- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.281
Amin inşallah hep beraber yaşayalım bu sevincimAyyy çok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tek tek hepimizin aynı haberi vermesi dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hep beraber yaşayalım bu sevincimAyyy çok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah tek tek hepimizin aynı haberi vermesi dileğiyle
Masallah yaaa Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin bize de dua et 8. Gün dayanamadigindan mi baktirdin :)
Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsinkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
5. Gün embriyosu kasık ağrım vardı bide bel ağrım yatmaktan da olabilir canım darısı başınıza dualarım sizlerle bekleyen dileyen herkesleHayırlısı canım çok sevindim ve bize kaçıncı günde olduğunu ve belirtin varmıydı hic
AMin canım inşallah telaş bitmiyorki artacak mı kese görünecekmi rabbim hepimize yaşatsın sağlıklaAyy hayirli uğurlu olsun, sağlıkla gelsin insallahh
Amin inşallahhh hepimizeAllah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin
Stresin zarar verecegini biliyorsunuzdur derin derin nefes alin nefes alin 2 3 sn tutun verin goreceksiniz rahatliyorsunuz belirtiler degisiyor ve yaniltici oldugunu soyluyorlar onlara takilmayin bugun de erken yatin hemen yarin olsun insallah guzel sonuclari bizimle paylasirsiniz ❤Herkese merhaba bugün transferimin 11. Günü yarın testim var 3 denemem ve galiba stresten bayılacağım. Bu güne kadar hiç belirtim olmadı ama bugün resmen regl olacakmışım gibi karın ve bacak ağrısı yaşıyorum var mı böyle olan... Allahım sen yardım et
Amin canım insallah5. Gün embriyosu kasık ağrım vardı bide bel ağrım yatmaktan da olabilir canım darısı başınıza dualarım sizlerle bekleyen dileyen herkesle
Stresin zarar verecegini biliyorsunuzdur derin derin nefes alin nefes alin 2 3 sn tutun verin goreceksiniz rahatliyorsunuz belirtiler degisiyor ve yaniltici oldugunu soyluyorlar onlara takilmayin bugun de erken yatin hemen yarin olsun insallah guzel sonuclari bizimle paylasirsiniz ❤
Amin canım inşallahcanım hayırlı ugurlu olsun saglıkla katlı katlı artsın inşallah
Ya cok iyi bi deger hadi gözun aydin canim topigin uguru iste buukızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Yaptir ben yaptirmistimKizlarrr yrn 7. Gun sizce kan testi yaptirayim mi?
Kimyasalda hic belirtiniz oldumu nasildi surec degeiniz kac cikmisti biraz anlatirmisiniz benim 11. Gun testim 42.57Merhaba evet malesef biliyorum 3. Denemem ve elimde değil. İşkinde kimyasal gebelik yaşadım 2. De hiç pozitifi bile görmedim bu güne kadar çok rahattım hiç kasmadım kendimi ama işte yarın nasıl olacak bilmiyorum. Umarım güzel haber alır ve hemensizlerle paylaşırıö. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Maşallah sizin değerler hep iki katına çıkmış. Benim 12. Gün 75 çıkıp 14. Gün 66 ya düşmüştü sonra doktor hemen ilaçları bıraktırdı. O gün sanırım hiç ağlamadığım kadar ağlamıştım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınızJ
Kimyasalda hic belirtiniz oldumu nasildi surec degeiniz kac cikmisti biraz anlatirmisiniz benim 11. Gun testim 42.57
13. Gun testim 101.1
15. gun testim 229.2
Basta dusuk dusukle basladi aile hekimi degerin dusuk falan dedi korktum ama artislar icimi rahatlatti birazda bundan sonra dusme olurmu acaba insallah olmaz
Allah razi olsun tesekkur ederimcimi rahatlattiniz sizde insallah guzel sonuclar alirsiniz burdaki herkesteMaşallah sizin değerler hep iki katına çıkmış. Benim 12. Gün 75 çıkıp 14. Gün 66 ya düşmüştü sonra doktor hemen ilaçları bıraktırdı. O gün sanırım hiç ağlamadığım kadar ağlamıştım. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Amin inşallllahhhhAllah razi olsun tesekkur ederimcimi rahatlattiniz sizde insallah guzel sonuclar alirsiniz burdaki herkeste
yaa evet ugurlu geldi hamile emojisini ekliyorum kuzum insallah kat kat artar degerin darisi bana ❤@Yasnaz pozitif cAnım sayfan uğurlu geldi hepimiz sırayla alıcaz inşallah güzel haberleri