Düşünmekten kafayı yicem

Tüm sayfaları okudum. Evet yaptığınız doğru bir şey değil ama pişmansınız. Sandığınız gibi kötü biri olsanız vicdan azabı çekmezdiniz. Ayrıca tecavüzcüler, katiller, teröristler bile öldürülmüyor hapse atılıyor. Siz bunların hepsinden daha büyük bir suç mu izlediniz ki yaşamayı hak etmiyorsunuz? Lütfen psikolojik destek alın.

Güçlü sanıyordum değilmişim

Düzelmek cok istıyorum ama ben kötü seyler yasadım unutamıyorum kendımı hıc sevemıyorum inancım var şükürler olsun ama Allahım benım affetmez
"Allah, kendisine ortak koşulmasını asla bağışlamaz; ondan başka günahları dilediği kimse için bağışlar. Kim Allah'a ortak koşarsa büsbütün sapıtmıştır."
Nisa 116

"De ki: Ey kendi nefisleri aleyhine haddi aşan kullarım! Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O, çok bağışlayan, çok esirgeyendir."
Zümer 53

Bunun gibi çok ayet var, basit bir Google aramasıyla ulaşabilirsiniz.

Çok pişmanım kac senedir kötü bişey yasamadım sadece gecmıse donuk bi pişmanlık var çünkü suankı benle o anki ben arasında dağlar kadar fark var
Bence kendinizi üzmeyin şuan pişmansinz kimsenin günahıyla yargilayamayiz günahini bilirizde tövbesini bilmeyiz siz tövbe etmişsiniz

Bakın bahane değil ama ben cok farklı bi psikolojıyle buyudum ailemde sürekli kavga vardı beni cok etkıledı cok kısıtlandım ailem tarafından üniveristeye gıdınce dogruyu yanlısı ayırt edemedım sonrasında bu adam ayrıldıgnı soyledı inandım bana baba şefkatıyle yaklastı düşündü önemsedi bunları yapacak en son kişiydim ben kimseyı incitemezdım o kadına yaşattıklarım hergun kadını dusunuyorum nasıl acaba ne durumda diye umarım çok iyi olur düzelir

Evet Kuranın türkçe meailni okucam inançlıyım şükğr

Bence kendinizi üzmeyin şuan pişmansinz kimsenin günahıyla yargilayamayiz günahini bilirizde tövbesini bilmeyiz siz tövbe etmişsiniz
Ediyorum hergun hemde kendı hastalıgımı umursamıyorum hergun uzuldikce kötüye gidşylrum bence bunu hakettım

Çok teşekkür ederim iyiki varsınız benı yargılamadınız ben kimseye anlatamadım ne hastalıgmı ne yaptıklsrımı

Umarım düzelir, umarım siz de düzelirsiniz. Evet doğru değil yaşananlar ama siz doğru olduğunu savunmuyor, kendinizi haklı çıkarmaya çalışmıyorsunuz. O kadar vicdan azabı çekiyorsunuz, demek ki vicdanlı ve merhametli birisiniz. Şimdi hem bu durumdan kaynaklanan mevcut psikolojinizi, hem de çocukluktan kalan yaralarınızı iyileştirmek için psikolojik destek alın. Böylece hem kendinize hem topluma daha faydalı bir insan olarak hatanızı telafi edin. Ayrıca o adam da sizin kadar suçlu. Hem bence karısını aldattığı ve size yalan söylediği için o daha suçlu.

Ben kendimi hiç haklı gormedım zaten hatta kendımı hıc sevemedım hemde hıc nefret ettım nası bu hale gelebıldım dıye içimde okadar cok yara varkı anlatamam

HPV 16 pozitif oldugunuzu biliyor muydunuz? Bilmiyorsanız, adamın evli oldugunu öğrendikten sonraki yaptıklarınızdan mesulsunuz sadece. Biliyorsanız başka tabii.
İnsan aciz bir varlıktır, ama nefes aldıkça ölümden başka her şeye çare vardır.
Acziyetinden böylesine nefret etme, benimse.

Biliyordum ama o korundu bulasacagını asla düşünmemiştim

Canım şöyle dusunmelisin. Ne kadar kötü şeyler yaparsak yapalım Rabbimiz bize tövbe kapısını hep açık bırakmış. Bı tövbe et bir daha yapma inan ki çok rahatlayacaksin. Ve hayatından bütün olumsuz insanları ve olayları çıkar. Bende bir kaç yıl önce panik atak krizleri geçirmeye başladım. Ama nasıl kontrol edeceğimi ogrendim. Kötü şeyler yapmış olman seni kötü insan yapmıyor. Herkesin var hataları herkesin var yanlıslari günahları. Kendine güven dimdik hayatına devam et. İntihar bu hayattaki en ağır kaybediş

Ben kendimi hiç haklı gormedım zaten hatta kendımı hıc sevemedım hemde hıc nefret ettım nası bu hale gelebıldım dıye içimde okadar cok yara varkı anlatamam
Biliyor musunuz ben de hep kendimden nefret ettim. Ergenliğe girmemden hatta çocukluğumdan itibaren. İyi olan hiçbir şeyi hak etmediğimi düşünüyordum. O kadar kendimden nefret ediyordum ki sevdiğim şeyleri yiyince bazen suçluluk duyuyordum. Sağlık sorunlarım olunca hastaneye gitmeye hakkım olmadığını düşünüyordum. Ben de biraz sıkıntılı bir ailede büyüdüm çünkü. Bu sekiz dokuz ay öncesine kadar böyleydi. Ama psikolojik destek almaya devam ettikçe bu geçmeye başladı. Hâlâ dolu dolu kendimi seviyorum diyemem ama artık kendimden nefret etmiyorum. Kendi değerimi daha iyi biliyorum. Kendimi sevme konusunda da yol kat ediyorum. Siz de başarabilirsiniz

Evet çok haklısınız ama sürekli o kadını dusunuyorum ya bişey olursa dıye kadının vebaline girdim

Biliyordum ama o korundu bulasacagını asla düşünmemiştim
Bilgisizlikten kaynaklanıyor maalesef. Hiçbir korunma türü HPV'nin bulaşmasını engelleyemez. Doktorlarımız bunu sürekli tekrar ediyorlar.
Burada hatası olan tek kişi siz değilsiniz.
Aldatan bir koca var ortada. Aslında kendi yanlışının karşılığını bulmuş diyebiliriz.
Siz konuşmayı kesin ve kendinizi suçlamayın, bu hastalığı atlatmanın türlü yolları var. Geçmeyecek bir şey değil yani.
HPV 16 rahim ağzı kanseri yapan tiplerinden, ama bu çok uzun zaman için geçerli. Karşı taraf tedavisini olursa geçeceğini düşünüyorum.
Anlamadığım siz tedavi olmadınız mı acaba?

Sizin için çok sevindim inanın böyle okuyunca gözlerim doldu getçekten. Ben o kadının iyi oldugunu öğrenırsem atlattıgını mutlu oldugunu ogrenırsem ıyı olucam destekte inşallah alıcsm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…