önceki konumun devamı olarak,

Nasıl kopartacağımı bilmiyorum. İletişimi azaltsam muhtemelen bana nankör ve duyarısz diyecek arkamdan da öyle konuşacak. En yakın arkadaşımın sevgilisi ve onunla iletişimi kesmem demek en yakın arkadaşıma da cephe almam demek

Zaten en başta sizin en yakın da olsa arkadaşınızın sevgilisi ile neden bir samimiyetiniz var.
Ne yapıyorsanız aynı şekilde devam edin. Alınıp kırılsın size iş kalmadan o sizden uzaklaşmış olur.
Dünya onun etrafında dönmüyor. Yasını kendi kendine yaşasın milleti rahatsız etmeye hakkı yok.
Zaten kendisi dıdısının dıdısı bir de kendi akrabası için kimseden hassasiyet bekleme lüksü bulunmuyor.

Zaten en başta sizin en yakın da olsa arkadaşınızın sevgilisi ile neden bir samimiyetiniz var.
Ne yapıyorsanız aynı şekilde devam edin. Alınıp kırılsın size iş kalmadan o sizden uzaklaşmış olur.
Dünya onun etrafında dönmüyor. Yasını kendi kendine yaşasın milleti rahatsız etmeye hakkı yok.
Zaten kendisi dıdısının dıdısı bir de kendi akrabası için kimseden hassasiyet bekleme lüksü bulunmuyor.
Konu sahibinin sevgilisi kuzeni intihar eden arkadasinin en yakın arkadasiymis. Dörtlü grup yani iki yakın arkadaş iki yakın arkadasla beraber

Konu sahibinin sevgilisi kuzeni intihar eden arkadasinin en yakın arkadasiymis. Dörtlü grup yani iki yakın arkadaş iki yakın arkadasla beraber

O zaman bu kızın o gruptan temelli kurtulması lazım. Yakınını kaybeden arkadaş diğerleri üzerinde baskı kurmuş kimse hayırdır ne oluyor demiyor bir de hak veriliyor.
Sevgililerden biri ayrılsa da grup temelli kopsa ancak öyle olacak gibi duruyor.

Bir arkadasimin evlenmesine 1 hafta kala baska bir arkadasinin agbisi vefat etti .
Arkadasim kina gunu sabahtan cenazeye bile katildi .Agbisi olen kiz neden kinanini iptal etmedin diye tutturdu , daha sonra 2 hafta sonraki dugununu niye iptal etmedin diye tutturdu .en son benim agbim olmusken nasil balayina gidersin diye tutturdu .Arkadasim en sonunda gorusmeyi kesti ve altindan evlenmesine dair bir kiskanclik cikti .bu kiside sizi muhtemelen kiskaniyor .onun kuzeni icin neden hayatinizi durduracaksiniz ki ?

Back
X