- 24 Ocak 2020
- 481
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.421
Rabbim ol desin yeter hepsi birer vesile olur inşallah hepimiz tek tek güzel haberler vereceğiz kızlarBana transferden 3 dk sonra sedyedeyken otomatik kapi carptisavruldum. Tutunduysa tutunmustur zaten rahat ol kafana takma
Gözün aydın canım çook sevindim dualarım seninle iyi olacak inşallahKızlar bugün kan vermeye gittim değerim yükselmiş çok şükür haftaya keseyi görmeye gidecem inşallahBana dua edin
6.gün canımKacinci günündesin insallah pozitifi görürsün
Verdiler de eşim biraz tut dediSürgü vermediler mi canim ? Sıkıntı olmaz bence uzaniyordun sonuçta
Cok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin insallahKızlar bugün kan vermeye gittim değerim yükselmiş çok şükür haftaya keseyi görmeye gidecem inşallahBana dua edin
Amin hepimizin inşallahCok sevindim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin insallah
Katiliyorum bu yoruma neler hissettiniz meraktayızMerhaba arkadaşlar lütfen transferi olup pozitif çıkan arkadaşlar bize anlatsın neler yaşamışlar ne hissetmişler vücudunda değişiklik hissedenler olmusmu
Valla benim değerim düşük çıktı ilk çok korktum yükselmeyecek diye çok şükür yükseldi . Kolonya kokusuna hassasiyetim arttı onun dışında hiçbir belirtim yok. Kolonya kokusuna hassasiyetim de çok fazla değil yani ama artmış .Katiliyorum bu yoruma neler hissettiniz meraktayız
Benim 20 ki yaşlarında varmış daha sonra dağılmış. Rahmimdebir şey yok ama biz yine de vuralım dedi. Bu çikolata kisti dağıldığı için ben de yumurta çokluğu yapmış. Adet olurken agridan ölüyorum resmen. Aynı etkiyi ben de yaşadım ama 1 ay sonra geçtiÇikolata kistim vardı ona baskı yapsın dedi karın içine yayılmasını ve Rahime baskı yapmasın diye 1 ay yeterli dedi geçici menopoz iğnesiymiş zaten 1 aydır öldüm ya ateş basıyor bi anda donuyorumsana neden verdi
Bak kolonyayi ilk defa duydum ama burun hassaslasir derler öyle olmusValla benim değerim düşük çıktı ilk çok korktum yükselmeyecek diye çok şükür yükseldi . Kolonya kokusuna hassasiyetim arttı onun dışında hiçbir belirtim yok. Kolonya kokusuna hassasiyetim de çok fazla değil yani ama artmış .
Hiç mi belirtiniz yoktuValla benim değerim düşük çıktı ilk çok korktum yükselmeyecek diye çok şükür yükseldi . Kolonya kokusuna hassasiyetim arttı onun dışında hiçbir belirtim yok. Kolonya kokusuna hassasiyetim de çok fazla değil yani ama artmış .
Şimdiye kadar hiç belirtim olmadıHiç mi belirtiniz yoktu
Ya herkesde farklı galiba inşallah sizin gibi bende öle derim belittim yok ama pozitif diyeŞimdiye kadar hiç belirtim olmadı
Canım benım transferin 4. Günü sağ kasığıma çok belirgin bir saplandı o gün boyunca geçmedi ertesi gün uyandığımda yoktu ama belirti mi bilmiyorum ama geceleri çok terledim bel ağrım vardı ama yatmaya bağlı da olabilir bu transferin 3. Günü ateş basması oldu ateşimi ölçtüm normalde 36 çıkardı bu sefer 36.8 falan çıktı bide karnımda bi gerginlik vardı hala da varMerhaba arkadaşlar lütfen transferi olup pozitif çıkan arkadaşlar bize anlatsın neler yaşamışlar ne hissetmişler vücudunda değişiklik hissedenler olmusmu
Ağrı diyecektimCanım benım transferin 4. Günü sağ kasığıma çok belirgin bir saplandı o gün boyunca geçmedi ertesi gün uyandığımda yoktu ama belirti mi bilmiyorum ama geceleri çok terledim bel ağrım vardı ama yatmaya bağlı da olabilir bu transferin 3. Günü ateş basması oldu ateşimi ölçtüm normalde 36 çıkardı bu sefer 36.8 falan çıktı bide karnımda bi gerginlik vardı hala da varAma bu ilaçlardan da olabilir belirtisi olmayıp hamile kalan çok var
Bence belirtiler kişiden kişiye değişiyor hiç üzmeyin kendinizi belirtim var ya da yok diye ben çok okudum kininde oluyor kiminde olmuyor bünyeyle alakalı. İlaçlar etkiliyor zaten bence bu süreçte doktoruma da sordum o da belirtiler için çok erken ama belki de hiç olmayabilir dedi .Ya herkesde farklı galiba inşallah sizin gibi bende öle derim belittim yok ama pozitif diye
Gerçekten çok farklı ya herkesin farkliCanım benım transferin 4. Günü sağ kasığıma çok belirgin bir saplandı o gün boyunca geçmedi ertesi gün uyandığımda yoktu ama belirti mi bilmiyorum ama geceleri çok terledim bel ağrım vardı ama yatmaya bağlı da olabilir bu transferin 3. Günü ateş basması oldu ateşimi ölçtüm normalde 36 çıkardı bu sefer 36.8 falan çıktı bide karnımda bi gerginlik vardı hala da varAma bu ilaçlardan da olabilir belirtisi olmayıp hamile kalan çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?