önceki konumun devamı olarak,

önceki konumda bir arkadaşımın abisi gibi gördüğü kuzeninin intihar ettiğinden sonrasında da arkadaşımın alındığından bahsetmiştim. Bu cumartesi mesleki bir kongremiz oldu ve o kongeede bir sürü paylaşım yaptım. O olay yaşandıktan sonra da arkadaşımdan uzak durup hiç konuşmamıştım. Açıkçası ben de ilk defa “alındığımı belli etmek” istedim. Bugün de okulda hiç yanına gitmedim

Hem konuşmadığım için hem bugün yanıma gelmedin diye bana alımdığonı, kongrede attığım fotoğrafların çok abartı olduğunu, kongreye gitmeden ona sorsaymışım en azından gitmemeyi teklif etmeliymişimi söyledi bana. Kuzeni abisi gibiymiş ve hayatına fevam edemiyormuş. Dışarıda güldüğünü de görüyorum bunları söyleyince de içinin çok kötü olduğunu söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Kongreye gitmemeyi aklımdan bile geçirmedim. O ise ondan gitmemeyi teklif etmemi beklemiş. Hikayelerimi postlarımı falan çok alınmış onlara. İlk gün attığım hiksyedense bunlara daha çok alınmış.

Özür diledim en sonu. Düşüncesiz görüldüğüme eminim. İlk defa hayatımda bir tepki vermek istedim, uzaklaştırmak istedim, olmadı. Yine ben suçlu oldum.

İlk gün alınmayı yine anlarım da 3-4 gün sonra story atmamak kongreye gitmemek (storylerimi gizlemiştim) bunlar abartı beklentiler değil mi? Napabilirim ben
Baydı bu herifin abim de abim demesi ya çok abin gibi görüyodun adam intihar edene kadar nerdeydin diye sorarlar adama ya dramdan besleniyor muhatap olmayın

Diyor ki gülerken nasıl ağladığımı bilmiyorsun
en azından 1 hafta sessiz kal istedim falan
Pardon ama bu vefat sizin yüzünüzden olmuş gibi davranılması beni bile çok sıktı.

Size olan davranışına bakacak olursak, kendisinin gülümsemesi de çok büyük yanlış. Rica etseydiniz artık sizi takip edeceğine, yas sürecini bari layıkıyla yerine getirseydi.

Kim bunlar ya? Aynı anne baba öz kardeşinizler mi dertlerini sırtınıza yüklemişsiniz? ilk konunuzda çayı tatlıyı yiyp kenara geçenlere saydıra saydıra bir hal olmuştunuz. Demek ki gelip geçici insanlar-olayları sizin de takmamanız gerekiyor. Millet önüne işine gücüne eğitimine bakıyor, sizin gibi kafasına takıp biriktirmiyor.

Sayfalarca yazdık bu kaçıncı konu? Benim kendi kardeşim bana bunları diyemez demez. Kuzeni ölmüşmüş, ben ağlarken sen nasıl gülermişsin. Hayırdır her gün binlerce milyonlarca insan ölüyor, bu kuzen size daha mı yakın tüm ölenlerden? Siz bu gidişle ömür boyu özür dileyen eziklenen yok hükmünde biri kalmaya devam edeceksiniz. Kız sizi parmağına dolamış çevirdikçe çeviriyor oynuyor. Bırak kongreyi tatil planımı bile ertelemem. Gitmemeyi teklif edecekmişim. Bu kız bildiğin kötü, fikri zikri varlığı kötü. Size resmen psikolojik şiddet uyguluyor. Bütün sülalesini kim gülüyor hayatına devam ediyor diye her gün kontrol mu ediyormuş? Kusura bakmayın ama ben sizinle arkadaş olmak istemezdim. Sınırınız duruşunuz yok, haklı haksız ayırd edemiyorsunuz., kime nasıl davranacağınızı bilmiyorsunuz, kendinize saygınız yok. Silkelenip kendi değerinizin farkına varmanızı öneririm.
Iıı sorun şu ki bu arkadaşım tatlı parasında olay çıkaranla aynı kişi 😁 ve erkek 😁
o zaman da böyle böyle yapıp sonra laf sokup oturunca ben sinirlendim. ben o konuyu kapattım bana hala laf ediyor ama biliyor musunuz ahahah

Zor bir dönemden geçiyor olabilir eyvallah ama kimseyide ben yas surecindeyim diyipte hayatı zindan edemez,seninle kan bagi yok bişey yok tamm İlk zamn üzüldün ilgilendin daha ne yapacaksın oturup onunla beraber karalar bağlayacak halin yok,bide erkek mis ben kız arkadaşın sandım aman bırak küsmüş madem soğuk davranıyor konuşma bile ne ya bu

Siz neden net olamiyosunuz bide ozur diliyosunuz? Sizin fikriniz gorusuniz yokmu? Kusura bakma benimde bir hayatim var evet uzuldum bende ama tepkilerin abartili benim hayatimi durdurmami bekleyemezsin kirilip uzulduyaende yapabilecegim bisey yok diyip arkanizi donebilirdiniz cocuk gibisiniz

önceki konumda bir arkadaşımın abisi gibi gördüğü kuzeninin intihar ettiğinden sonrasında da arkadaşımın alındığından bahsetmiştim. Bu cumartesi mesleki bir kongremiz oldu ve o kongeede bir sürü paylaşım yaptım. O olay yaşandıktan sonra da arkadaşımdan uzak durup hiç konuşmamıştım. Açıkçası ben de ilk defa “alındığımı belli etmek” istedim. Bugün de okulda hiç yanına gitmedim

Hem konuşmadığım için hem bugün yanıma gelmedin diye bana alımdığonı, kongrede attığım fotoğrafların çok abartı olduğunu, kongreye gitmeden ona sorsaymışım en azından gitmemeyi teklif etmeliymişimi söyledi bana. Kuzeni abisi gibiymiş ve hayatına fevam edemiyormuş. Dışarıda güldüğünü de görüyorum bunları söyleyince de içinin çok kötü olduğunu söyledi.

Kendimi çok kötü hissediyorum. Kongreye gitmemeyi aklımdan bile geçirmedim. O ise ondan gitmemeyi teklif etmemi beklemiş. Hikayelerimi postlarımı falan çok alınmış onlara. İlk gün attığım hiksyedense bunlara daha çok alınmış.

Özür diledim en sonu. Düşüncesiz görüldüğüme eminim. İlk defa hayatımda bir tepki vermek istedim, uzaklaştırmak istedim, olmadı. Yine ben suçlu oldum.

İlk gün alınmayı yine anlarım da 3-4 gün sonra story atmamak kongreye gitmemek (storylerimi gizlemiştim) bunlar abartı beklentiler değil mi? Napabilirim ben
Yav arkadaşının kuzeni tamam üzülürsün de senin hayatın devam ediyor. Bazı insanlar acıyı kullanıyor gibi geliyor kusura bakmasınlar. Gerçekten acısı olan insan sağa sola kırılmaya mecal bile bulamazlar acıyı yaşamaktan.
Haaaa evet atlatamamış olabilir çok etkilenmiş olabilir o zaman da bir uzmandan destek almalı

Yaşadığım büyük bir kayıp sonrası tüm sosyal medya hesaplarımı kapattım. Ben acıyla kıvranırken, kimsenin mutluluk pozlarını görmeye dayanamıyordum. Ama bu benim acımdı, benimle ilgiliydi. Kimseye bir şey demedim. Hesaplarımı kapattım. Soranlara da sosyal medya detoksu yaptığımı söylüyorum.
Arkadaşınız da görmeye dayanamıyorsa hesaplarını kapatabilir. Ateş düştüğü yeri yakar.

Iıı sorun şu ki bu arkadaşım tatlı parasında olay çıkaranla aynı kişi 😁 ve erkek 😁
o zaman da böyle böyle yapıp sonra laf sokup oturunca ben sinirlendim. ben o konuyu kapattım bana hala laf ediyor ama biliyor musunuz ahahah
Sizde bir ayarsızlık bir sorun var ama anlamadım.
20 tl için hakkınızı koruyup ortalığı duman ediyorsunuz burada gayet haklı olduğunuz halde özür diliyorsunuz.
Hangisi sizsiniz? Empati yapan, özür dileyen insan mı, 20 tl için tüm sınıfı karşısına alabilecek cesareti olan insan mı?
Bir de adamla da samimiyetiniz de sınırlı. Yani en yakın arkadaş da değil. Bana ne abinden diyip geçemediniz habire bir konu.
Tuhaf bir konu yine

20 tl için hakkınızı koruyup ortalığı duman ediyorsunuz burada gayet haklı olduğunuz halde özür diliyorsunuz.
Hangisi sizsiniz? Empati yapan, özür dileyen insan mı, 20 tl için tüm sınıfı karşısına alabilecek cesareti olan insan mı?
Bir de adamla da samimiyetiniz de sınırlı. Yani en yakın arkadaş da değil. Bana ne abinden diyip geçemediniz habire bir konu.
Tuhaf bir konu yine
Tuhaf bir konu yine
Öncelikle o konuda da çocuk sağda solda laf soktuğu için cevap vermiştim karşıma almamıştım.
çocuk hanire 15 lira diyip diyip duruyordu en son dedim madem o kadar önemsiyordunuz yani atsaydınız diyt

Geçen yine böyle bir konu vardı insanlar ne tuhaf, çok acı çekiyorsan instagramda milleti stalklama bi zahmet dimi? Şöyle tiplerden özür filan dilemeyin. Sorarsa aa nerden gördün ki yas sürecinde instagrama bu kadar dikkat edeceğini düşünmedim demek ki o kadar etkilendiğin bi durum değil de geçsin

Öncelikle o konuda da çocuk sağda solda laf soktuğu için cevap vermiştim karşıma almamıştım.
çocuk hanire 15 lira diyip diyip duruyordu en son dedim madem o kadar önemsiyordunuz yani atsaydınız diyt
E tamam 15 20lira için Çat çat söyledin neden kuzen olayına ses edemedin?
Bu olayda senin paylaşımına karışmaya hakkın yok diyemedin?

Ne alaka ya... Kendi disarida gülerken senin aglaman mi lazımmış. Özür dilemek hata, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı için de boşuna olmuş herşeyi kabul etmen.

Sizin gibi nereye ceksen oraya giden, asla hayatta bir duruşu olmayan insanlarla kimse arkadaş olmaz. Sadece böyle çevrelerinde tutup egolarını tatmin ederler. Biraz silkelenip kendinize gelmenizi tavsiye ederim. Buradan inanılmaz ezik duruyorsunuz.

E tamam 15 20lira için Çat çat söyledin neden kuzen olayına ses edemedin?
Bu olayda senin paylaşımına karışmaya hakkın yok diyemedin?
Dedim hatta girmeyeceğini düşündüğümğ söyledim. Her şeye nir cevabı var. İki kişi üstüme gelince de gerçekten yanlış vir şey mi yaptım diye düşündüm. Özrüm de paylaşım için değildi niyetimi yanlış anlamışsan falan dedim. Ki çocığa hikayelerimi gizlemiştim

Bu ne böyle ya ne yapsan gözüne batıyor. Kuzeni öldü diye hayat dursun mu? Çok abarttı,özür dilemişsin bide

Back
X