- 10 Ağustos 2019
- 1.502
- 1.797
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.301
Amin canım inşallah hep beraber yaşayalım bu duyguyu dualarımdasınızYaaaa maşallah canımm cok sevindim Allah sağlıkla devam ettirsin hamileligini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah hep beraber yaşayalım bu duyguyu dualarımdasınızYaaaa maşallah canımm cok sevindim Allah sağlıkla devam ettirsin hamileligini
yaa evet ugurlu geldi hamile emojisini ekliyorum kuzum insallah kat kat artar degerin darisi bana ❤
Aminn insallah canımAmin canım inşallah hep beraber yaşayalım bu duyguyu dualarımdasınız ❤
Sonra ne zaman olmadigi belli olduYaptir ben yaptirmistim
Ay hayırlısıyla bende bırakmak istiyorum ya Hadi bakalım rabbim hayırlısıyla hepimize yaşatsın bu sevinciCarsamba ogrencem transfer tarihimi canim tahminen 19 20 si
Biraktim aklima gelmiyo cok sukur
Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım. Kimyasalda değerler bu kadar yükselmiyor sizin değerleriniz gayet güzel yükselmiş maşallah. Aklınıza kötü şeyler getirmeyinJ
Kimyasalda hic belirtiniz oldumu nasildi surec degeiniz kac cikmisti biraz anlatirmisiniz benim 11. Gun testim 42.57
13. Gun testim 101.1
15. gun testim 229.2
Basta dusuk dusukle basladi aile hekimi degerin dusuk falan dedi korktum ama artislar icimi rahatlatti birazda bundan sonra dusme olurmu acaba insallah olmaz
Çok sevindimmaşallah çok güzel Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinkızlar 8. Gün değerim 241 çıkmış hamileyim çoook şükür hala inanamıyorum rabbim devamını getirsin inşallah çok bekledik çok şükür ❤
Ben Antalya da yaptırdım. Henüz belirti yok , ilk 3 gün belim sırtım ağrıdı yatmaktan Şimdi arada kasıklarımda batma oluyor. Bakalım ne zaman belirti olur cumartesi kan vereceğimYaa süper insallah hayirli haberi aliriz sizde var mi belirti :) nerde yaptırdınız:)
Ya benim henüz belirti yok batma vs. Ama erken mi acaba diye düşünüyorum daha bilemedim. Bende istanbulda yaptirdim canim. Cumartesi 10.gun oluyor dimi benden pazartesi 12.gunumde kan istediler.Ben Antalya da yaptırdım. Henüz belirti yok , ilk 3 gün belim sırtım ağrıdı yatmaktan☺ Şimdi arada kasıklarımda batma oluyor. Bakalım ne zaman belirti olur cumartesi kan vereceğim
Senin nasıl gidiyor
Yaa süper masallahhhh 6. Gun de iyi yaptirmissin valla benim daha erken ya diye aklima gelmezdiHanımlaaarrr 6.gün 45.75 9.gün 130.23 iyi bir artış değerimi sizce
Baya güzel artmış canım hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin hamileliginHanımlaaarrr 6.gün 45.75 9.gün 130.23 iyi bir artış değerimi sizce
Yaa gerçekten mi sorma 5.gün de evde erken gebelik yaptım şimdide sonuçlar böyle oldu işteYaa süper masallahhhh 6. Gun de iyi yaptirmissin valla benim daha erken ya diye aklima gelmezdi
Yaağğ çok teşekkür ediyorum inşallah bekleyen herkeste sağlıkla haberlerini verirler buraya rabnim sağlıkla sıhhatle gelmelerini nasip etsin benim de sizlerindr inşallahBaya güzel artmış canım hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin hamileligin
Insallah güzel haber alirsiniz insallah benim de 3. Bu son olsun insallah hayirlisi ileMerhaba evet malesef biliyorum 3. Denemem ve elimde değil. İşkinde kimyasal gebelik yaşadım 2. De hiç pozitifi bile görmedim bu güne kadar çok rahattım hiç kasmadım kendimi ama işte yarın nasıl olacak bilmiyorum. Umarım güzel haber alır ve hemensizlerle paylaşırıö. Desteğiniz için çok teşekkür ederim
Cikti mi peki evde idrar testindeYaa gerçekten mi sorma 5.gün de evde erken gebelik yaptım şimdide sonuçlar böyle oldu işte
Ozaman bize de hayirli olsun demek duser saglikla kucagina alirsin insallah ❤Hanımlaaarrr 6.gün 45.75 9.gün 130.23 iyi bir artış değerimi sizce
Çıktı tabisi bu şekilde çıkmıştu ertesi gün koşa koşa kan testine fırladımCikti mi peki evde idrar testinde
Amin canım inşallah cümlemiz alırızOzaman bize de hayirli olsun demek duser saglikla kucagina alirsin insallah ❤