Duygular Şelale

Cok tesekkur ederim
İnanin ben hic secici degildim cok kazik yedim ama hala secici olamiyorum
Arkadas konusunda cok bahtsizim oyle boyle degil, ama o kişilerden hicbir beklentim yok zaten insanlara her turlu fedakarligi yapiyorum ama kafamda bu deger bu degmez diye ayiriyorum
Aslinda neyin ne oldugunu biliyorum o kisilerden beklentim sifir ama huyum geregi kimseye hayir diyemiyorum o beni kirdiysa ben yine insanligimi yapayim diyorum lanet olsun ki
benim butun derdim bunca iyiligime ragmen neden dogru insanlarla denk gelmiyorum
Ben kotu gunumde de yalnizim iyi gunumde de
normalde bunu cok kafaya takmiyorum ama boyle ozel gunlerde suratima carpiyor ya bu duygu bunu kaldiramiyorum
Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin Allah yuzunuzdeki gulucugu hic eksik etmesin

Doğum günün kutlu olsun!

Konuştunuz mu sevgilinizle? Bişey söylediniz mi yani? Gün hala bitmiş değil, neden bugün değil de yarına iteliyosun diyin bari. Ağlamayın. İçinizde kalmasın, konuşun. En azından kırıldığınızın farkında olsun. Belki iş temposundan kendi de farkında değildir, ama söylediğiniz gibi bir adamsa bence telafi eder

Amin :)

Sen beni dinle secici davran , maalesef insan irki boyledir , senin o iyi niyet dedigin sey insanlar icin kullanilacak birsey , eger fedakarligi kesersen insanlarin davranisi da farkli olacak sana , ailede bile bu boyledir , mesela benim kuzende senin gibi tum akrabalar onu arar birsey istediklerinde , beni kimse aramaz cunku bilirler alacaklari cevabi :)
Dunya adaletsiz bir yer , secici olmakta fayda var her konuda

Yok konuşmadim, arada bir ariyor ne yaptin ne ettin gelsene hadi diye kaçiyorum. Gozlerim şişti gidersem direkt anlayacak. Bi de yapim geregi rol yapamam surat düştü mü düşüyor toparlayamiyorum. Konusmaktan cekiniyorum yanlis anlasilmaktan cok cekiniyorum kapris yapiyorum sanar diye korkuyorum.
Kendimi dogru ifade edemezsem eger derdimin daha guzel bi hediye daha pahali surprizler oldugunu sanar diye korkuyorum.
Anlatsam eminim ki yanlis anlasa dahi bunu sorun etmez. Derdimin daha pahali hediye oldugunu dusunse bile ya bu kiz ne paragozmus demez de kendini eksik hisseder keske daha pahali bi sey alsaydim der telafi de eder ama ben bunu istemiyorum. Kendiliginden ince dusunmeliydi bundan sonra telafi icin attigi her adim beni sevindirmez ki

Haklisiniz, cok kullandirdim kendimi kullanildigimi bile bile ses cikaramadim
Cevremdeki gereksizleri temizledim, yaptigim iyilige karşi kotuluk yapanlari, dedikodumu yapanlari hepsini cikardim hayatimdan
Ama nötr kalanlari, kotuluk yapmadan sadece kullanmaya devam edenlere bir sey diyemedim
Bundan sonra kendime geldim, bir daha kendimi uzmeyecegim

Bu kadar ince düşünceli bi adam, farkındadır o zaman herşeyin bence. İnşallah gün bitmeden sizi mutlu eder.. Daha üzmeyin kendinizi

Uzme tatlim , dunyada en degerli sey sensin , hepimiz icin bu boyle olmali :) dogurana kadar boyle , anne olunca en degerli sey cocuklar oluyor ama o gune kadar lutfen kendini koy birinci siraya

Dogru diyorsunuz evet, ben beklentiye girdigimi suan farkettim
Bugunu sabirsizlikla bekledim guzel olur diye dusunerek ama bunu beklenti degil de olmasi gereken oldugunu dusundugum icin
Olmasi gerekenin olmadigi gercegi yuzume vurunca da afalladim.
Malesef pek guzel aktivitemiz yok, normal zamanda romantik ince dusunceli biri degildir. Ben de degilimdir. Normal zamanda neden cicek almadi diye kafama takmam yani o yuzden bugune kadar bu konuda sorun yasamadik boyle bi beklentim olmadigi icin
Cok yogun calisiyor artik birlikte hicbir sey yapamiyoruz anca aksamlari birbirimizi gorup bi film izlersek kar sayiyoruz
Ne kadar sosyal aktivitemiz olmadigini soyle anlatayim, aylar sonra gecenlerde birlikte markete gidebildik, buna sevindik makarasini yaptik anı kalsın diye fotograf cekindik durumun vehametini buradan anlayin.
Beklentim de tam bu yuzden oluştu sanirim. Aylar sonra ilk defa bir seyler yapabilcez dusuncesiydi beni mutlu eden, olmadi

O zaman işler değişir.
Aktiviteniz yoksa en azından bugünü size ayırması daha hoş olurdu.
Pek bir aktivite yapmıyormuşsunuz,peki bu konuyu dile getirseniz nasıl olur?
Dertleşerek konuşsanız ya da uzun bir mesaj atsanız?
Ben haklı buluyorum sizi,en azından bugün yanınızda olmalıymış,pasta parti olarak değilde omuz olarak,gezerek beraber 1 akşam yemek yiyerek,başbaşa kalarak falan.

Evet ben de en cok buna icerledim
Aktivitemiz olmamasi onun işi yuzunden aslinda o yuzden hicbi sey diyemiyorum elim kolum bagli
12 saatten fazla çalişiyor ve izin kullanmadan calisiyor bi gun bile off gunu yok
Paraya ihtiyacimiz var bu işten cok guzel para kazaniyor bu yuzden biraz fedakarlik yapmamiz gerekti
Oncesinde calismiyordu tek engelimiz okuldu guzel zaman gecirirdik, aktif birisi aslinda cok sever gezmeyi gezdirmeyi ama malesef sartlardan oturu munkun degil
Zaten hicbir sey yapamiyorduk o yuzden bugunun hayalini cok kurdum, izin alir sandim vakit gecirebiliriz sandim

O zaman haklısın.
Bence oturup konuşmalısın.
En azından bir gün fedakarlık yapabilirdi.
Bir gün çalışmazsa maaşının tamamını kaybedecek değil ya.

Yarisina kadar okudum..bence faxla beklentiye girmişsiniz sevgiliniz dogumgününüz kutlamış zaten unutma umursamama durumu yok..bence elinizdekiyle mutlu olun

O zaman haklısın.
Bence oturup konuşmalısın.
En azından bir gün fedakarlık yapabilirdi.
Bir gün çalışmazsa maaşının tamamını kaybedecek değil ya.
Dukkani birakabilecegi bir eleman yok. Ama rica etse patronlarindan biri bir gun bakabilirdi diye dusunuyorum. Kafami en cok kurcalayan sey de bu. Acaba izin almak istedi izin mi vermediler yoksa izin alip birlikte bi seyler yapmak aklina bile gelmedi mi.
Bunu ogrenmeye hazir miyim bilmiyorum alacagim cevap beni cok korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…