Evet buna sukur diyelim hala atamadim ustumden şoku ama napalim, cok tesekkur ederimTatlım erkeklerin çoğu böyle ince düşünemez. Ods kendince gece kutlamış hediyeni almış görevini tamamladığı için mıtlu. Sen çocuğun kıymetini bilmeye devam et bence. Evet çok haklısın insan bekliyor istiyor ama bu kadarını yapmıyanlarıda düşünerek şükretmelisin. Nice senelere.
Burdan cikinca dukkana gittim yanina, surat dusuk tabi belli etmemeye calistim yok olmadi ama bi sey yok diyip durdum konusamadim. Bir de bas agrisi vardi ki ölüyorum sandim duramadim eve gidiyorum cikisa gelirim dedim ( cikista bi abimle oturacaktik hep beraber) eve geldim mesajda usteledi neyin var diye yine yok bi sey dedim cikisa dukkana geldim gozlerim cok sisti onlari farketti bi sey yok diyosun haline bak diye cikisti yine bi sey demedimVar mı bir gelişme diye kontrole geldimNaptınız?
Ya cok tatlisiniz cok tesekkur ederim beni utandirdinizIyi ki doğdunuz tavşan hanım,
Sağlıklı, mutlu,sevdiklerinizle birlikte uzuuuun bir ömrünüz olsun.
Üzülmeyin bence.
Evet bazı günler diğerlerinden daha anlamlidir kimilerine göre ama ben de genelin fikrine katilip beklenti düşürün diyeceğim.
Kalbiniz pırıl pırıl böyle kötü şeyler düşünüp kendinizi,kalbinizi yıpratmayın
Cok tesekkur ederimDoğum günün kutlu olsun
Yaa oyle mii umarim sizinki cok cok guzel gecmistirDün benim de doğum günümdüüüDoğum günümüz kutlu olsun
Cok tesekkur ederimcok tatli cok güzel yazmissin :).
dogum günün kutlu olsun
en son dogum günümü stressden bende unutmustum
Cok uzuldum, gercekten cok uzuldumSize yetmiyo olabilir belki ama bu hayatta bi pastaya para vermemek icin kiyametleri koparan insanlar var... Esim ilk dogum gunumde ne kutladi ne bisey aldi butun gun beraberdik lafta parasi yoktu ama o gun yani benim dogum gunumde gidip kendine pahali bi ayakkabi aldi ve ben ogun uzuntuden butun gece aglayip sinirsen sabaha kadar kustum.. Bana parasi olmayan adam 2 ay sonra kardesinin dogum gununde yine pahali bi hediye aldi kardesine... istedigim bi kutlu olsun demesi bi pastaydi hediyeyi gectim zaten... Neyse 2 ay kaldi dogum gunume bu sene beklentim yok zaten bosanmis oluruz heralde ozamana...
Evet kesinlikle insan kendini degerli hissetmek istiyorSeni o kadar iyi anlıyorum ki insanın canını değer görmemek yakıyor dimi?
Işine gelen kişiye zamanda para da var....
Eylülde de benim doğum günüm ve evlilik yıl dönümümüz aynı gün yine hatırlamayacak...
Insan sadece güler yüz açık ilgi bekliyor....
Kıztavsannn gör bizde ne öküzler var...
Sevgilinin kıymetini bil....
Birazcık ilgi beklenen normal biz kadınlar hep böyleyiz ama erkekler ince düşünemiyor yazık oğlana hadi yanina git canım üzme tatlı canını...
Cok tesekkur ederim
Ay keske sizin yerinizde olsam, en buyuk duam seneye dogum gunumu unutmak
Yalan söylemeyeceğim çok güzeldi :) Sizinki de seneye gönlünüzce geçsin inşallahYaa oyle mii umarim sizinki cok cok guzel gecmistir
Dogum gunumuz kutlu olsunn
BaşakKlasik aslan burcu işte, neden siz aslanlara hiçbir şey yeterli gelmiyor.?nedir bu sürekli pohpohlanmak merakı?sevgiliniz var, hediyesini, çiçeğini de almış, kutlamış.. Bu kadar şeyden sonra eeee.?derler adama.. Çok zorsunuz, çok, artı saçma sapan, gereksiz duygular, tripler, zorluklar..
Yaaa kıyamamBurdan cikinca dukkana gittim yanina, surat dusuk tabi belli etmemeye calistim yok olmadi ama bi sey yok diyip durdum konusamadim. Bir de bas agrisi vardi ki ölüyorum sandim duramadim eve gidiyorum cikisa gelirim dedim ( cikista bi abimle oturacaktik hep beraber) eve geldim mesajda usteledi neyin var diye yine yok bi sey dedim cikisa dukkana geldim gozlerim cok sisti onlari farketti bi sey yok diyosun haline bak diye cikisti yine bi sey demedim
Kafeye gittik oturduk pek muhatap olmadim kalkarken de biri agzindan kacirdi bugun için yarim gun izin alma ihtimali varmis, ben de sinirlendim onun zamani bugundu yarin degil dedim ben zaten bugun icin izin almaya calistim alamadim patronla kavga ettim dedi
Sustum eve geldik yine sustum sirnasti yanasti uykum var dedim uyudum
Gunduz duramadim artik uzun bi mesaj attim
Ben izin almaya calistim ama vermediler dedi kirk kere ozur diledi bekle beni evde yarim saate geliyorum baslarim boyle ise hicbi ozel hayatimiz kalmadi hicbi sey yapamiyoruz bu is yuzunden dedi ben de sinirlendim fevri kararlar alma diye
Benim derdim senin izin alip alamaman degil sen bana en basindan bugun ben izin alamadim uzgunum deseydin ben zaten kendim yapacaktim plani gece icin dedim
Bilemedim dedi uzuldum dedi bir sey diyemedi
Sucu dukkana atmaya calisti ama oglen 1e kadar uyumayabilirdi iki saat erken uyanip kahvaltiya gidebilirdik oradan ben dukkana gecmek zorundayim bunun icin mutsuzum deseydi ben butun gun dukkands yaninda olurdum zaten
Ayyy ne yazdim be konudan uzun oldu
Beyle işte yine bana hüsran bana yine hasret var
Hic cikmadim evden cok cagirdi dukkana yine gitmedim
Tam unutcak gibi oluyorum olmuyor
Kinimi diri tutuyorum