- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
- Konu Sahibi karamel Latte
-
- #2.001
Bana oncesnde de verdi oksaparıneden acaba yaSüreci beraber yaşayacağız ne güzelşu an iğne vermedi. Sonrası için oksapar 4000 ml kullanacağım. Açıkçası o da gözümde büyüyor daha önce düşükle sonuçlanan gebeliklerimde kullanmıştım bir müddet sonra göbeğim mosmor oluyor
Arkadaşlar aile hekimini ikna edebilirseniz oksaparı devlet karşılıyor, peoluyex hiç kullanmadım bilmiyorum ama eczacınıza sorun eğer devlet karşılıyorsa onu da yazdırın. Bana da transferde ve takip eden süreçte her 3 günde 1 intralipid serum takılacak. 1 şişe seruma 500 tl istiyorlarProlutex ben 3.kutuya gececgim. Buna da nasil para dayandiricaz bakalim
Aynen bebislerimiz sağlikla tutunsunlar yeter ki dayanıcaz herseyeAynen bize de oyle dediiolsun daa hayirlisiyla ben tum maasimi vermeye raziyim
. bende dün transfer oldum ve aynı senin gibi çift ve 3.gün embriyosu bana da doktor ovitrelle verdi bana yarım kullanmanı söyledi inşallah hepimizin sonucu pozitif olur ben çok heyecanlıyımMerhaba, ben de bugun tranaferimi oldum, 2 adet 3. Gun embriyosu. Bu 5.transferim umarim hepimizin sonuclari pozitif olur. Diger transferlerden farkli olarak 5. Gunde ovitrelle yapmami istedi doktor bakalim bir faydasi olacak mi?
Ben gecen hafta pazar gunu sadece 1 kez progestan ampul yaptirdim. O gunden beri kalcam yumru halinde bacagim uyusuk gibi. Hala gecmedi. Igneyi vuruldugum gece de 39 derece ates yapti. Bir daha korkudan vurulamadim prolutex’e gectim. Ama agrisi sizisi hala kalcamda duruyorProlutex dışında da mı iğne kullanıyorsunuz kalçadan hangi iğneyi yapıyorsunuz?
Hayır ama 4 gün sonra istediler yapmamıYa kizlar bisi sorucam size transferden sonra kan testi yaptilar mi? E2 ve progesteron degerleri filan icin.
Haziran ayındaYa bizim simdi bu bebisler tutunursa ve saglikla buyurlerse zaman dogururuz
Ne durumdasınızYa bizim simdi bu bebisler tutunursa ve saglikla buyurlerse zaman dogururuz
Cuma gunu transfer oldumNe durumdasınız
Bende çarşamba transfer oldum 17 ekim test günümCuma gunu transfer oldum18 Ekim test gunum
Ya bizim simdi bu bebisler tutunursa ve saglikla buyurlerse zaman dogururuz
Senin 5. Gun embriyosu muydu canım bak burada 5. Gunse blaktokist secip transfer gununu yazinca cikar dogum tarihiYa bizim simdi bu bebisler tutunursa ve saglikla buyurlerse zaman dogururuz
Poztif haberlerinizi görelim insallahBende çarşamba transfer oldum 17 ekim test günüm
Bana da yarimdan az dedi? Nerde olmustunuz transferi , benim tavmergende idi? Ayni yer mi merak ettim. bende dün transfer oldum ve aynı senin gibi çift ve 3.gün embriyosu bana da doktor ovitrelle verdi bana yarım kullanmanı söyledi inşallah hepimizin sonucu pozitif olur ben çok heyecanlıyım
Bebis yerlesiyordur insallahBugün transfer sonrası 7. Günüm reglimin 23. Günü adet tarihim yaklaşıyor umarım geçen ay en son adetimi olmuş olurum ☺ Adet ağrımsı şeyler gelip gdiyor hayır olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?