Duygular Şelale

Cok tesekkur ederim cok tatlisiniz insallah ustumdeki ölü topragini atacagim

Öncelikle doğum günün kutlu olsun ben de yaz çocuğuyum benimde kimse hatırlamaz benimle ilgili her detayi kafasina takan annem bile bu yıl hatırlamadı. Kimseden beklentim yok ailem hatırlasin yeter. Bende kimsenin doğum gününü takip etmiyorum ailem dışında. Esim bazen dogum gunlerinde yemege çıkarır, bazen ailemi çağırıp pasta kesilir, bazen de sadece hediye alır. Bugün de eşimin doğum günü o uzun zamandir gormedigi arkadaslari ile beraber şu an, bu yil beraber geçiremedik. Sevgili olsaydik belki de kavga konusu olurdu

Sevgilin üstüne düşeni yaptığını düşünüyordur beraber yemeğe çıkma guzel sözler duyma beklentini bilmiyordur bence. Belki doğum günlerine anlam yükleyen biri değildir.

Ben cok uzuluyorum boyle seylerde
Kendim cok ince dusunceliyimdir biri benim icin degerliyse ona cok fazla onem verir ozellikle dogum gunlerinde cok hassas davranirim. o yuzden sanirim herkesi boyle sanip kendimi degersiz hissediyorum

Her zaman mı öyle? Duygusal değil yani?
Erkek arkadasim mi? Soruyu bi an algilayamadim kafa gitti yanlis seye cevap veriyorsam lutfen uyarin
Duygusal biri degil aslinda ama boyle seylere onem verdigini dusunuyordum
Normal zamanda ben de romantik biri degilimdir mesela hatta baya okuzumdur O yuzden onun odunlugu gozume carpmiyordu belki :))

Her sene anlam yükleyip üzülen kisiyim herkesin doğum gününü kutlarım 6 gün önce doğum günümde ilk kez annem bile hatirlamadi

Ne üzüldüm ama en azından bı iki msj alıp pasta uflemissimiz bende o kadarı da yoktu

Doğum günü ile ilgili içime mutluluk veren tek isim Allonsy dir :) beni oldukça şaşırttı kendisi

Çok haklısın insan yaptığı ilgiyi verdiği değeri görmek istiyor :)

Ya işte konu sadece sevgilimin ustune acilmiş gibi ama duygusalligimin bir de alt yapisi var
Cekirdek ailemle iki gun onceden kutladik yanlarinda olmayacagim diye, bugun aramadilar bunu kafaya takmadim
Ama mesela benim icin cok kiymetli anneannem, teyzem, kuzenim de hatirlamadi.
Cok yalniz hissettim hoş zaten yalnizim ama yuzume boyle pat diye vurunca kotu oldum

Beklentimi biliyor aslinda, direkt soylemedim ama onun dogum gununde cok titizlenmiştim ve surprizimi bozmuştu cok bozulmustum kucuk bi tartistik orada soyledim boyle seyler benim icin cok onemlidir diye

Ben cok uzuluyorum boyle seylerde
Kendim cok ince dusunceliyimdir biri benim icin degerliyse ona cok fazla onem verir ozellikle dogum gunlerinde cok hassas davranirim. o yuzden sanirim herkesi boyle sanip kendimi degersiz hissediyorum
Herkes aynı incelikte olamıyor malesef.
Mesela kendimden örnek vereyim; eşim hayatımda hiç doğum günümü kutlamadı, 7-8 senedir hayatımda olmasına rağmen.
Ama ben onun her doğum gününü coşkuyla kutladım hediye paketleri kiralık ev süslemeler vs marka parfümler saatler vs.
Ama hiç kendim böyle bir beklenti içine girmedim.
Çünkü beklediğim ilgili göremezsem senin gibi yıkılırım kendimi değersiz biri hissederim.
Bu da beni çok üzer,karşımdakinden de soğutur ağır laflar kullanırım. (Bende sivri dilliyim.)
O yüzden beklentiye girme,ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk.
Ha eşim beni sevmiyor mu? Senin sevgilinin seni sevdiği kadar beni seviyor,aynı sevgi aynı alaka üstüme titremeler falan aynısı yani.
Sevgilinin o gün sana özel birşey yapamaması seni sevmediğinden değil,tamamen sığ düşünceliliğinden.
Bizim gibi sürpriz hediye parti yapamıyorlar ya da güzel güzel sözcükler kuramıyorlar.
Yapıları bu,ondan bunu bekleyemezsin,kendin beklentiye girerek kendi kendini üzmüşsün.
Bu kadar beklenti içinde olma,bak o zaman ne kadar mutlu olacaksın.

Sizin adiniza da cok uzuldum sarilip aglayabiliriz
Sizi cok iyi anliyorum
İnsallah bundan sonraki dogum gunleriniz cok ama cok guzel gecer

Özel günlere fazlaca anlam yükleyen, sevdiğim insanların özel günlerini hakkını vererek kutlamak için kendimi paralayan bi insanım. Öyle ki, eşimin doğum gününde lohusaydım, bi havai fişek attırmadığım kalmıştı
Okurken çok hak verdim ben size, insan en azından doğum gününde “bugün senin günün” olayını dibine kadar yaşamak istiyor. Ve tabiiki en büyük beklenti de, eş/sevgili kişisinden oluyor. Beklentiye girmek her zaman üzer, akşam için beklentinizi sıfıra çekin bence. Olur da bi süprizli bişeyler gelişirse, o zaman kesilsin ayaklarınız yerden. Şimdiden umutlanırsanız, sonra çok üzülürsünüz.
Doğum gününüz kutlu olsun bu arada, nice nice doyasıya sevdiğiniz sevildiğiniz yıllar görür yaşarsınız inşallah. “Bugün senin günün!”
Kimse yapmıyorsa, sen kalk kendine bi yemek ısmarla.

Nasil başardiniz bunu? Beklentiye girmemeyi
Hep bunu yapmaya calistim aslinda oturup hic dusunmedim sunu yapar mi acaba bunu yapar mi acaba diye ama ister istemez girmişim beklentiye yikimi buyuk oldu
Sevmediginden degil biliyorum ama elimde degil hala kotu hissediyorum

Dogum gunun kutlu olsun

Simdi soyleyeceklerimi yanlis anlama lutfen bir abla tavsiyesi olarak al

Bende yaz cocuguyum , 40 yasindayim , hersene dogumgunumde telefonum tum gun calar , cok saglam dostlarim , arkadaslarim var cunku seciciyim , herkes ile arkadas olmam , kimseye fedakarlik yapmam , kotu gunlerinde yanlarinda olurum ama kendimi parcalamam , kotu gunumde hic yanliz kalmam ama insanlarin iyi niyetini somurmem
Bilmiyorum anpatabildim mi? Lutfen kendinden odun verme ve secici ol , insallah srneye dogumgununde hic susmaz telefonun :)

Ya evet supersiniz iste anlatmak istedigim bu, anlatmayi beceremedim “bugun senin gunun” tam anlamiyla bunu istedim.
Hediyeler pastalar degil de bugun senin gunun ne yapmak istersin diye sorulmasini, bugun senin gunun senin sevdigin balikciya gidelim gibi seyler istedim.
Şimdi sinirimden agliyorum mesela, hediyeyle ilgili bi sorun cikti onu degistirmemiz lazim simdi diyor ki yarin sabah kahvaltiya gideriz oradan da hediyeni hallederiz. Kendimi dalga geciliyormuş gibi hissediyorum. Bunu demesi gerektigi gun bugundu yarin degil

Tatlımmm Doğum günün kutlu olsun benimde kışın ama bende unutuldum genelde lisede kafaya takıyordum şimdi bir yaş daha alıyorum diyorum

Beklentiye girip yıkıma uğramasaydın buraya konu açmazdın,kendin bile farkında değilsin beklenti içinde olduğunun..
Belli ki birşey yapacağız,başbaşa olacağız diye çok heyecanlanmışsın sabırsızlıkla beklemişsin ama öyle olmayacağını öğrenince senin için hayal kırıklığı oluşmuş.
Ben başarmadım ki,sadece kendimi tutmayı öğrendim. Kimi insanlar var gün sayarlar parti için hazırlık yaptırırlar hediye beklerler önemsenmek isterler vs.
Hiç onlardan olmadım.
Önceden ben yapıp o yapmadığında biraz üzülüyordum yalan yok.
Ama sonra olayın + -lerini tarttım. Bir gün mü hatırlanmak istersin yoksa hergün mü?
Bir gün mü onun hayatında en değerli olmayı hediye almayı istersin yoksa hergün mü?
Bir yılda sadece 1 gününü mü ayırmasını istersin yoksa birçok gününü mü?
Bende böyle böyle kendimi eğittim bu konuda. Adam bana hergün değer veriyor,ayın en az 2 günü kaçmak için otele çevre illere gideriz,baş başa eve kapanırız falan.
Bazı sabahlar habersiz çiçek yollar,çiçekle uyanırım falan.
Ama doğum günümü kutlamaz yok arkadaş adam doğum günü kutlayamıyor
Seninkide öyledir eminim,birsürü güzel aktiviteniz vardır,gezmeleriniz,sinema günleriniz vs.
Neden bunlara odaklanmıyorsun da gidip doğum gününe odaklanıyorsun?
Adam 1 gün seni göklere çıkartıp diğer gün ot saman olsa mutlu mu olacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…