- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
-
- Konu Sahibi nastahosta
Düzelmek cok istıyorum ama ben kötü seyler yasadım unutamıyorum kendımı hıc sevemıyorum inancım var şükürler olsun ama Allahım benım affetmez
Güçlü sanıyordum değilmişimHastalığınız olduğunu bilerek mi böyle bir şey yaşadınız? Ya da sizle olmasa başkasında da olabilirdi. En basit genital siğil çoğu erkekte var umursamıyorlar kadın erkek herkesin dikkatli olması gerekiyor. Tabiki amannn diyerek yaşayamazsınız ama yaşamamak içinde bir sebep değil. Güçlü bir yapınız yoksa destek alın.
Çok pişmanım kac senedir kötü bişey yasamadım sadece gecmıse donuk bi pişmanlık var çünkü suankı benle o anki ben arasında dağlar kadar fark varAllaH merhametlilerin en merhametlisi siz pişman olmuşsunuz unutun gecmisi
Tüm sayfaları okudum. Evet yaptığınız doğru bir şey değil ama pişmansınız. Sandığınız gibi kötü biri olsanız vicdan azabı çekmezdiniz. Ayrıca tecavüzcüler, katiller, teröristler bile öldürülmüyor hapse atılıyor. Siz bunların hepsinden daha büyük bir suç mu izlediniz ki yaşamayı hak etmiyorsunuz? Lütfen psikolojik destek alın.
"Allah, kendisine ortak koşulmasını asla bağışlamaz; ondan başka günahları dilediği kimse için bağışlar. Kim Allah'a ortak koşarsa büsbütün sapıtmıştır."Düzelmek cok istıyorum ama ben kötü seyler yasadım unutamıyorum kendımı hıc sevemıyorum inancım var şükürler olsun ama Allahım benım affetmez
Bence kendinizi üzmeyin şuan pişmansinz kimsenin günahıyla yargilayamayiz günahini bilirizde tövbesini bilmeyiz siz tövbe etmişsinizÇok pişmanım kac senedir kötü bişey yasamadım sadece gecmıse donuk bi pişmanlık var çünkü suankı benle o anki ben arasında dağlar kadar fark var
Evet Kuranın türkçe meailni okucam inançlıyım şükğr"Allah, kendisine ortak koşulmasını asla bağışlamaz; ondan başka günahları dilediği kimse için bağışlar. Kim Allah'a ortak koşarsa büsbütün sapıtmıştır."
Nisa 116
"De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir."
Zümer 53
Bunun gibi çok ayet var, basit bir Google aramasıyla ulaşabilirsiniz.
Ediyorum hergun hemde kendı hastalıgımı umursamıyorum hergun uzuldikce kötüye gidşylrum bence bunu hakettımBence kendinizi üzmeyin şuan pişmansinz kimsenin günahıyla yargilayamayiz günahini bilirizde tövbesini bilmeyiz siz tövbe etmişsiniz
Çok teşekkür ederim iyiki varsınız benı yargılamadınız ben kimseye anlatamadım ne hastalıgmı ne yaptıklsrımıGeçmişte ne yapmışsa iz şuan bir pismanlik var yapmazdım diyorsunuz hepimiz insanız bosverin herkes hata yapabilir kesinlikle ölümü düşünmeyin lutfen bu hayatta herşey insanlar için benim çocuğum ne yaşarsa yaşasın eğer pişmanlığı varsa umrumda dahi olmaz kucağıma alır sarmalarim varlığınız yetiyor lutfen sizde kendinizi sevin ona merhmatli olun olur mu burdan size sariliyorum çok çok samimi geldiniz bana iyi düşünün
Umarım düzelir, umarım siz de düzelirsiniz. Evet doğru değil yaşananlar ama siz doğru olduğunu savunmuyor, kendinizi haklı çıkarmaya çalışmıyorsunuz. O kadar vicdan azabı çekiyorsunuz, demek ki vicdanlı ve merhametli birisiniz. Şimdi hem bu durumdan kaynaklanan mevcut psikolojinizi, hem de çocukluktan kalan yaralarınızı iyileştirmek için psikolojik destek alın. Böylece hem kendinize hem topluma daha faydalı bir insan olarak hatanızı telafi edin. Ayrıca o adam da sizin kadar suçlu. Hem bence karısını aldattığı ve size yalan söylediği için o daha suçlu.Bakın bahane değil ama ben cok farklı bi psikolojıyle buyudum ailemde sürekli kavga vardı beni cok etkıledı cok kısıtlandım ailem tarafından üniveristeye gıdınce dogruyu yanlısı ayırt edemedım sonrasında bu adam ayrıldıgnı soyledı inandım bana baba şefkatıyle yaklastı düşündü önemsedi bunları yapacak en son kişiydim ben kimseyı incitemezdım o kadına yaşattıklarım hergun kadını dusunuyorum nasıl acaba ne durumda diye umarım çok iyi olur düzelir
Ben kendimi hiç haklı gormedım zaten hatta kendımı hıc sevemedım hemde hıc nefret ettım nası bu hale gelebıldım dıye içimde okadar cok yara varkı anlatamamUmarım düzelir, umarım siz de düzelirsiniz. Evet doğru değil yaşananlar ama siz doğru olduğunu savunmuyor, kendinizi haklı çıkarmaya çalışmıyorsunuz. O kadar vicdan azabı çekiyorsunuz, demek ki vicdanlı ve merhametli birisiniz. Şimdi hem bu durumdan kaynaklanan mevcut psikolojinizi, hem de çocukluktan kalan yaralarınızı iyileştirmek için psikolojik destek alın. Böylece hem kendinize hem topluma daha faydalı bir insan olarak hatanızı telafi edin. Ayrıca o adam da sizin kadar suçlu. Hem bence karısını aldattığı ve size yalan söylediği için o daha suçlu.
HPV 16 pozitif oldugunuzu biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız, adamın evli oldugunu öğrendikten sonraki yaptıklarınızdan mesulsunuz sadece. Biliyorsanız başka tabii.Ben masum bi insana haketmeyen bi insana hastalık bulastırdım hpv 16 evliydi bu adam ilj evlı oldugunu bılmıyordum bosandım dedı çok sonra ogrendım evlı oldugunu ama bırakamadım Allah belamı versınkı bende hpv 16 varmış ve benım yuzumden o kadına bulastı keske ölsem yerın dibine girsem kahroluyorum hergun
Biliyordum ama o korundu bulasacagını asla düşünmemiştimHPV 16 pozitif oldugunuzu biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız, adamın evli oldugunu öğrendikten sonraki yaptıklarınızdan mesulsunuz sadece. Biliyorsanız başka tabii.
İnsan aciz bir varlıktır, ama nefes aldıkça ölümden başka her şeye çare vardır.
Acziyetinden böylesine nefret etme, benimse.
Biliyor musunuz ben de hep kendimden nefret ettim. Ergenliğe girmemden hatta çocukluğumdan itibaren. İyi olan hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyordum. O kadar kendimden nefret ediyordum ki sevdiğim şeyleri yiyince bazen suçluluk duyuyordum. Sağlık sorunlarım olunca hastaneye gitmeye hakkım olmadığını düşünüyordum. Ben de biraz sıkıntılı bir ailede büyüdüm çünkü. Bu sekiz dokuz ay öncesine kadar böyleydi. Ama psikolojik destek almaya devam ettikçe bu geçmeye başladı. Hâlâ dolu dolu kendimi seviyorum diyemem ama artık kendimden nefret etmiyorum. Kendi değerimi daha iyi biliyorum. Kendimi sevme konusunda da yol kat ediyorum. Siz de başarabilirsinizBen kendimi hiç haklı gormedım zaten hatta kendımı hıc sevemedım hemde hıc nefret ettım nası bu hale gelebıldım dıye içimde okadar cok yara varkı anlatamam
Evet çok haklısınız ama sürekli o kadını dusunuyorum ya bişey olursa dıye kadının vebaline girdimCanım şöyle dusunmelisin. Ne kadar kötü şeyler yaparsak yapalım Rabbimiz bize tövbe kapısını hep açık bırakmış. Bı tövbe et bir daha yapma inan ki çok rahatlayacaksin. Ve hayatından bütün olumsuz insanları ve olayları çıkar. Bende bir kaç yıl önce panik atak krizleri geçirmeye başladım. Ama nasıl kontrol edeceğimi ogrendim. Kötü şeyler yapmış olman seni kötü insan yapmıyor. Herkesin var hataları herkesin var yanlıslari günahları. Kendine güven dimdik hayatına devam et. İntihar bu hayattaki en ağır kaybediş
Bilgisizlikten kaynaklanıyor maalesef. Hiçbir korunma türü HPV'nin bulaşmasını engelleyemez. Doktorlarımız bunu sürekli tekrar ediyorlar.Biliyordum ama o korundu bulasacagını asla düşünmemiştim
Sizin için çok sevindim inanın böyle okuyunca gözlerim doldu getçekten. Ben o kadının iyi oldugunu öğrenırsem atlattıgını mutlu oldugunu ogrenırsem ıyı olucam destekte inşallah alıcsmBiliyor musunuz ben de hep kendimden nefret ettim. Ergenliğe girmemden hatta çocukluğumdan itibaren. İyi olan hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyordum. O kadar kendimden nefret ediyordum ki sevdiğim şeyleri yiyince bazen suçluluk duyuyordum. Sağlık sorunlarım olunca hastaneye gitmeye hakkım olmadığını düşünüyordum. Ben de biraz sıkıntılı bir ailede büyüdüm çünkü. Bu sekiz dokuz ay öncesine kadar böyleydi. Ama psikolojik destek almaya devam ettikçe bu geçmeye başladı. Hâlâ dolu dolu kendimi seviyorum diyemem ama artık kendimden nefret etmiyorum. Kendi değerimi daha iyi biliyorum. Kendimi sevme konusunda da yol kat ediyorum. Siz de başarabilirsiniz