- 3 Aralık 2020
- 77
- 27
-
- Konu Sahibi nastahosta
Çok şey kendimden nefret edıyorum nası yapabildim dıyorumGeçmişte ne yaşadınız?
İnanın haketmıyorum ben nası boyle seyler yapabilmişim bilmiyorum canım yanıyorProfesyonel yardım al. Tek başına değilsin. Hiç-bir şeyi tek başına halletmek zorunda değilsin. Zor dönemler herkesin başına gelir. Bir süre sonra kabullenme dönemi başlar. Kaldığın yerden devam edersin.
Kendımden nefret edıyorum nası bu şekilde şeyler yaptım şimdiki ben olsam asla yapmazsımNe yaşadınız intiharı düşünecek kadar?
Anlatsaniz bir nebze de olsa yardımcı olabilirimÇok şey kendimden nefret edıyorum nası yapabildim dıyorum
Düzelmek cok istıyorum ama ben kötü seyler yasadım unutamıyorum kendımı hıc sevemıyorum inancım var şükürler olsun ama Allahım benım affetmezCANIM ınrıtharı felan dusunme yazın annene nasıl kahrolur kalk bı abdest 2 rekat namaz kıl ac kuranın turkcesını oku rabbıme sıgın butun sorunlarını atlatırsın inankı uğur koşar ın
allah de ötesini bırak kıtabını oku inanılmaz değiştirecek seni cık dısarı kıtabcıdan al dediğimi yap düzelmek stıyorsan kuzum
Keşke anlatabılsemAnlatsaniz bir nebze de olsa yardımcı olabilirim
Gitmek istıyorum ama ailemle yasıyorumKötü anlar neler? Bir psikoloğa gidin burda anlatmıyorsunuz hiç olmazsa orada anlatın yardımcı olsunlar.
Evet bilemem ama çok günah işledim aileme sorunlarımı söyleyememkiAllah neden affetmesin ? Bunu siz nerden biliyorsunuz...
Ailenize söyleyin kendinizi kötü hissettiğinizi en azindan yanında olduklarını bilirsin. Ve kesinlikle profesyonel bir destek almalısınız
Ne yapmış olabilirsin ki maksimum? Nefes alabiliyorsan hala bir şeyleri duzeltebilirsin. Insaniz hata yapabiliriz.İnanın haketmıyorum ben nası boyle seyler yapabilmişim bilmiyorum canım yanıyor
Haklısınız ama insanlar beni yargılar diye anlatamıyorumDerdinizi anlatın diyoruz anlatmıyorsunuz, yardım alın diyoruz alamam diyorsunuz. E biz size nasıl yardımcı olalım başka?