Düşünmekten kafayı yicem

Ne yapmış olabilirsin ki maksimum? Nefes alabiliyorsan hala bir şeyleri duzeltebilirsin. Insaniz hata yapabiliriz.
Ben masum bi insana haketmeyen bi insana hastalık bulastırdım hpv 16 evliydi bu adam ilj evlı oldugunu bılmıyordum bosandım dedı çok sonra ogrendım evlı oldugunu ama bırakamadım Allah belamı versınkı bende hpv 16 varmış ve benım yuzumden o kadına bulastı keske ölsem yerın dibine girsem kahroluyorum hergun

Yani anonimsiniz sonuçta. Rahatlıkla anlatabilirsiniz aslında. Her neyse bir psikoloğa görünmeye ne dersiniz?

Pişman olmak da Allahın bir lütfu değil midir aslında? İçten gelen pişmanlık da bir nevi bize atfedilen bir afdır. Demek ki sizi huzurunda görmek istiyor. Demek ki sınanıyorsunuz. İnsanız, beşeriz, şaşarız. Kendinizi böyle yiyip durmayın.
Çok güzel konusuyorsunuz sağolun ama büyük günahlar işledim ben siddet dolu bi ailede buyudum psikolojım yerle bir zaten ama bu benım bunları yapmama bahane değil ama şuan herşeyi unutmak istıyorum ama hastayım ve baskasına bulastırdım hastalıgı

Peki şimdi kahrolunca ve üzülünce bir şeyler değişiyor mu? Olası cevap "Hayır" kendinizi yiyorsunuz sadece. İçinizi rahatlatmak adına bunu paylaşabileceğiniz, çok yakın gördüğünüz bir arkadaşınızla paylaşsanız size gereken desteği de kolaylıkla sağlar. Tövbe etmek, dua etmek kadar başka güzel şey var mı dünya üstünde? Allah hak görmediği kulunu tövbe için bile çağırmaz yanına. Pişmanlık bile haktır.

Arkadaşlar hiç iyi değilim hayatıma bakamıyorum çok kötü günler geçiriyorum geçmiş aklımdan çıkmıyor düşünmekten kafayı yicem intihar etmek istiyorum ama geri kalan ailem çok üzülceği için edemiyorum napıcam ben
Acilen bir uzmandan yardım alın. Çok kısa bir terapi ve ilaç sürecinden sonra görüceksiniz nasıl rahatladığınızı ve eğer bütçe ayırabilecekseniz mümkünse özel bir terapi ayarlayın

Acilen bir uzmandan yardım alın. Çok kısa bir terapi ve ilaç sürecinden sonra görüceksiniz nasıl rahatladığınızı ve eğer bütçe ayırabilecekseniz mümkünse özel bir terapi ayarlayın
Geçmişi nası unutucam peki

Amaan hangimiz mukemmeliz ki, burda ben en iyiyim, en sevapkarim diyenlerin de kesin vardır yaptıkları hatalar. Hata yapmasak insan olmayız zaten, taş falan oluruz heralde 🙄

Allah neden affetmesin ? Bunu siz nerden biliyorsunuz...
Ailenize söyleyin kendinizi kötü hissettiğinizi en azindan yanında olduklarını bilirsin. Ve kesinlikle profesyonel bir destek almalısınız
Evet haklısınız ama yaptıgım hatalar cok buyuk günah masum bi insana hastalık bulastırdım bunun vebalini cekıyorum bu yüzden yaşamamalıyım diyorum

Geçmişi nası unutucam peki
Geçmişi unutmak diye bir şey yok ancak terapi sayesinde kendinizi anlayıp zamanla belki de affedeceksiniz ve hayatınız için bir anlam yaratacaksınız. Herkes hiç bilmediğiniz şeylerle mücadele ediyor kimse hayat kolay demedi ama başetmenin yollarını bulmalıyız

Ben masum bi insana haketmeyen bi insana hastalık bulastırdım hpv 16 evliydi bu adam ilj evlı oldugunu bılmıyordum bosandım dedı çok sonra ogrendım evlı oldugunu ama bırakamadım Allah belamı versınkı bende hpv 16 varmış ve benım yuzumden o kadına bulastı keske ölsem yerın dibine girsem kahroluyorum hergun

Yaptığın şeyi desteklemiyorum. Ama her insan hata yapar. Önemli olan bundan sonrasında nasıl devam ettiğin. Eşine sadık olması gereken oydu sen değil. Senden çok kadının kocasının suçu var. Sen olmasaydın da başka birini bulup bu ilişkiyi yaşayacaktı. Olay senden ziyade bu adamla ilgili. Başka bir kadından o kadına yine bulaşabilirdi. Bazı şeylerin yaşanması gerekiyorsa ne yaparsan yap engel olamazsın. İnşallah kadına bir şey olmaz.

Senin kendine zarar vermen kimseye bir fayda sağlamaz. Hayata dört elle tutulup kendinle ilgili bir sürü şeyi değişstirebilirsin. Öncelikle sakin kalmaya, soğuk kanlı olmaya çalış. Senin kendine zarar vermen kadını daha çok üzerdi. Ona daha büyük bir yara bırakırsın. Lütfen bu şekilde düşün.

İnanın asla böyle bişey yapmazdım ama o adamda babamdan göremediğim sevgiyi gördüğüm için bırakamadım hep kandırmıs benı oglum için bitleştik dedi bisürü şeyine inandım yüzüm olsa kadınla konuscam bi organımı istese bile veririm

Peki şimdi kahrolunca ve üzülünce bir şeyler değişiyor mu? Olası cevap "Hayır" kendinizi yiyorsunuz sadece. İçinizi rahatlatmak adına bunu paylaşabileceğiniz, çok yakın gördüğünüz bir arkadaşınızla paylaşsanız size gereken desteği de kolaylıkla sağlar. Tövbe etmek, dua etmek kadar başka güzel şey var mı dünya üstünde? Allah hak görmediği kulunu tövbe için bile çağırmaz yanına. Pişmanlık bile haktır.
Tövbe ediyorum gerçekten inançlıyım nası böyle şeyler yapabıldım bılmuyorum cocukluktan gelen bişeydi şiddet içinde büyüdüm üniveristeye gıdınce herkese gereksız guvendım sevildiğimi düşündüm herkesın nıyetı farklıymıs

CANIM ınrıtharı felan dusunme yazın annene nasıl kahrolur kalk bı abdest 2 rekat namaz kıl ac kuranın turkcesını oku rabbıme sıgın butun sorunlarını atlatırsın inankı uğur koşar ın
allah de ötesini bırak kıtabını oku inanılmaz değiştirecek seni cık dısarı kıtabcıdan al dediğimi yap düzelmek stıyorsan kuzum
Ben gerçekten özünde iyi bir insanım insanları incitemem merhametlıyım şükür ama geçmişim ve yaptıklarımdan nefret edıyorum içim yanıyor yaşamayı haketmıyorum diyorum

Canım bir yerden sonra kendin başa çıkamıyosun problemlerinle, profesyonel destek almalısın acilen

Amaan hangimiz mukemmeliz ki, burda ben en iyiyim, en sevapkarim diyenlerin de kesin vardır yaptıkları hatalar. Hata yapmasak insan olmayız zaten, taş falan oluruz heralde 🙄
Öyle tabide cok hata yaptım cok ve şuan nası yapabıldım ben bunları diye kendımi yiyip bitirtorum

Arkadaşlar hiç iyi değilim hayatıma bakamıyorum çok kötü günler geçiriyorum geçmiş aklımdan çıkmıyor düşünmekten kafayı yicem intihar etmek istiyorum ama geri kalan ailem çok üzülceği için edemiyorum napıcam ben
Canim geçmişte her ne yasadiysan adı üstünde GECMİS şimdi bunları dusunupte kendimi hayatını ahiretini mahvetme . Bunlar gelir geçer . Herkesin geçmişi cokmu temiz . Herkes hata yapabilir . Önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek ailenize sımsıkı sarilin önünüze bakın . Hepsi birer vesvese kendinizi oyalayacaginiz bireylerle uğraşın.

Hastalığınız olduğunu bilerek mi böyle bir şey yaşadınız? Ya da sizle olmasa başkasında da olabilirdi. En basit genital siğil çoğu erkekte var umursamıyorlar kadın erkek herkesin dikkatli olması gerekiyor. Tabiki amannn diyerek yaşayamazsınız ama yaşamamak içinde bir sebep değil. Güçlü bir yapınız yoksa destek alın.

Kendımden nefret edıyorum nası bu şekilde şeyler yaptım şimdiki ben olsam asla yapmazsım
Geçmişte ne yapmışsa iz şuan bir pismanlik var yapmazdım diyorsunuz hepimiz insanız bosverin herkes hata yapabilir kesinlikle ölümü düşünmeyin lutfen bu hayatta herşey insanlar için benim çocuğum ne yaşarsa yaşasın eğer pişmanlığı varsa umrumda dahi olmaz kucağıma alır sarmalarim varlığınız yetiyor lutfen sizde kendinizi sevin ona merhmatli olun olur mu burdan size sariliyorum çok çok samimi geldiniz bana iyi düşünün

X