Duygular Şelale

Ozel gunllere anlam yuklerim. Torenlerle kutlariz esimle. O hafta baslariz kutlamalara her gun ufak bir hediye gelir. Dogum gunu senlikleri evlilik yildonumu şenlikleri filan deriz ve illaki o gunun gecesi 12 olur olmaz kutlariz hediyelesiriz.
Ama anlayamadigim su. Adam gece 12 de gelmis. Sabah 5e kadar sizinle ilgilenmis. 10 da kalkmis ise gitmis. Ustelik haftalardir izin alamadigini bildiginiz bir is.daha ne yapabilir ki? Bence siz biraz huzune baglamissiniz. Eski dertlerden. o yuzden yetmemis.

Cok tesekkur ederimm
Ayy valla beklentiyi sifira indirmek lazim insallah basaririz
Adam iyi olsa ozel gun umursamaz ozel gun umursasa adam iyi olmaz bunlarin full pakedi yok mu ya hep bi seyler eksik kaliyo

Off o da zormuş valla okurken yoruldum Allah kolaylik versin

Dogum gunlerinin hayatimdaki insan tarafindan pasta ve hediye kutlanmasi bana da yeterli gelmiyor. Onun yerine o gunu tamamen bana ayirsa cok daha mutlu olurum. Sonucta yilda bir gun cok degil.
Ay evet iste butun istegim buydu
Pastayla hediyeyle komşunun da doğum gunu kutlanir yani, insan bi fark olsun istiyo

Yalan söylemeyeceğim çok güzeldi :) Sizinki de seneye gönlünüzce geçsin inşallah Hatta seneye güncelleme bekliyoruz
Sizin adiniza cook sevindim
Her sene bundan kotusu olamaz diyorum bi dahaki sene daha beter geciyo
İnsallah seneye bu konuyu hortlatir mutlu mutlu yazarim

Yaa cok utandim cok tatlisinizz
İnsallah ben de alişmişimdir, artik oyle yapicam napim seviyoz işte atsan atilmiyo satsan satilmiyo

Konuştuk, oyle hissetmemiş aslinda o dukkandan izin alamadim sinirine kapilmiş gitmiş butun gun ona çabalamiş izin alamayacagini bile bile onun ustunde durmuş halbuki eldeki imkanlarla beni cok da guzel mutlu ederdi de o en fazlasini yapmaya calismis hatasi bu oldu maalesef

Ay evet ben de ayniyim işte. Kalabalikta pasta gelince ben zaten iki büklüm oldum insanlarin suratina bakamadim o merasimden hicbi sey anlamadim sadece eziyet oldu
Biz 10 kisiyiz bi de şehrin en işlek caddesindeyiz gelen geçen bakiyor sanki ayip bi sey doğmak bi fena oldum
Al hadi al pastani da kestik sus gari der gibi oldu bozuldum valla

Cok cok tesekkur ederim iyi ki varsiniz

Sizi hayal kirikligina ugratmak istemem ama ben aslan degil başak burcuyum, butun ithamlarinizdan da bu şekilde kurtulmuş oluyorum sanirim

Anaam o cok kotu olmuş ya, bi an once prens olmasi dilegiyle
Cook tesekkur ederim

Valla ben de boyle dusunmeye cabaliyorum kendimi buna ikna etmeye calisiyorum artik dogru ya da yanlis bilemiyorum
Hahahaha kesinlikle yaa en buyuk hatam bastan bi sey dememek oldu zehir oldu gunum ama utandim bi sey demeye lanet olsun gururum
Şş dur yaa ben beklentiyi sifira indirmeye calisiyom girme kanima

1 ay sonra da onun dogum gunu bi yandan diyorum davşan kendine yakişani icinden geleni yap bi yandan diyorum birak geceden uflet pastayi butun gun surpriz ha geldi ha gelcek diye beklesin de kalsin oyle ortada azcik empati yapsin

1 ay sonra da onun dogum gunu bi yandan diyorum davşan kendine yakişani icinden geleni yap bi yandan diyorum birak geceden uflet pastayi butun gun surpriz ha geldi ha gelcek diye beklesin de kalsin oyle ortada azcik empati yapsin
Yazacaklarımı yazdin tavşan...
Sana diyeceğim odur ki ;
O sana ne yasattiysa birebir aynısını yaşat
Empati kursun

Musadenizle ilk paragrafi tekrar tekrar okuyup kendimi dertlere gark etmek isterim şaka bir yana 41 kere maşallah hayal ettigim hayati yasiyorsunuz nazar degmesin
Sabah 5te uyudu 12.30’da kalkti işe gitti. Haftalardir izni yoktu acikcasi hic izin de istemedi patronlarini zora sokmamak icin ama aylardir izinsiz calisiyor bi gun icin sorarsa izin verirler diye dusunmustum, izin alamadigini ogrenince sadece buruldum bunu problem etmedim sadece izin almaya calisti mi calismadi mi onu bilmiyordum
Aslinda derdim tamamen şuydu, sabah işe giderken “hayatim uzgunum bugun icin izin alamadim” demesiydi. Uzgun oldugunu belirtmedi gayet siradan bi gunmuş gibi gitti işe gittiginden cok mutlu gibiydi, hani o kadar garipti ki gece pasta kesmemiş olsak dogum gunumu unuttu sanarsiniz
Sadece sey bekledim hayatim ben calisiyorum biliyosun aksama birlikte guzel bi sofra hazirlayalim mi demesiydi
Bu bizim klasigimizdir, ozel gunlerde hep o gun gunduz ne yaparsak yapalim aksam birlikte gule oynaya bi sofra kurariz oturur sohbet eder icki iceriz
Bunu bile yapmamasi kotu hissettirdi

Yazacaklarımı yazdin tavşan...
Sana diyeceğim odur ki ;
O sana ne yasattiysa birebir aynısını yaşat
Empati kursun
Oyle mi diyorsunuz ya
Benim icimden de acikcasi bi sey yapmak gelmiyor suanki uzuntumle
Ama bi sey yapmamak da zoruma gider
Napsam ki ya

Nedir şu Ağustos doğumluların çektiği:) Kız kardeşimin doğum gününde benim kına gecemdi kına mumlarını üfleyip dilek tuttu

Hassas olunuyor özel günlerde abartsanız da hak veriyorum :) Eşim ben hamileyken doğum günümde Fenerbahçe'nin erkek krampon ayakkabısını almıştı bana, doğum sonrası bebeğimizle beraber yürüyüş yapıp kilo verirsin karıcığım romantik sözü eşliğinde takımımın oyuncularını bile bilmem öyle fanatikte değilim, neymiş efenim kendi Beşiktaşlı bana jest yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…