Arkadaşlar küçükten beri kaygılıyım hemde aşırı .
Çok çokkk travmalarım var
Hepsinin nedenini biliyorum Emdr ile bazı durumları da aştım
Fakat şuanda kendi psikolojime hayata taktım sürekli terapi ala ala kendimi dinleye dinleye takıntı haline getirdim
Düzeldim mi düzelcem mi hasta mıyım içimdeki bu ses ne
Takıntı yapıyorum süreci akışa bırakamıyorum
Ya ölürsem aha öldüm ölücem ağrım var kanser mi olcam nefesim daraldı son nefesim mi
Zihnimde sesleri tanıdım okb düşüncesel nedenleri bulduk terapistim 12 -15 seansta yüksek oranda çözüleceğini söylemiş olsa da (haftada 1 seans alıyorum ben ) kafaya takıyorum
Küçükten beri içinde beni kararsız bırakan bi ses var
Öyle mi yapsam böyle ni
Şöyle desem ne derler böyle yapsam eleştirilirmmiyim aşırı takıntı var
Ya sürekli konu açıp duruyorum konuşuyorum ediyorum ama ruhum rahatlamıyor
Şok içindeyim duygularımı kontrol edebilmeyi öğrendim mesela bu bile takıyorum ben sanki başka biri gibi davranıyorum sanıyorum kafama takılıyor
Tüm gün araştırma yapıyorum üzülüyorum hayatım mükemmel ama içim de hep bi baskı korku lütfen bir şey söyleyin çok ihtiyacım var
Takıntım bu işte onay ihtiyacı bi ses bi teselli çünkü kendimle başvaşa kalınca kendime iyi gelmiyorum yetmiyor ikna edemiyorum zihnimi anca biri söylerse rahatlıyorum
Çok çokkk travmalarım var
Hepsinin nedenini biliyorum Emdr ile bazı durumları da aştım
Fakat şuanda kendi psikolojime hayata taktım sürekli terapi ala ala kendimi dinleye dinleye takıntı haline getirdim
Düzeldim mi düzelcem mi hasta mıyım içimdeki bu ses ne
Takıntı yapıyorum süreci akışa bırakamıyorum
Ya ölürsem aha öldüm ölücem ağrım var kanser mi olcam nefesim daraldı son nefesim mi
Zihnimde sesleri tanıdım okb düşüncesel nedenleri bulduk terapistim 12 -15 seansta yüksek oranda çözüleceğini söylemiş olsa da (haftada 1 seans alıyorum ben ) kafaya takıyorum
Küçükten beri içinde beni kararsız bırakan bi ses var
Öyle mi yapsam böyle ni
Şöyle desem ne derler böyle yapsam eleştirilirmmiyim aşırı takıntı var
Ya sürekli konu açıp duruyorum konuşuyorum ediyorum ama ruhum rahatlamıyor
Şok içindeyim duygularımı kontrol edebilmeyi öğrendim mesela bu bile takıyorum ben sanki başka biri gibi davranıyorum sanıyorum kafama takılıyor
Tüm gün araştırma yapıyorum üzülüyorum hayatım mükemmel ama içim de hep bi baskı korku lütfen bir şey söyleyin çok ihtiyacım var
Takıntım bu işte onay ihtiyacı bi ses bi teselli çünkü kendimle başvaşa kalınca kendime iyi gelmiyorum yetmiyor ikna edemiyorum zihnimi anca biri söylerse rahatlıyorum