Kim bunlar ya? Aynı anne baba öz kardeşinizler mi dertlerini sırtınıza yüklemişsiniz? ilk konunuzda çayı tatlıyı yiyp kenara geçenlere saydıra saydıra bir hal olmuştunuz. Demek ki gelip geçici insanlar-olayları sizin de takmamanız gerekiyor. Millet önüne işine gücüne eğitimine bakıyor, sizin gibi kafasına takıp biriktirmiyor.
Sayfalarca yazdık bu kaçıncı konu? Benim kendi kardeşim bana bunları diyemez demez. Kuzeni ölmüşmüş, ben ağlarken sen nasıl gülermişsin. Hayırdır her gün binlerce milyonlarca insan ölüyor, bu kuzen size daha mı yakın tüm ölenlerden? Siz bu gidişle ömür boyu özür dileyen eziklenen yok hükmünde biri kalmaya devam edeceksiniz. Kız sizi parmağına dolamış çevirdikçe çeviriyor oynuyor. Bırak kongreyi tatil planımı bile ertelemem. Gitmemeyi teklif edecekmişim. Bu kız bildiğin kötü, fikri zikri varlığı kötü. Size resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Bütün sülalesini kim gülüyor hayatına devam ediyor diye her gün kontrol mu ediyormuş? Kusura bakmayın ama ben sizinle arkadaş olmak istemezdim. Sınırınız duruşunuz yok, haklı haksız ayırd edemiyorsunuz., kime nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz, kendinize saygınız yok. Silkelenip kendi değerinizin farkına varmanızı öneririm.