- 6 Ekim 2020
- 476
- 434
- 18
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.981
Buda bi bakış açısı tabi bende bilmiyorum ilkinde bu kadar geç olmamıştı yani adetime cok yakin degildiTabi doktor degilimde sanrm 5. Gun olunca 5 gun boyunca igneleri kullanip rahimi 5. Gune hazirlayip oyle transfer ediyorlar diye dusunuyordum ,
Buda bi bakış açısı tabi bende bilmiyorum ilkinde bu kadar geç olmamıştı yani adetime cok yakin degildibilmiorum valla
Bende olmadim daha canm var gunumeSanirim herkes transfer olmus bi ben varim bide herkes 2.gunde 3gunde bir igne oluyorum demis ben 15gunboyunca hergun olmustum seke seke yuruyodum artik
Bende yumurta Toplama işleminden sonra olmadım regl stresten catlıcam 34 gün olduBende olmadim daha canm var gunume
Transferi sordu arkadas canim regli degilBende yumurta Toplama işleminden sonra olmadım regl stresten catlıcam 34 gün oldu
İnşallah pozitif olur sonuç. Bende merak ediyordum seni. Sıra hamilelik haberindekızlar bugun transferım oldu ben o an cok duygulandım gözyaşlarım pıtagladım neden bılmem hıc kasmadım cok rahattım ama elıme verdıler resmını sankı cocugumun ılk resmı dıye sızde de oldumu o duygulsallık??bıde benım embrıyo 6AA ıyı dedıler kalıtesı ıcın bunun en tab hali bu mu??
İnşallah pozitifle sonuçlanırMerhaba, ben de bugun tranaferimi oldum, 2 adet 3. Gun embriyosu. Bu 5.transferim umarim hepimizin sonuclari pozitif olur. Diger transferlerden farkli olarak 5. Gunde ovitrelle yapmami istedi doktor bakalim bir faydasi olacak mi?
Bende hep öyle uyurum canım sıkma canını doktoruma sordum hiç önemli değil dedi için rahat olsunkızlar ben sırt üstü yatamıyorum gece boyunca ya sağa ya sola döndüm durdumbunun sakıncası olmaz dimi??bide kabız olmayayım derken ishal oldum tuvalete sık gidiyorum
Saol canım iyiyim iyi bi sıkıntım yok içtiğim ayran ve suyun etkisiyle sabaha kadar wc ye kalkman haricindeGecmis olsun canim bisey olmamistir merak etme tavuklar o kadar suni ki artik eski reaksiyonlari bile gosteremezsabah yaz nasil oldugunu bu gecen guzel gecicek allah izniyle
Aynı gün transferimizArkadaşlar benimde transfer günüm belli oldu ayın 15 inde transfer olacakmışımo zamana kadar günde 3 estrofem, günde 3 progestan, sabah akşam deltacortril, sabah akşam inofolic combi (folik asit olarak) ve sabah akşam tetradox antibiyotik alacağım. Transfer günü de intralipid serum takviyesi.
Açikcasi sebebini sormadim forumda biraz arastirdim daha once ayni sekilde yapanlar olmus, bakalim olumlu sonuclanacak mi?İnşallah pozitifle sonuçlanırtransferin 5. Gunumu ovitrelle neden acaba
Prolutex ben 3.kutuya gececgim. Buna da nasil para dayandiricaz bakalimYok bende daha transfer olmadım 15 inde benimbende oksapar ve prolutex igne vuruluyorum hergun
kızlar ben sırt üstü yatamıyorum gece boyunca ya sağa ya sola döndüm durdumbunun sakıncası olmaz dimi??bide kabız olmayayım derken ishal oldum tuvalete sık gidiyorum
Süreci beraber yaşayacağız ne güzelAynı gün transferimizigne vermedi mi peki
Evet yaa bide hemsire gebelik olussada devam edeceksin biz ne zaman birakman gerektigini söyleriz dediProlutex ben 3.kutuya gececgim. Buna da nasil para dayandiricaz bakalim
Aynen bize de oyle dediiEvet yaa bide hemsire gebelik olussada devam edeceksin biz ne zaman birakman gerektigini söyleriz dedi
Prolutex dışında da mı iğne kullanıyorsunuz kalçadan hangi iğneyi yapıyorsunuz?ayni durumdayiz ssninle. Ben de dun kefiri ve kabak cekirdegini fazla kacirmisim 4 kez wc ye ciktim kalcam igneden dolayi cok kotu oldugu icin kesinlikle dumduz yatamiyorum surekli sag ve sol yatiyorum. Hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?