- 12 Mart 2019
- 14.306
- 33.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.221
Tamam canım benim de çarşamba belli olacakbenım yarın bellı olur canım yazarım , yarın ılaçla 10. gun muayeneye çağırdı bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benim de çarşamba belli olacakbenım yarın bellı olur canım yazarım , yarın ılaçla 10. gun muayeneye çağırdı bakalım
Ağustos’ta op oldum Eylül’de ilk regl oldum bu 2 olması lazımdı regl 2.günü lucrin yapıldım ondan sonra olmadım 36 gün bugün doktorum olursun dedi ama onunda üstünden 1 hafta geçti olmadımIkinci adeti mi bekliyorsun. Op sonrası mi?
Benim transferimde cuma oldu aynı gunmüşüz herhangi bi belirtiniz var miCuma gunu transfer oldum 18 Ekim test gunum
9 ekim ❤Öncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bana transfer tarihlerinizi söylerseniz sizi listeye ekleyelim
Kızlar Sakin olun çay kahve tamamen yasak değil Ben iki denememde de bu şekilde uyguladım zaten transfer sonrası verilen kağıtta da böyle yazıyordu günde bir bardak çay içilebilir kahvaltıda açık olacak şekilde diye Türk kahvesini de her gün içmeyin içecekseniz de bir fincan içebilirsiniz ama ben içmemeyi tercih ettim pozitif sonucu aldıktan sonra bir bardak içmiştim sizde bu sekilde yapabilirsiniz
Kahve ve sigarayı transfer günüm belli olunca cıkarıcam mecbur hayatımdan en zoruda kahve olacak sanırımÖncelikle aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bana transfer tarihlerinizi söylerseniz sizi listeye ekleyelim
Kızlar Sakin olun çay kahve tamamen yasak değil Ben iki denememde de bu şekilde uyguladım zaten transfer sonrası verilen kağıtta da böyle yazıyordu günde bir bardak çay içilebilir kahvaltıda açık olacak şekilde diye Türk kahvesini de her gün içmeyin içecekseniz de bir fincan içebilirsiniz ama ben içmemeyi tercih ettim pozitif sonucu aldıktan sonra bir bardak içmiştim sizde bu sekilde yapabilirsiniz
Sikintidan yaptim ama hata ettim galiba. Uzandim zaten ama ara ara agrim oluyorİyi yapmışssın bırakmakta kuzum bebiş tutunsun sonra işler yapılır boşver
bişi olmamıştır ama kendini yorma canım dinlen şimdiSikintidan yaptim ama hata ettim galiba. Uzandim zaten ama ara ara agrim oluyor
Aa cok mutluyum 9 ekim tarihli transfer buldum benim bugun biraz agrim var, ara ara sancimsi seyler oluyor. Yordum kendimi evde sikintidan is yapiyorum ondan galiba senin de 5.gum embryosu muBenim transferimde cuma oldu aynı gunmüşüz herhangi bi belirtiniz var mi
Ben yasadim canim ara ara sanci girdi korktum ters giden biseyler var yine diye ama cok sukur oyle olmadi bi sıkıntı olmadi9 ekim cuma transfer oldum 3. Gun embriyosu adet sancisi gibi sancı oluyor arada iğne batması bu belirtiyi yaşayan var mii
Bulundugun sehrin halk sagligi merkezi sitesine gir canim ben erzurumdayim erzurum halk sagligi merkezi sitesine girdim orda labaratuar sonuclari yazarSabah sağlık ocağına kan verdim barkod numarası da aldım bunu sadece istanbuldakiler mi sorgulatabiliyor sonucumu öğrenemiyorum nereden bakacağımı bulamadım
Sayfa aktif değil benim şehrimdeBulundugun sehrin halk sagligi merkezi sitesine gir canim ben erzurumdayim erzurum halk sagligi merkezi sitesine girdim orda labaratuar sonuclari yazar
Ben sigarayi cikarali 1 hafta oldu canim hic icmiyorm 1 tand bile yok.Kahve ve sigarayı transfer günüm belli olunca cıkarıcam mecbur hayatımdan en zoruda kahve olacak sanırım
Ekliyorum hemen9 ekim ❤
Onlara takilma canm.iyi yada kotu biseye isaret ettigini bilemiyoruz cunku bu agrilar ilaclardan dolayi olabiliyo9 ekim cuma transfer oldum 3. Gun embriyosu adet sancisi gibi sancı oluyor arada iğne batması bu belirtiyi yaşayan var mii
Benimde transfer günüm belli olsun bende ozmn içmem senin gibi inşllah Benim kontrol günü senin transfer var sanırımBen sigarayi cikarali 1 hafta oldu canim hic icmiyorm 1 tand bile yok.
Ama kahve hergub iciyorm nerdeyse olmicak transferden sonra