- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 34
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.261
Cok cok mutlu oldummm devamini da gorelim insallahhkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok cok mutlu oldummm devamini da gorelim insallahhkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
EkledimmHoşbulduk 3 ekim benim de
Cok heyecanli ya hadi insallah guzel degerleri bizimle paylasirsinEvet ya yaptım sonuç bekliyorum umarım yükselmiştir ya valla acaip bişi bu beklemek işi
Haydi yaptır yaptirrrrrr peşinden ben geleyim :)Kizlarrr yrn 7. Gun sizce kan testi yaptirayim mi?
Amin inşallah canımCok cok mutlu oldummm devamini da gorelim insallahh
Sen cift transfer yaptirmistin dimii ikizler mi geliyorrAmin inşallah canım
Amin inşallah canım inşallah rabbim kucağımza almayı nasip ederÇayı açıl içebilirsiniz dediler kahve de günde bir tane içil
Hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına alacağın günleri de görürsün inşallah
Gercekten cok sevindim hayirli ugurlu olsun yaa masallah hadi darisi basimiza ya ❤❤❤
Carsamba ogrencem transfer tarihimi canim tahminen 19 20 siBenimde transfer günüm belli olsun bende ozmn içmem senin gibi inşllah Benim kontrol günü senin transfer var sanırım
Ben soruyorum ama yaptirma diyen olursa da cok kendimi tutabilecegimi sanmiyorum dogrulup payi ne olur acaba 7.gununHaydi yaptır yaptirrrrrr peşinden ben geleyim :)
Ahahah nasil karistirdim ortalığı ama cok bagimliymisim ben aksam yemekten sonra aklimdan cikmiyo resmenÖncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bana transfer tarihlerinizi söylerseniz sizi listeye ekleyelim
Kızlar Sakin olun çay kahve tamamen yasak değil Ben iki denememde de bu şekilde uyguladım zaten transfer sonrası verilen kağıtta da böyle yazıyordu günde bir bardak çay içilebilir kahvaltıda açık olacak şekilde diye Türk kahvesini de her gün içmeyin içecekseniz de bir fincan içebilirsiniz ama ben içmemeyi tercih ettim pozitif sonucu aldıktan sonra bir bardak içmiştim sizde bu sekilde yapabilirsiniz
Ben de 8 ekimUzatmaya çalışıyorum canım genelde çok hareket etmemeye çalılıyorum ama otur kalk otur kalk sürekli . U
Bende 8 Ekim liyim inşallah hayırlısıyla sağlıkla doğarlar Sizin durumlarınız nasıl
Kanda değer gözükebilir ama idealde bilemiycemBen soruyorum ama yaptirma diyen olursa da cok kendimi tutabilecegimi sanmiyorum dogrulup payi ne olur acaba 7.gunun
Ayy hayirli uğurlu olsun, sağlıkla gelsin insallahhkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Amib inşallah. Gerçekten aşırı heycanlı ya paylaşırım tabikiiCok heyecanli ya hadi insallah guzel degerleri bizimle paylasirsin
Evt çift bilmiyorum ki olabilir mi acaba ikizSen cift transfer yaptirmistin dimii ikizler mi geliyorr
Belirtiniz varmiydiEvt çift bilmiyorum ki olabilir mi acaba ikiz
Normalde 8.gun degerleri kac araliginda oluyor acaba? Ona bakmak lazkmEvt çift bilmiyorum ki olabilir mi acaba ikiz