- 12 Mart 2019
- 14.836
- 34.243
- 598
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #1.961
Hosgeldin aramiza canim insallah guzel sonuclar alirsinMerhaba, ben de bugun tranaferimi oldum, 2 adet 3. Gun embriyosu. Bu 5.transferim umarim hepimizin sonuclari pozitif olur. Diger transferlerden farkli olarak 5. Gunde ovitrelle yapmami istedi doktor bakalim bir faydasi olacak mi?
Ya cok guzelkızlar bugun transferım oldu ben o an cok duygulandım gözyaşlarım pıtagladım neden bılmem hıc kasmadım cok rahattım ama elıme verdıler resmını sankı cocugumun ılk resmı dıye sızde de oldumu o duygulsallık??bıde benım embrıyo 6AA ıyı dedıler kalıtesı ıcın bunun en tab hali bu mu??
Ben bacagimi saglik olcaginda biraktim sandim o kadar canim yandi allahtan 3 gunde 1Ben 2 gun arayla 2 doz vurunuyorum evet çok ağrı oluyor üstüne yatamiyorum 2-3 gün sürüyor ağrısı ama bende yumru gibi bişey olmuyor yumru gibi bişey olursa kolonya yada dezenfektan döküp pamuğa yavaş yavaş ovun demişti doktorum ilaçin dağılmasını sağlıyormuş
Cok tatli saglikla kucagina al insallahkızlar bugun transferım oldu ben o an cok duygulandım gözyaşlarım pıtagladım neden bılmem hıc kasmadım cok rahattım ama elıme verdıler resmını sankı cocugumun ılk resmı dıye sızde de oldumu o duygulsallık??bıde benım embrıyo 6AA ıyı dedıler kalıtesı ıcın bunun en tab hali bu mu??
Gecmis olsun canim bisey olmamistir merak etme tavuklar o kadar suni ki artik eski reaksiyonlari bile gosteremezKIzlar bugün ben bozulmuş tavuk et ürünü yemiş olabilirim yedikten sonra anladık kokusundan bişey olmaz demi korkuyorum zehirlendim diye şimdilik bi belirtim yok zehirlenmeye dair ayran içiyorum bişey söyliyin
Cok tatlisin yaBen bacagimi saglik olcaginda biraktim sandim o kadar canim yandi allahtan 3 gunde 1
Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah 5. Transferiniz ama ilk tup bebek tedavinizden olan embriyolar mi? Kacinci tup bebek tedaviniz acaba?Merhaba, ben de bugun tranaferimi oldum, 2 adet 3. Gun embriyosu. Bu 5.transferim umarim hepimizin sonuclari pozitif olur. Diger transferlerden farkli olarak 5. Gunde ovitrelle yapmami istedi doktor bakalim bir faydasi olacak mi?
Bu 3. Tedavimin ilk embriyolari.Hayirli olsun saglikla kucaginiza alin insallah 5. Transferiniz ama ilk tup bebek tedavinizden olan embriyolar mi? Kacinci tup bebek tedaviniz acaba?
Yok bende daha transfer olmadım 15 inde benimSanirim herkes transfer olmus bi ben varim bide herkes 2.gunde 3gunde bir igne oluyorum demis ben 15gunboyunca hergun olmustum seke seke yuruyodum artik
Aynen yakıyor ama cokta degil daha fena ignelerde gordumOksaparda yakiyo ama kendim vurdum icin nedense okadar acimiyo ama hemsire vurunca bi bilinmezlik bi korku yasiyorum acisindan cokbenimde 21ekimde muaynem var duruma gore transfer tarihi verilcek sanirsam en erken 24 25 olabilir
Butun embriyolarim 5.gun 5aa sasirdim esiniz bu konuda bilgilimi keske yapabilse eşim valla ebe hemsire çağırıyodum ilk deneme her gun 30 tl kadini esim goturup getiriodu bideAynen yakıyor ama cokta degil daha fena ignelerde gordumbenim esim vuruyor ignelerimi simdilik iyi gidiyor kacinci gun embryosuydu
Aynen eli yatkınButun embriyolarim 5.gun 5aa sasirdim esiniz bu konuda bilgilimi keske yapabilse eşim valla ebe hemsire çağırıyodum ilk deneme her gun 30 tl kadini esim goturup getiriodu bide
27ekim imkansiz sanirim cunku ole olursa reglime 8.9gun kaliyoAynen eli yatkıno zaman transferiniz 27 ekim gibi olur sağlıkla tutunsun insallah
Tabi doktor degilimde sanrm 5. Gun olunca 5 gun boyunca igneleri kullanip rahimi 5. Gune hazirlayip oyle transfer ediyorlar diye dusunuyordum ,27ekim imkansiz sanirim cunku ole olursa reglime 8.9gun kaliyo
bana sadece transferden önce progesteron yaptilar e2 hic bakilmadiYa kizlar bisi sorucam size transferden sonra kan testi yaptilar mi? E2 ve progesteron degerleri filan icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?