- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- Konu Sahibi karamel Latte
- #2.021
Inşallah canım siz hamilemizinizPoztif haberlerinizi görelim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım siz hamilemizinizPoztif haberlerinizi görelim insallah
Yok daha transferim 15 ekimde benimInşallah canım siz hamilemiziniz
Aaa benimde TavmergenBana da yarimdan az dedi? Nerde olmustunuz transferi , benim tavmergende idi? Ayni yer mi merak ettim
3.gün olunca tarih yanlış mı hesaplıyor kiSenin 5. Gun embriyosu muydu canım bak burada 5. Gunse blaktokist secip transfer gununu yazinca cikar dogum tarihi
Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
Hayırlısı olsun insallahYok daha transferim 15 ekimde benim
Yok canım 3. Gün olunca 8 hucreli oluyor henuz blaktokist degil o yuzden embriyo secenegini secip tarihi hesaplamak gerekiyor3.gün olunca tarih yanlış mı hesaplıyor ki
Amin insallahHayırlısı olsun insallah
Benim de suan oyle gobegim oksapardan heryeri morardi. Bi de bant var. 10 dk once yaptim artik bandin oraya bi yere yapmak zorunda kaldim. Cok cirkin gorunuyorBana oncesnde de verdi oksaparıneden acaba ya benim simdilik minik morluklar olustu ama gobekte yer kalmayinca nolcak
Benimde bandım var kasığa dogru yapstrdim ben igneleri gobegimin sag sol tarafina yapiyorum bo taraf oksapar bi taraf prolutex asagida bant var cok sekil oldumBenim de suan oyle gobegim oksapardan heryeri morardi. Bi de bant var. 10 dk once yaptim artik bandin oraya bi yere yapmak zorunda kaldim. Cok cirkin gorunuyor
Evet canim ilk ve son olacak insallahhViolett90 senın ilk trasnferin mi ☺
Dönmekten bisey olmaz canm.tedirgin yatiyoruz bende oyle oluyodum ishalde cok ciddi derecede olmamasina dikkat etkızlar ben sırt üstü yatamıyorum gece boyunca ya sağa ya sola döndüm durdumbunun sakıncası olmaz dimi??bide kabız olmayayım derken ishal oldumtuvalete sık gidiyorum
Aa bunu bilmiyordum cok iyiymiss evet 5.gun benim. 27 Haziran’i gosteriyor Boyle guzel guzel enerjiler gonderirip pozitif dusunelimmSenin 5. Gun embriyosu muydu canım bak burada 5. Gunse blaktokist secip transfer gununu yazinca cikar dogum tarihi
Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET
BEn oksaparı kolumdan uyguluyorum daha doğrusu eşim yapıyor hep kolumdanBenim de suan oyle gobegim oksapardan heryeri morardi. Bi de bant var. 10 dk once yaptim artik bandin oraya bi yere yapmak zorunda kaldim. Cok cirkin gorunuyor
Benimde bandım var kasığa dogru yapstrdim ben igneleri gobegimin sag sol tarafina yapiyorum bo taraf oksapar bi taraf prolutex asagida bant var cok sekil oldum
Benimde bandım var kasığa dogru yapstrdim ben igneleri gobegimin sag sol tarafina yapiyorum bo taraf oksapar bi taraf prolutex asagida bant var cok sekil oldum
kolundan yap canımBana oncesnde de verdi oksaparıneden acaba ya benim simdilik minik morluklar olustu ama gobekte yer kalmayinca nolcak
Hmm hemsire bi kere gobekten yap dedi ama sonra kolundan yapabilirsin dedi.gobekten basladik oyuzden degistirmek istemedim.BEn oksaparı kolumdan uyguluyorum daha doğrusu eşim yapıyor hep kolumdan
Aynen yer kalmayinca yaparim canimkolundan yap canım
o zaman minik kuzu yengeç burcu olacak insallahAa bunu bilmiyordum cok iyiymiss evet 5.gun benim. 27 Haziran’i gosteriyor Boyle guzel guzel enerjiler gonderirip pozitif dusunelimm
Kuzum senin randevun çarsamba mıydıDönmekten bisey olmaz canm.tedirgin yatiyoruz bende oyle oluyodum ishalde cok ciddi derecede olmamasina dikkat et
Hayirli olsun canim benimArkadaşlar benimde transfer günüm belli oldu ayın 15 inde transfer olacakmışım o zamana kadar günde 3 estrofem, günde 3 progestan, sabah akşam deltacortril, sabah akşam inofolic combi (folik asit olarak) ve sabah akşam tetradox antibiyotik alacağım. Transfer günü de intralipid serum takviyesi.
Benimkilerde öyle yengeç tabi zanında doğarlarsa 1 temmuz görünüyoro zaman minik kuzu yengeç burcu olacak insallah