Duygular Şelale

Kimisi cok snlam yukluyo kimide hic yuklemez. Bende aslanim:) bi cok kez unuttugumda is yerinde hatirlattilar sag olsunlar:) bazen olurki 12 de msj gelir bazende olmaz.. bende cok anlam yuklemiyorum.

Dogum gunun kutlu olsun. Sevgiline doyle hissettiklerini ki bi dahaki sefere hazirlikli olsun cocuk:)

Yarisina kadar okudum..bence faxla beklentiye girmişsiniz sevgiliniz dogumgününüz kutlamış zaten unutma umursamama durumu yok..bence elinizdekiyle mutlu olun
Belki de haklisiniz ama şartlari dusundugumde bana ben cok hakliymisim gibi geliyor durduramiyorum kendimi

Daha önceden yaptıklarını bir düşünün,bir ölçüp tartın kafanızda. Aklınıza gelen cevap alacağınız cevaba yakın bir cevap olacaktır kanımca.

Daha önceden yaptıklarını bir düşünün,bir ölçüp tartın kafanızda. Aklınıza gelen cevap alacağınız cevaba yakın bir cevap olacaktır kanımca.
Hissettigime gore hic sormadi bile, bana oyle geliyor.
Eger bana deseydi ki hayatim bugunu senle gecirmeyi cok istedim ama izin alamadim sadece bi seyler yapamadigimiza uzulurdum. Onunla birlikte dukkana gider orada zaman gecirirdim aksam da eve gelip guzdl bi yemek hazirlar bi sise sarap acardim. Gercekten bunu problem etmezdim. Onemsediginin farkina varmis olurdum cunku

Sizin için kıymetli olur mu bilmem ama Doğumgünüz kutlu olsun sağlıklı huzurlu mutlu sevgi dolu günleriniz olsun hayatta en kıymetli şey sevmek sevilmek saygı görmek yanı başında bi dost ile yaşlanmak hadi kalk e ne güzel elbiseni giy saçlarını sal gözüne bi kalem bi ruj giy cici terliklerini çık dışarıya bi kahve iç bi dilim pasta ye sahip olduklarına şükret

Cevabınızı aldınız öyleyse.
Tavsiyem gidip düzgünce konuşmak,en azından içinizi dökmeniz.
Çünkü kendisi farkedecek gibi durmuyor malesef.

Belki de haklisiniz ama şartlari dusundugumde bana ben cok hakliymisim gibi geliyor durduramiyorum kendimi

doldurma kendini
velev ki düşünemedi izin almayı seni umursamadığı anlamına gelmiyor ki.
çocuk hediyesini almış pastasını kesmiş senin özel gününe önem vermiş mi vermiş.
ha senin beklentin kadar değil belki, e o zaman akşam tatlı dille anlatırsın bir daha ki seferin önünü alırsın.
şimdi yok izin istedi de vermediler yok istemedi bile vs ye hiç gerek yok.
silkelen kendine gel. giyin süslen git yanına. oturduğun yerde gününü zehir eden sensin şu anda o değil.

mutlu yıllar

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar:)
Sizi çok iyi anlıyorum. Benim de 2 arkadaşım var liseden ama üni.de de aynı şehirdeydik. Doğum günlerimiz Mayıs, Haziran, Temmuz şeklinde:) ne hikmetse birinin doğum günü oldu mu öbürü organize eder diğerininki oldu mu diğeri işte birkaç yıl böyle oldu. Aradaki doğum günü benimki hep unutuldu bir yerlerde kutlayıp hediye almayı bırak telefonda bile kutlamadılar. Hatta bir gün baya beklemiştim benimki için de bir kutlama ayarlarlar mı diye çok hayal kırıklığına uğramıştım ne aramışlardı ne sormuşlardı. O gün bugündür ne doğum günlerini kutlarım hatırlamama rağmen ne de kutlama yaptıklarında giderim. Soğudum gerçekten çok ayıp çünkü yaptıkları. Bir de çok yakın arkadaşlardık güya. Onun dışında zaten sadece 1 arkadaşım bir de ailem şimdi de eşim kutlar hiçbir zaman öyle doğum günü için organizasyon yapılan biri olamadım sorun bendedir belki de bilmiyorum. :) ha okulda da herkesinki kutlanırdı yaz tatiline denk gelenler güme giderdi hep:))

Cevabınızı aldınız öyleyse.
Tavsiyem gidip düzgünce konuşmak,en azından içinizi dökmeniz.
Çünkü kendisi farkedecek gibi durmuyor malesef.
Haklisiniz sanirim en mantiklisi bu
Dus aldim hazirlandim cesaretimi toplayip gidecegim
Cok tesekkur ederim size cok iyi geldiniz bana

Dogru soyluyorsunuz
Ben kendi kendime daha beter zehir ettim toplamak benim elimdeydi ama yapamadim her seyde boyle yapiyorum koyveriyorum hemen
O kadar iyi insanlar var ki burada beni kendime getirdiniz
Hepinize sarilmak istiyorim

Haklisiniz sanirim en mantiklisi bu
Dus aldim hazirlandim cesaretimi toplayip gidecegim
Cok tesekkur ederim size cok iyi geldiniz bana
Önemli değil,umarım aranız düzelir. Sizin değerinizi anlar.
Ama bazen sivri dilinizi gereksiz yere bana gösterdiğiniz de oluyor,lütfen yapmayın.
Birbirimize yardım etmek için varız. :)

Ayy ayni ben, 4 sene universite boyunca arkadas grubumdakilerin dogum gununu hep organize ettim evimi actim dunya misafir agirladim tanimadigim arkadaslarini bile cagirdim
Sonra yazin elimde telefon bekledim bi arama bile yok.
Mesaj o da belki.
En son yakin arkadaslarimdan biri birakin arayip mesaj atmayi facebook’ta duvarima dogum gunu mesaji yayinlayinca biraktim bu işleri
Cok kadersiziz cok :)

Dogru soyluyorsunuz
Ben kendi kendime daha beter zehir ettim toplamak benim elimdeydi ama yapamadim her seyde boyle yapiyorum koyveriyorum hemen
O kadar iyi insanlar var ki burada beni kendime getirdiniz
Hepinize sarilmak istiyorim

e hadi kalk git hala burdamısın sen

Ama bazen sivri dilinizi gereksiz yere bana gösterdiğiniz de oluyor,lütfen yapmayın.
Ayy gercekten mi ya cok utandim şuan
Ben forumda hic kimsenin ismine bakmiyorum ya aliskanligim yok kimseyi tanimam bi topikte birbirimize girdigimize baska topikte sevgi sozcukleri yagdirabiliyorum
Sizden de ozur dilerim
Maalesef cok sivri dilliyim hele hakli oldugumu biliyorsam kontrolu tamamen kaybediyorum, bu huyumu torpulemeye calisiyorum ama olmuyo gozumu bi aciyorum yine yardirip gitmisim

happy birthday!
olur oyle duygusallik genclikte, gerci daha sonralari da olur. hep olur yani ara ara. iyi iste, doya doya icten mutlu oldugun anlarin kiymetini daha cok bilirsin.

ahaha Allah kimseyi sivri dilli yapmasın.
durmuyor tutamıyoruz çenemizi bizi böyle sevin :))

Estağfurullah bende özür dilerim. :)
Sivri dilini törpülemek lazım aslında,bende hala başarabilmiş değilim.
İnsanlara haklı haksız saydırıyoruz ama napalım yani.
Bende aşamıyorum,aşarsan haber ver canım :)

Okuyanlar arasındayım
Hadi hadi utanmaa:)
Doğumgünün kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…