- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.461
İnşallh güzel haberler alırsın canım. Çok düşünme sende ol dediyse Rabbim olacaktır. Herşey gönlümce olsunBen de ayni durumdayim canim 3. Tüp bebek tedavim ve sağlıklı gelen tek embriyom transfer edildi insallah tutar ama tutmazsa da benim elimde de kalan bir embriyo yok. Bu bizim imtihanimiz Rabbim kolaylaştırsın insallah sen gönlünü ferah tut
Vallahi keşke sorunu bulabilselerdi her şey hep yolumda dediler 10 larca testtem sonra ama olmayınca olmuyor...Sizdeki sorun neydı? Cok üzüldüm canım
En zoruda bu oluyor zaten.. yas kaç?Vallahi keşke sorunu bulabilselerdi her şey hep yolumda dediler 10 larca testtem sonra ama olmayınca olmuyor...
Ben regl ikinci günü vuruldum canım Eylül 7 de ondan bu yanada regl olmadım dahaCanım bende lucrın vurulcam adetın 21. Gunu senınde mi oyle oldu?
35En zoruda bu oluyor zaten.. yas kaç?
Ben persembe gunu vurulcan lucrini haftayada adet olmam lazım tedavıye başlıcaz adetımle. Bana yumurta üretmesin vucut progesteronu kontrol altına alalım dedıler o yuzden vurulcakmısım. Valla bende lucrın hakkında hiç iyi seyler duymadımBen regl ikinci günü vuruldum canım Eylül 7 de ondan bu yanada regl olmadım daha
Yumurta kalitenı arttırcı seylerle beslen canım
Hadi gozun aydin canimKızlar bugün kan vermeye gittim değerim yükselmiş çok şükür haftaya keseyi görmeye gidecem inşallahBana dua edin
Sağol canım benim darısı hepinizin başınaHadi gozun aydin canim
Hayirli olsunnKızlar dün transfer oldum baya bir sol bacak ağrisi var sizdede oldumu
O kadar haklısınızki... Benim de 3 düşüğüm var onlarca test yaptılar hiçbir anlamlı sebep bulamadılar. Yani bir sorun olsa onu çözmeye çalışır insan ama yok. Ben bunun kesinlikle imtihan olduğunu düşünüyorum artık Allahım bizlere sabır versinVallahi keşke sorunu bulabilselerdi her şey hep yolumda dediler 10 larca testtem sonra ama olmayınca olmuyor...
Valla benim 5. Gunumde agzimda kotu bi tat olmustu ve gogus ucuma igneler batmisti oyle suphelenmistimMerhaba arkadaşlar lütfen transferi olup pozitif çıkan arkadaşlar bize anlatsın neler yaşamışlar ne hissetmişler vücudunda değişiklik hissedenler olmusmu
Gözun aydin canimSelam kızlar ben transferimi oldum çok şükür. İnşallah olumlu olur
Yaa oylemi cok uzuldum kaçinci gunduMaalesef ben uğuru bozuyorum. Negatif sonucu aldım
Insallah ah insallah❤Sağol canım benim darısı hepinizin başına
Aa cok.ilginc ben normal.hayatta bile icsem kabiz oluyorum sut kabiz ve gaz yapar yani bildigim kadariyla isteyen denesin yinede ben yapmamYok ya süt mideyi çok çok iyi yapar. Opu günü bende kötüydüm sonrasında süt içmeye başladım aşırı rahatladım. Dün de transfer oldum bugün yine süt içtim çok rahatım şişkinlik falan hiç bir şey yok. Siz yine bir deneyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?