önceki konumun devamı olarak,

kuzenini abisi gibi görüyorsa keske intihar etmeden ne derdi var paylassaymis "kardesiyle".
deli midir nedir, neden onun icin kongreye gitmeyesin ki? iyi odev de yapma sonucta arkadasinin hic tanimadigin kuzeni intihar etti. Milli yas ilan edilsin.
bencil ya, ben olsam kuzeninin ölümünden prim kasiyor derdim. ilgi cekmek icin bunu bulmus heralde, insanları buradan domine etmeye çalışıyor. neden özür diledin ki? cikarsaydin instagramindan
Yorumlarına bayılıyorum ya ağzına sağlık🥰😘🧿

Erkeğin pick mesi de hiç çekilmiyor he.Banane onun kuzeninden madem rahatsz oluyor bu kadar instagramdan takip etmeyi bıraksın, ya da ben çıkarırdım.Wp de iletişim kursun.

Buraya yazdıgınız gibi arkadasınıza neden söylemiyorsunuz?
Tamam arkadasınız teklif etmeyi beklemiş siz etmemişsiniz. “İstediğim yere giderim”niye diyemiyorsunuz.

valla sen böyle hakliyken bile ozur dilediğin için daha coook trip atarlar sana. ömrün milletin egosunu tatmin etmekle gecer.
ayrica bu arkadaşı ben kiz saniyordum erkekmis. ne alaka ya?
sevgilisi de olan bir erkegin normal kiz arkadasina bunca trip atmasi cidden sana normal geliyor mu?
Oaaa erkekmiymiş. Vallahi konudan hiç kimse erkek olduğunu anlamaz tam kızsal hareketler. Ya biz bunlara prenses oldular diyorduk ama ben kadın-erkek iliskileri bazında değerlendiriyordum bunlar cidden her konuda prenses olmuş.

Sizin gibi nereye ceksen oraya giden, asla hayatta bir duruşu olmayan insanlarla kimse arkadaş olmaz. Sadece böyle çevrelerinde tutup egolarını tatmin ederler. Biraz silkelenip kendinize gelmenizi tavsiye ederim. Buradan inanılmaz ezik duruyorsunuz.
hayatta duruşum yok değil ki. Gerçekten cevap veriyorum ama sanki çok suçluymuşum gibi hissettiriyorlar.

Buraya yazdıgınız gibi arkadasınıza neden söylemiyorsunuz?
Tamam arkadasınız teklif etmeyi beklemiş siz etmemişsiniz. “İstediğim yere giderim”niye diyemiyorsunuz.
söyledim. Hatta telefona bakmasının gaitp olduğunu bile söyledim. Buna karşılık 29399292 ton mesaj ve “sen bana bunu nasıl dersşn” imasıyla karşılaştım

söyledim. Hatta telefona bakmasının gaitp olduğunu bile söyledim. Buna karşılık 29399292 ton mesaj ve “sen bana bunu nasıl dersşn” imasıyl
tamam işte laf söylemesine izin vermeyin diyorum. Bana , durum attın şu bu falan bir şey dese “bunları konuştuk, artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Kaybın icin üzüldüm ve yanında oldum ama artık hayatıma devam ediyorum bunun icin alınganlık etme.” derim bu kadar basit.
Yani siz başkasının isteğine göre mi yaşayacaksınız ? kongreye giderken sormamanız , wp durumu atmanız bile sorun. Kongreye gitme dese gitmeyecek misiniz yani.
Baktınız olmuyor arkadaslık etmeyin o zaman.

tamam işte laf söylemesine izin vermeyin diyorum. Bana , durum attın şu bu falan bir şey dese “bunları konuştuk, artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum.Kaybın icin üzüldüm ve yanında oldum ama artık hayatıma devam ediyorum bunun icin alınganlık etme.” derim bu kadar basit.
Yani siz başkasının isteğine göre mi yaşayacaksınız ? kongreye giderken sormamanız , wp durumu atmanız bile sorun. Kongreye gitme dese gitmeyecek misiniz yani.
Baktınız olmuyor arkadaslık etmeyin o zaman.
Hayır tabii ki gideceğim, gittim de zaten konuyu buralara çekme dedim. İstediği şey onunla beraber memleketine gelmeyi teklif etmemmiş, o bunu yaparmış, vallahi de kongreye gitmezmiş!

Hayır tabii ki gideceğim, gittim de zaten konuyu buralara çekme dedim. İstediği şey onunla beraber memleketine gelmeyi teklif etmemmiş, o bunu yaparmış, vallahi de kongreye gitmezmiş!
Ya ben bu ihtimali düşünmek istemiyorum ama, sizden hoşlanıyor olmasın? Çünkü tonla erkek arkadaşım var, hiçbirinden de böyle bir beklentiyle karşılaşmadım ya da eğer hoşlanmıyorsam böyle bir beklentim yoktu.

Ya ben bu ihtimali düşünmek istemiyorum ama, sizden hoşlanıyor olmasın? Çünkü tonla erkek arkadaşım var, hiçbirinden de böyle bir beklentiyle karşılaşmadım ya da eğer hoşlanmıyorsam böyle bir beklentim yoktu.
Olamaz. En yakın arkadaşımın sevgilisi + sevgilimin en yakın arkadaşı. Bizi o tanıştırdı zaten

yok ya. Bütün arkadaşlarına tripli biri hekresi silecem edecem diyor. Sadece sesi bana çıkabiliyor sanırım, sevgilim kızdı artık ona
eeeee bence önce siz silin, çünkü bu durum sevgilinizle de aranızı açabilir. düşünüyorum bizi tanıştırmış olsa bile karşı cinsten bir arkadaş böyle davransa ben altında başka bir şeyler ararım yani...

önceki konumda bir arkadaşımın abisi gibi gördüğü kuzeninin intihar ettiğinden sonrasında da arkadaşımın alındığından bahsetmiştim. Bu cumartesi mesleki bir kongremiz oldu ve o kongeede bir sürü paylaşım yaptım. O olay yaşandıktan sonra da arkadaşımdan uzak durup hiç konuşmamıştım. Açıkçası ben de ilk defa “alındığımı belli etmek” istedim. Bugün de okulda hiç yanına gitmedim

Hem konuşmadığım için hem bugün yanıma gelmedin diye bana alımdığonı, kongrede attığım fotoğrafların çok abartı olduğunu, kongreye gitmeden ona sorsaymışım en azından gitmemeyi teklif etmeliymişimi söyledi bana. Kuzeni abisi gibiymiş ve hayatına fevam edemiyormuş. Dışarıda güldüğünü de görüyorum bunları söyleyince de içinin çok kötü olduğunu söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Kongreye gitmemeyi aklımdan bile geçirmedim. O ise ondan gitmemeyi teklif etmemi beklemiş. Hikayelerimi postlarımı falan çok alınmış onlara. İlk gün attığım hiksyedense bunlara daha çok alınmış.

Özür diledim en sonu. Düşüncesiz görüldüğüme eminim. İlk defa hayatımda bir tepki vermek istedim, uzaklaştırmak istedim, olmadı. Yine ben suçlu oldum.

İlk gün alınmayı yine anlarım da 3-4 gün sonra story atmamak kongreye gitmemek (storylerimi gizlemiştim) bunlar abartı beklentiler değil mi? Napabilirim ben

Ölen kişiyi kendisi abisi gibi görüyormuş. Hayatını durdurması gereken kişi siz değil o.
Sizden neden böyle bir beklentisi var ne alaka ve hakla.
Siz neden arkadaşınız yakınını kaybetti diye hayatınıza devam edemiyorsunuz?
Bu vesile ile bu arkadaşla bağımı temelli kopartır bu olayı fırsata çevirirdim.

Ölen kişiyi kendisi abisi gibi görüyormuş. Hayatını durdurması gereken kişi siz değil o.
Sizden neden böyle bir beklentisi var ne alaka ve hakla.
Siz neden arkadaşınız yakınını kaybetti diye hayatınıza devam edemiyorsunuz?
Bu vesile ile bu arkadaşla bağımı temelli kopartır bu olayı fırsata çevirirdim.
Nasıl kopartacağımı bilmiyorum. İletişimi azaltsam muhtemelen bana nankör ve duyarısz diyecek arkamdan da öyle konuşacak. En yakın arkadaşımın sevgilisi ve onunla iletişimi kesmem demek en yakın arkadaşıma da cephe almam demek

Back
X