Duygular Şelale

Kimisi cok snlam yukluyo kimide hic yuklemez. Bende aslanim:) bi cok kez unuttugumda is yerinde hatirlattilar sag olsunlar:) bazen olurki 12 de msj gelir bazende olmaz.. bende cok anlam yuklemiyorum.

Dogum gunun kutlu olsun. Sevgiline doyle hissettiklerini ki bi dahaki sefere hazirlikli olsun cocuk:)

Yarisina kadar okudum..bence faxla beklentiye girmişsiniz sevgiliniz dogumgününüz kutlamış zaten unutma umursamama durumu yok..bence elinizdekiyle mutlu olun
Belki de haklisiniz ama şartlari dusundugumde bana ben cok hakliymisim gibi geliyor durduramiyorum kendimi

Dukkani birakabilecegi bir eleman yok. Ama rica etse patronlarindan biri bir gun bakabilirdi diye dusunuyorum. Kafami en cok kurcalayan sey de bu. Acaba izin almak istedi izin mi vermediler yoksa izin alip birlikte bi seyler yapmak aklina bile gelmedi mi.
Bunu ogrenmeye hazir miyim bilmiyorum alacagim cevap beni cok korkutuyor
Daha önceden yaptıklarını bir düşünün,bir ölçüp tartın kafanızda. Aklınıza gelen cevap alacağınız cevaba yakın bir cevap olacaktır kanımca.

Daha önceden yaptıklarını bir düşünün,bir ölçüp tartın kafanızda. Aklınıza gelen cevap alacağınız cevaba yakın bir cevap olacaktır kanımca.
Hissettigime gore hic sormadi bile, bana oyle geliyor.
Eger bana deseydi ki hayatim bugunu senle gecirmeyi cok istedim ama izin alamadim sadece bi seyler yapamadigimiza uzulurdum. Onunla birlikte dukkana gider orada zaman gecirirdim aksam da eve gelip guzdl bi yemek hazirlar bi sise sarap acardim. Gercekten bunu problem etmezdim. Onemsediginin farkina varmis olurdum cunku

Sizin için kıymetli olur mu bilmem ama Doğumgünüz kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu sevgi dolu günleriniz olsun hayatta en kıymetli şey sevmek sevilmek saygı görmek yanı başında bi dost ile yaşlanmak hadi kalk e ne güzel elbiseni giy saçlarını sal gözüne bi kalem bi ruj giy cici terliklerini çık dışarıya bi kahve iç bi dilim pasta ye sahip olduklarına şükret

Hissettigime gore hic sormadi bile, bana oyle geliyor.
Eger bana deseydi ki hayatim bugunu senle gecirmeyi cok istedim ama izin alamadim sadece bi seyler yapamadigimiza uzulurdum. Onunla birlikte dukkana gider orada zaman gecirirdim aksam da eve gelip guzdl bi yemek hazirlar bi sise sarap acardim. Gercekten bunu problem etmezdim. Onemsediginin farkina varmis olurdum cunku
Cevabınızı aldınız öyleyse.
Tavsiyem gidip düzgünce konuşmak,en azından içinizi dökmeniz.
Çünkü kendisi farkedecek gibi durmuyor malesef.

Belki de haklisiniz ama şartlari dusundugumde bana ben cok hakliymisim gibi geliyor durduramiyorum kendimi

doldurma kendini:KK66:
velev ki düşünemedi izin almayı seni umursamadığı anlamına gelmiyor ki.
çocuk hediyesini almış pastasını kesmiş senin özel gününe önem vermiş mi vermiş.
ha senin beklentin kadar değil belki, e o zaman akşam tatlı dille anlatırsın bir daha ki seferin önünü alırsın.
şimdi yok izin istedi de vermediler yok istemedi bile vs ye hiç gerek yok.
silkelen kendine gel. giyin süslen git yanına. oturduğun yerde gününü zehir eden sensin şu anda o değil.

mutlu yıllar:nazar:

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar:)
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 2 arkadaşım var liseden ama üni.de de aynı şehirdeydik. Doğum günlerimiz Mayıs, Haziran, Temmuz şeklinde:) ne hikmetse birinin doğum günü oldu mu öbürü organize eder diğerininki oldu mu diğeri işte birkaç yıl böyle oldu. Aradaki doğum günü benimki hep unutuldu bir yerlerde kutlayıp hediye almayı bırak telefonda bile kutlamadılar. Hatta bir gün baya beklemiştim benimki için de bir kutlama ayarlarlar mı diye çok hayal kırıklığına uğramıştım ne aramışlardı ne sormuşlardı. O gün bugündür ne doğum günlerini kutlarım hatırlamama rağmen ne de kutlama yaptıklarında giderim. Soğudum gerçekten çok ayıp çünkü yaptıkları. Bir de çok yakın arkadaşlardık güya. Onun dışında zaten sadece 1 arkadaşım bir de ailem şimdi de eşim kutlar hiçbir zaman öyle doğum günü için organizasyon yapılan biri olamadım sorun bendedir belki de bilmiyorum. :) ha okulda da herkesinki kutlanırdı yaz tatiline denk gelenler güme giderdi hep:))

Cevabınızı aldınız öyleyse.
Tavsiyem gidip düzgünce konuşmak,en azından içinizi dökmeniz.
Çünkü kendisi farkedecek gibi durmuyor malesef.
Haklisiniz sanirim en mantiklisi bu
Dus aldim hazirlandim cesaretimi toplayip gidecegim
Cok tesekkur ederim size cok iyi geldiniz bana :KK200:

doldurma kendini:KK66:
velev ki düşünemedi izin almayı seni umursamadığı anlamına gelmiyor ki.
çocuk hediyesini almış pastasını kesmiş senin özel gününe önem vermiş mi vermiş.
ha senin beklentin kadar değil belki, e o zaman akşam tatlı dille anlatırsın bir daha ki seferin önünü alırsın.
şimdi yok izin istedi de vermediler yok istemedi bile vs ye hiç gerek yok.
silkelen kendine gel. giyin süslen git yanına. oturduğun yerde gününü zehir eden sensin şu anda o değil.

mutlu yıllar:nazar:
Dogru soyluyorsunuz
Ben kendi kendime daha beter zehir ettim toplamak benim elimdeydi ama yapamadim her seyde boyle yapiyorum koyveriyorum hemen
O kadar iyi insanlar var ki burada beni kendime getirdiniz
Hepinize sarilmak istiyorim :anne:

Haklisiniz sanirim en mantiklisi bu
Dus aldim hazirlandim cesaretimi toplayip gidecegim
Cok tesekkur ederim size cok iyi geldiniz bana :KK200:
Önemli değil,umarım aranız düzelir. Sizin değerinizi anlar.:KK200:
Ama bazen sivri dilinizi gereksiz yere bana gösterdiğiniz de oluyor,lütfen yapmayın. :KK70:
Birbirimize yardım etmek için varız. :)

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar:)
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 2 arkadaşım var liseden ama üni.de de aynı şehirdeydik. Doğum günlerimiz Mayıs, Haziran, Temmuz şeklinde:) ne hikmetse birinin doğum günü oldu mu öbürü organize eder diğerininki oldu mu diğeri işte birkaç yıl böyle oldu. Aradaki doğum günü benimki hep unutuldu bir yerlerde kutlayıp hediye almayı bırak telefonda bile kutlamadılar. Hatta bir gün baya beklemiştim benimki için de bir kutlama ayarlarlar mı diye çok hayal kırıklığına uğramıştım ne aramışlardı ne sormuşlardı. O gün bugündür ne doğum günlerini kutlarım hatırlamama rağmen ne de kutlama yaptıklarında giderim. Soğudum gerçekten çok ayıp çünkü yaptıkları. Bir de çok yakın arkadaşlardık güya. Onun dışında zaten sadece 1 arkadaşım bir de ailem şimdi de eşim kutlar hiçbir zaman öyle doğum günü için organizasyon yapılan biri olamadım sorun bendedir belki de bilmiyorum. :) ha okulda da herkesinki kutlanırdı yaz tatiline denk gelenler güme giderdi hep:))
Ayy ayni ben, 4 sene universite boyunca arkadas grubumdakilerin dogum gununu hep organize ettim evimi actim dunya misafir agirladim tanimadigim arkadaslarini bile cagirdim
Sonra yazin elimde telefon bekledim bi arama bile yok.
Mesaj o da belki.
En son yakin arkadaslarimdan biri birakin arayip mesaj atmayi facebook’ta duvarima dogum gunu mesaji yayinlayinca biraktim bu işleri
Cok kadersiziz cok :)

Dogru soyluyorsunuz
Ben kendi kendime daha beter zehir ettim toplamak benim elimdeydi ama yapamadim her seyde boyle yapiyorum koyveriyorum hemen
O kadar iyi insanlar var ki burada beni kendime getirdiniz
Hepinize sarilmak istiyorim :anne:

e hadi kalk git hala burdamısın sen:skandal:

Ama bazen sivri dilinizi gereksiz yere bana gösterdiğiniz de oluyor,lütfen yapmayın. :KK70:
Ayy gercekten mi ya cok utandim şuan :bicak:
Ben forumda hic kimsenin ismine bakmiyorum ya aliskanligim yok kimseyi tanimam bi topikte birbirimize girdigimize baska topikte sevgi sozcukleri yagdirabiliyorum:KK45:
Sizden de ozur dilerim :KK200:
Maalesef cok sivri dilliyim hele hakli oldugumu biliyorsam kontrolu tamamen kaybediyorum, bu huyumu torpulemeye calisiyorum ama olmuyo gozumu bi aciyorum yine yardirip gitmisim :110:

happy birthday!
olur oyle duygusallik genclikte, gerci daha sonralari da olur. hep olur yani ara ara. iyi iste, doya doya icten mutlu oldugun anlarin kiymetini daha cok bilirsin.

ahaha Allah kimseyi sivri dilli yapmasın.
durmuyor tutamıyoruz çenemizi bizi böyle sevin :))

Ayy gercekten mi ya cok utandim şuan :bicak:
Ben forumda hic kimsenin ismine bakmiyorum ya aliskanligim yok kimseyi tanimam bi topikte birbirimize girdigimize baska topikte sevgi sozcukleri yagdirabiliyorum:KK45:
Sizden de ozur dilerim :KK200:
Maalesef cok sivri dilliyim hele hakli oldugumu biliyorsam kontrolu tamamen kaybediyorum, bu huyumu torpulemeye calisiyorum ama olmuyo gozumu bi aciyorum yine yardirip gitmisim :110:
Estağfurullah bende özür dilerim. :)
Sivri dilini törpülemek lazım aslında,bende hala başarabilmiş değilim.
İnsanlara haklı haksız saydırıyoruz ama napalım yani.
Bende aşamıyorum,aşarsan haber ver canım :)

Merhabalar, bu bir iç dökme bir yakariş metnidir yav cok uzun yazmişsin, okuyamadim, gozlerim kanadi falan diyecekleri bu satirlarda ugurlamak isterim şayet yazmazsam, iç dökmezsem patlayacak hastalığına yakalandim.

Bugun benim doğum günüm. Yazın doğanlar bu duyguyu bilirler, her sene her arkadaşının doğum gününü şenliklerle kutlarken, o güzel anlara tanıklık ederken kendi doğum gününde bir başına telefon başında beklersin. Birilerinin tatili arasinda akla gelip de bir “doğum günün kutlu olsun” duyabilmek için. Bir nevi çocukluk travmasi diyebilirim.

Senelerdir bir doğum günümde mutlu olduğumu hatırlamam, ama hevesle o günü beklemekten de kaçınmam.

Ya çok komik geliyor belki size şuan, bu kadar anlam yüklememek gerekir değil mi? Ne bileyim böyle bir insan da değilim normalde şimdi okuyan ya çocuk sanar ya saf salak bi şey. Ama vallahi normal, hatta dışardan baya sert, ciddi, böyle şeylere asla takılmayacak biriyken içim adeta bir duygu şelalesi, bir şirin pembe bulut.

Arkadaşlıklardan yana pek yüzüm gülmedi, hayatınızda görebileceğiniz en verici insanımdır, bunu görenler de vurcam kırbacı vurcam kırbacı modunda olduğu için yemediğim kazık konulmadığım enayi yeri kalmadı. Anlatsam roman olur. İki tane sağlam arkadaşlığım var ortaokuldan bu yana, geriye kalan sağlam bildiğim 2 kişi daha vardi çöpmüş sanırım onu anladim.

Bir de sevgilim, 2 senedir beraberiz cok seviyorum sevdiğimin 10 katı seviliyorum farkındayım. Ağzımdan çıkanın iki olmadığı bir ilişki içersindeyim. Dilim çok sivridir, sinirim aman tepeme çıkmasın yakar yıkarım, bugune kadar bir kere yeter be demedi yavrum.

Herkesin “ya böyle adam kalmış mı” dediği biriyle beraberim. Zaten bunun için ya bütün bu şaşkınlığım.

İlk defa bir doğum günümü birlikte geçirebilecektik, kırk takla attım bunun için ve başardim.

1 aydir ayri sehirlerdeydik. Dün gece tam 12de geldim yanına iş yerine, surpriz pasta geldi ufledim ettim sag olsun çevre esnaf bile hediyelerini almış gelmiş, mutlu oldum.

Pastayı üfledim hediyesini de verdi ve benim doğum günü orada bitti. Planlarim vardi kafamda, bugun için izin alır diye. Normalde hafta izinsiz çalışıyor 2’de dukkan açıyoruz gece 2.5’ta kapatıyoruz.

Yanındaki elemanın cenazesi olduğu için uzun süredir yok yaklaşik 3 aydir hic hafta izni de yok. Ama bugun için özel bir şey bekledim, patronlarindan birine bir günlüğüne bırakabilirdi dükkanı. Sağ olsunlar beni severler, durumu bilseler böyle bir kıyak yaparlardı diye düşünüyorum. Gerçi bunun iznini almaya çalıştı mı bilmiyorum, en kötüsünü düşünüyorum malumunuz.

Sabah saat 5 oldu, benim uyumam lazim artik keşke pazarları çalışmıyor olsaydım dedi, çalışıyor musun yani dedim durdu kaldı. Hee dedim sürpriz yapacak herhalde. Uyuduk, sabah 10’da açtım gözümü bekliyorum uyanmadı uyanmadı, tam saatinde alarm çaldı, uyandı sevdi öptü kokladı, hadi sen de hazirlan iş yerinde kahvalti ederiz dedi uykum var sonra gelirim dedim, üzüldü ve hazırlanıp işe gitti, kalakaldim öylece.

Gittiğinden beri yaziyor hadi gelmiyor musun diye erteleyip duruyorum. Hadi gel diyor ozledim diyor ama ya doğum gununde neden evde tıkılıyorsun demiyor. Doğum günümün adı sanı bile geçmiyor. Pastayı üfledikten sonra bir daha asla tek kelime dahi doğum günü kelimesi bile geçmedi.

Sakın yanlış anlamayin beni, ben sürpriz, pahali hediye falan böyle şeyler peşinde değilim. Derdim asla bunlar değil. Zaten hediyesini almiş pahali da bir şey. Kızdım neden böyle yaptin diye. Hiç hediye almasaydı da, sabah uykusundan 2 saat fedakarlik edip hadi bi doğum günü kahvaltisina gidelim deseydi, çalışıyorum ama keşke doğum gününü daha güzel geçirelim deseydi yemin ediyorum şuan mutluluktan eteklerim uçuşa uçuşa gezerdim.

Diyorum acaba akşam için bir yemek falan bir şey mi hazırlıyor kendince önemsemiyor gibi mi yapıyor, sonra diyorum tavşan bunlari düşünme olmazsa beter yıkılırsın.

Öylece evde oturuyorum, açtım ağlak bir film ağlaşıp duruyorum.

Henüz telefonum çalmadı, kimse bir alo diyip doğum günümü kutlamadi.

İki üç mesaj geldi, o kadar.

İçim şişti, içinizi şişirdim, buraya kadar okuyan varsa sabrından ötürü tebrik ediyorum aynı zamanda da bol bol teşekkür.

Böyle işte küçük bir dert yumağı oldum, duygu patlaması yaşıyorum

Böyle günlere anlam yüklemeyin ben yuklemiyorum bla bla diyecekler evet haklisiniz

Ama ben yüklüyorum, keşke olmasaydi ama yükledim bile artık çok geç

Kimseyle konuşamadığımdan yazmak istedim çok, şimdi kırk saat yayinlasam mı yayınlamasam mı diye düşüneceğim bunu şuan okuyorsanız bilin ki bir köşeye çöküp yazdıklarımdan utanıyorumdur.
Okuyanlar arasındayım:sampiyon:
Hadi hadi utanmaa:)
Doğumgünün kutlu olsun:halay::halay: :halay:
images (1).jpeg

X