- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.481
Aynı gün akşam 4-5te ya da ertesi gün sabah 9-10 gibi çıkarKızlar sağlık ocağın test sonucu ne zaman sisteme düşüyor genelde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı gün akşam 4-5te ya da ertesi gün sabah 9-10 gibi çıkarKızlar sağlık ocağın test sonucu ne zaman sisteme düşüyor genelde
Evet canım ultrasonda da gördüm çok güzel bir duygu inşallah tutunurGözun aydin canim bebisini aldin geldiin❤
Evet öyledir❤Evet canım ultrasonda da gördüm çok güzel bir duygu inşallah tutunur
Sımsıkı tutunsun sana insallahSelam kızlar ben transferimi oldum çok şükür. İnşallah olumlu olur
Saol canimAynı gün akşam 4-5te ya da ertesi gün sabah 9-10 gibi çıkar
Genetik test yaptırdiniz mi hicO kadar haklısınızki... Benim de 3 düşüğüm var onlarca test yaptılar hiçbir anlamlı sebep bulamadılar. Yani bir sorun olsa onu çözmeye çalışır insan ama yok. Ben bunun kesinlikle imtihan olduğunu düşünüyorum artık Allahım bizlere sabır versin
Insallah canim benim Rabbim hayırlısını versin cümlemizeİnşallh güzel haberler alırsın canım. Çok düşünme sende ol dediyse Rabbim olacaktır. Herşey gönlümce olsun
12. Günündü tutunmamış maalesefYaa oylemi cok uzuldum kaçinci gundu
Cok gecmis olsun canim Allahm guc versin12. Günündü tutunmamış maalesef
Geçmiş olsun canım pes etmek yok kaçıncı denemen bilmiyorum ama olacak inşallahMaalesef ben uğuru bozuyorum. Negatif sonucu aldım
Bak ben 4. Denememde aldım pozitif sonucu rabbimin bildiği bir zaman var canım inan bana sabırlı ol dua et asla vazgeçmeBu 3. Denememdi ve fazla embriyo olmaması herşeye baştan başlamak can sıkıcı ama vardır Rabbimin bir bildiği. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adet olduktan 1 gun sonra vurundumNe zaman kullandın lucrını canım? Bana adetın 21. Gunu vurulmamı soylediler
Canım düşmedi hala benım aynı gün çıktı sonuçKızlar sağlık ocağın test sonucu ne zaman sisteme düşüyor genelde
Aynen bende de öyle oldu. 56. Gundeyim hala olmadimİnşallah bendede geçer ya sanırım iğneden dolayı da regl gecikti sende de öyle oldu mu halen olmadım
Benim çıkmadı hala yaCanım düşmedi hala benım aynı gün çıktı sonuç
Allallah sabah çıkar ozmnBenim çıkmadı hala ya
Düşükten sonra embriyoya yapılan test de temiz çıktı. Eşim ve benim genetik testlerimizde sıkıntısız çıktı çok şükür. Bu yüzden pgt yöntemi ile incelenmiş tüp bebek sürecine başladıkGenetik test yaptırdiniz mi hic
Geç olsunda sonuç poztif olsun canımBenim çıkmadı hala ya
Canım operasyondan sonra ki adetin 2. Günü vurundum. Dr öyle söylediNe zaman kullandın lucrını canım? Bana adetın 21. Gunu vurulmamı soylediler
3. Denemem maalesef. Hayırlısı artık Rabbim’in ol demesini bekliyorumGeçmiş olsun canım pes etmek yok kaçıncı denemen bilmiyorum ama olacak inşallah