- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.401
Bence tam tersi sütte bana kabızlık yapar mesela Hiç süt içmem transfer zamanlarındaArmut kabızlık yapar canım onu yeme. Süt iç. Süt çok iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence tam tersi sütte bana kabızlık yapar mesela Hiç süt içmem transfer zamanlarındaArmut kabızlık yapar canım onu yeme. Süt iç. Süt çok iyi geliyor
Yaaaa bayada yedim armut....bende süt kabzlik yapar diye biliyorumArmut kabızlık yapar canım onu yeme. Süt iç. Süt çok iyi geliyor
Aminnnn çok teşekkür ederim versim kanımı şimdi sıra kendimi hazırlamaktaSakin ol canım inşallah Rabbim gönlüne göre verir
Bence tam tersi sütte bana kabızlık yapar mesela Hiç süt içmem transfer zamanlarında
Yok ya süt mideyi çok çok iyi yapar. Opu günü bende kötüydüm sonrasında süt içmeye başladım aşırı rahatladım. Dün de transfer oldum bugün yine süt içtim çok rahatım şişkinlik falan hiç bir şey yok. Siz yine bir deneyinYaaaa bayada yedim armut....bende süt kabzlik yapar diye biliyorum
Ben de kullandım lucrin 1 doz. Bakalım 2. Aydayim ilaçta içiyorum. Bu ilaç bazı bayanlarda kanamaya neden oluyormuş bazilarinda geciktiriyormus. Rahim kalinligim 14 m olmuş.Lucrin 1 aylık doz kullandım ben o geciktiriyormuş sende mi kullandın bakalım nezmn olcaz
Tabiki aşırısı zarardır illa. Güne 1, en fazla 2 bardak. Onun yanı sıra yoğurtta iyi gelirYok ya süt mideyi çok çok iyi yapar. Opu günü bende kötüydüm sonrasında süt içmeye başladım aşırı rahatladım. Dün de transfer oldum bugün yine süt içtim çok rahatım şişkinlik falan hiç bir şey yok. Siz yine bir deneyin
Benim doktorum rahim kalınlığı ile ilgili bisey demedi daha aldığım ilaçları ekim 20 de gittiğimde kullan dicek sanırım ekim 7 de kontrolüm vardı gittim regl olmadım dedim gebeliğe baktı idararda bisey yok dedi ama daha olmadım bugun 37. GünümBen de kullandım lucrin 1 doz. Bakalım 2. Aydayim ilaçta içiyorum. Bu ilaç bazı bayanlarda kanamaya neden oluyormuş bazilarinda geciktiriyormus. Rahim kalinligim 14 m olmuş.
1 bardakla basla canim altinkilic sade kefir cok guzel. Ben icerigini falan da arastirmistim en iyisi diyebiliriz. Tadi ayni sodali ayran gibi cok guzelKefirin tadini hic bilmiyorum yaa ama deneyeyim onu da 1 bardak iceyim diyosun yani
Kefiri arkadaşıma doktorda önermişti bahsettiğini canım bende transferden sonra içmeyi düşünüyorum1 bardakla basla canim altinkilic sade kefir cok guzel. Ben icerigini falan da arastirmistim en iyisi diyebiliriz. Tadi ayni sodali ayran gibi cok guzel
Aynen öyle belirtiye cok takiyoruz ama olacağı varsa oluyor. Benim de 3Belirti olmuyo zaten canm korkma ilaclardan dolayi belirti saniyoruz herseyi olacaksa nasibinde varsa olucak benim 3. denemem elden bisey gelmiyo malesef
Sürgü vermediler mi canim ? Sıkıntı olmaz bence uzaniyordun sonuçtaBen dun transfer oldum ama 1 saat kadar idrarimi tuttum simdi bunu kafama taktim kasmismiyimdir rahmi diye düşünüyorum
Kacinci günündesin insallah pozitifi görürsünKızlar çılgınlık yapıp kan.verdim sağlık ocağına ne zaman cikar sizce sonuc
Düşünme olumsuz şeyler . Hayırlı olsun canım inşallah pozitif görürsün sende rabbim kucağımızı boş koymasınBen dun transfer oldum ama 1 saat kadar idrarimi tuttum simdi bunu kafama taktim kasmismiyimdir rahmi diye düşünüyorum
Sürgü ne canım ilk yaptırıyorum bende merak ettimSürgü vermediler mi canim ? Sıkıntı olmaz bence uzaniyordun sonuçta
Rahim kalınlığında adet olup olmadığımız belli oluyormuş. Öyle dedi. Lucirin niye verdi doktorun sanaBenim doktorum rahim kalınlığı ile ilgili bisey demedi daha aldığım ilaçları ekim 20 de gittiğimde kullan dicek sanırım ekim 7 de kontrolüm vardı gittim regl olmadım dedim gebeliğe baktı idararda bisey yok dedi ama daha olmadım bugun 37. Günüm
Bana transferden 3 dk sonra sedyedeyken otomatik kapi carpti savruldum. Tutunduysa tutunmustur zaten rahat ol kafana takmaBen dun transfer oldum ama 1 saat kadar idrarimi tuttum simdi bunu kafama taktim kasmismiyimdir rahmi diye düşünüyorum
Çikolata kistim vardı ona baskı yapsın dedi karın içine yayılmasını ve Rahime baskı yapmasın diye 1 ay yeterli dedi geçici menopoz iğnesiymiş zaten 1 aydır öldüm ya ateş basıyor bi anda donuyorum sana neden verdiRahim kalınlığında adet olup olmadığımız belli oluyormuş. Öyle dedi. Lucirin niye verdi doktorun sana
Tamam canım duymamistm o markayı satıliyor mu her yerde1 bardakla basla canim altinkilic sade kefir cok guzel. Ben icerigini falan da arastirmistim en iyisi diyebiliriz. Tadi ayni sodali ayran gibi cok guzel