önceki konumda bir arkadaşımın abisi gibi gördüğü kuzeninin intihar ettiğinden sonrasında da arkadaşımın alındığından bahsetmiştim. Bu cumartesi mesleki bir kongremiz oldu ve o kongeede bir sürü paylaşım yaptım. O olay yaşandıktan sonra da arkadaşımdan uzak durup hiç konuşmamıştım. Açıkçası ben de ilk defa “alındığımı belli etmek” istedim. Bugün de okulda hiç yanına gitmedim
Hem konuşmadığım için hem bugün yanıma gelmedin diye bana alımdığonı, kongrede attığım fotoğrafların çok abartı olduğunu, kongreye gitmeden ona sorsaymışım en azından gitmemeyi teklif etmeliymişimi söyledi bana. Kuzeni abisi gibiymiş ve hayatına fevam edemiyormuş. Dışarıda güldüğünü de görüyorum bunları söyleyince de içinin çok kötü olduğunu söyledi.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Kongreye gitmemeyi aklımdan bile geçirmedim. O ise ondan gitmemeyi teklif etmemi beklemiş. Hikayelerimi postlarımı falan çok alınmış onlara. İlk gün attığım hiksyedense bunlara daha çok alınmış.
Özür diledim en sonu. Düşüncesiz görüldüğüme eminim. İlk defa hayatımda bir tepki vermek istedim, uzaklaştırmak istedim, olmadı. Yine ben suçlu oldum.
İlk gün alınmayı yine anlarım da 3-4 gün sonra story atmamak kongreye gitmemek (storylerimi gizlemiştim) bunlar abartı beklentiler değil mi? Napabilirim ben