- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.381
Aynen siteden bakıyosunuz kucuk bir yerdeseniz cabuk cikabilir ama benim gec cikti hepBi site verdi oradan takip edebilirsiniz dedi bakalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen siteden bakıyosunuz kucuk bir yerdeseniz cabuk cikabilir ama benim gec cikti hepBi site verdi oradan takip edebilirsiniz dedi bakalm
Banada etmemisti activia ye bak oda biraz ise yariyo armut kuru incir unutma bunlari canim transferden sonrs olmamak cok onemliTamam kuzum oyle yapayım yag falan etki etmedi bende cunku tesekkurler canım
harikaaa hadi guzel sonuclar gelsin ekimin bereketi yuzusuyuhurmetine ❤Kızlar çılgınlık yapıp kan.verdim sağlık ocağına ne zaman cikar sizce sonuc
Armut kuru incir yiyorum yok etki etmedi valla activia yemedim ondan alayım.. aynen yaa transafer sonrasi olmamak lazm ondan korkuyorumBanada etmemisti activia ye bak oda biraz ise yariyo armut kuru incir unutma bunlari canim transferden sonrs olmamak cok onemli
Önemli olan sonic ne çıkacak bugün 6.günüm Allahım büyük yaAynen siteden bakıyosunuz kucuk bir yerdeseniz cabuk cikabilir ama benim gec cikti hep
Amin canım insallah bugün 6.günüm umarım azdanolsa bi değer çıkarda umut olur banaharikaaa hadi guzel sonuclar gelsin ekimin bereketi yuzusuyuhurmetine ❤
Beklemek çok zor ya içim daralıyor Kendime söz verdim cumartesiye kadar testte yapmıcamBelirti olmuyo zaten canm korkma ilaclardan dolayi belirti saniyoruz herseyi olacaksa nasibinde varsa olucak benim 3. denemem elden bisey gelmiyo malesef
Poztf cıkacak insallah canımÖnemli olan sonic ne çıkacak bugün 6.günüm Allahım büyük ya
Inşallah canım insallahPoztf cıkacak insallah canım
Bende yapmayacaķtm direk kan verdim değer görmek istiyorum bakalm ne olacakBeklemek çok zor ya içim daralıyor Kendime söz verdim cumartesiye kadar testte yapmıcam
Kabızlık bende çok yaşıyorum transferden sonra duphalac içiyorum biraz rahatlattı aktivta sabah kalkınca bı de bol kayisi faydası oldu banaGünaydın kızlar ben prolutex igne ve progestan hap kullaniyorum sabah 2 aksam 2 sanirim kabizlik yaptı zeytinyağı incir yiyorum ama etkisi olmuyor sanirim baska ne yapabilirim trasnsferimede az kaldı transfer sonrası sorun olur diye korkuyorum
Alıcam bunları canım sagolasın umarım faydasi olurKabızlık bende çok yaşıyorum transferden sonra duphalac içiyorum biraz rahatlattı aktivta sabah kalkınca bı de bol kayisi faydası oldu bana
Sizin belirtiniz var mı?Bende yapmayacaķtm direk kan verdim değer görmek istiyorum bakalm ne olacak
Canim ben kefir ictim hep. Cok iyi geldi hatta ilk gun iki bardak ictim fazla abartmisim ishal oldum. Sonraki gunler bir bardaga dusurdum duzene girdi. Hic kabiz olmadimGünaydın kızlar ben prolutex igne ve progestan hap kullaniyorum sabah 2 aksam 2 sanirim kabizlik yaptı zeytinyağı incir yiyorum ama etkisi olmuyor sanirim baska ne yapabilirim trasnsferimede az kaldı transfer sonrası sorun olur diye korkuyorum
İşte bu kabızlık başka kabızlıklara benzemiyor hiçbir şey fayda etmiyorArmut kuru incir yiyorum yok etki etmedi valla activia yemedim ondan alayım.. aynen yaa transafer sonrasi olmamak lazm ondan korkuyorum
Aynenİşte bu kabızlık başka kabızlıklara benzemiyor hiçbir şey fayda etmiyor
Hayırlı olsun canım kaç günlük embriyoTeşekkür ederim bugun 1. Gün transfrin 21 Ekim test günüm hayırlısi ile bekliyorum
Kefirin tadini hic bilmiyorum yaa ama deneyeyim onu da 1 bardak iceyim diyosun yaniCanim ben kefir ictim hep. Cok iyi geldi hatta ilk gun iki bardak ictim fazla abartmisim ishal oldum. Sonraki gunler bir bardaga dusurdum duzene girdi. Hic kabiz olmadim
Armut kabızlık yapar canım onu yeme. Süt iç. Süt çok iyi geliyorArmut kuru incir yiyorum yok etki etmedi valla activia yemedim ondan alayım.. aynen yaa transafer sonrasi olmamak lazm ondan korkuyorum
Malesef hiç bisey hissetmiyorumSizin belirtiniz var mı?