- 3 Aralık 2020
- 77
- 27
-
- Konu Sahibi nastahosta
Çok tatlısınız beni yargılamadıgınız yanımda oldugunuz için teşekkür ederim evet imkanım var psikolojik destek alıcam inşallah tesekkur ederımArkadaşlar çok hoş çok nazik ve zarif şekilde yardımcı olmuşlar, çok sevindim.
Hiçbir şey için geç değil.
Geçmişi hatırlamayın. Psikolojik destek alma imkanı bulursanız alın, biraz rahatlatır.
Affedici, bizi seven, merhametli Allahımıza dinimize güzelce sarılın.
Her şey yavaş yavaş yoluna girer.
Geçenlerde ben de smear sonucun çıkacağı zaman çok endişelenmiştim. Tipik anksiyete tripleri işte. Hiç korkmayın her şey normal gelir Allah'ın izniyle. Yalnız değilsiniz burda anksiyete vb başka psikolojik rahatsızlıklarla boğuşan pek çok arkadaşınız varYarın smear test sonucumu öğrenmeye gidicem cok korkuyorum ve yapayalnız hisediyorum
Teşekkür ederim bide hpv testı olcam ondan korkuyorumGeçenlerde ben de smear sonucun çıkacağı zaman çok endişelenmiştim. Tipik anksiyete tripleri işte. Hiç korkmayın her şey normal gelir Allah'ın izniyle. Yalnız değilsiniz burda anksiyete vb başka psikolojik rahatsızlıklarla boğuşan pek çok arkadaşınız var
Genital siğiliniz mi varTeşekkür ederim bide hpv testı olcam ondan korkuyorum
Ya sen ne güzel bir insansın. Bir sürü psikolog tanıdığım var(psikoloji ile ilintili bir camiadanım), hiçbiri böyle bir şey teklif etmiyor. Güzel kalbinden öpüyorumMerhaba ben psikoloğum ücretsiz olarak size yardımcı olmak isterim intihar düşünceleriniz olmasın kesinlikle dilediğiniz zamanlar arasında belli sürelerle buradan seans yürütürüz sizinle mesaj atabilirsiniz
Çok teşekkür ederim yorumunuz beni çok mutlu etti :) Gerçekten insanları mutlu etmeyi seviyorum elimden geldiğince veya denk geldikçe yetişebileceğim derecede insanlara yardım etmeye çalışıyorum :)Ya sen ne güzel bir insansın. Bir sürü psikolog tanıdığım var(psikoloji ile ilintili bir camiadanım), hiçbiri böyle bir şey teklif etmiyor. Güzel kalbinden öpüyorum
Dilerim senin de en çok sıkıştığın zamanda, en çok ihtiyacın olan şey gelip seni bulsun, el uzatanın olsun.Çok teşekkür ederim yorumunuz beni çok mutlu etti :) Gerçekten insanları mutlu etmeyi seviyorum elimden geldiğince veya denk geldikçe yetişebileceğim derecede insanlara yardım etmeye çalışıyorum :)
O kadar güzel bir dilek ki çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum :) Umarım sizin de hayatınız hep istediğiniz gibi ilerler :)Dilerim senin de en çok sıkıştığın zamanda, en çok ihtiyacın olan şey gelip seni bulsun, el uzatanın olsun.
Ne yaşadınızArkadaşlar hiç iyi değilim hayatıma bakamıyorum çok kötü günler geçiriyorum geçmiş aklımdan çıkmıyor düşünmekten kafayı yicem intihar etmek istiyorum ama geri kalan ailem çok üzülceği için edemiyorum napıcam ben
Beni duygulandırdınız gerçekten cok sagolun çok isterim çünkü artık tek basıma yalnız olmaktan cok yoruldumMerhaba ben psikoloğum ücretsiz olarak size yardımcı olmak isterim intihar düşünceleriniz olmasın kesinlikle dilediğiniz zamanlar arasında belli sürelerle buradan seans yürütürüz sizinle mesaj atabilirsiniz
Vardı dondurdular suan yokGenital siğiliniz mi var
Geriye donuk yazılanlards anlattım bırazNe yaşadınız
Mutlaka görüşelim sizinle yalnız değilsiniz ben her zaman destek olacağım bundan sonrasındaBeni duygulandırdınız gerçekten cok sagolun çok isterim çünkü artık tek basıma yalnız olmaktan cok yoruldum