yok son söylwdiklerinden sonra. dünkü isteğini geri çevirdim dışarı çıkıcaz hem vaktimiz olmuyo falan dedim. başka da cvp yazmadım. daha almam eve ama eşimle başka türlü iletişim kurmayacağı ne malum.Geçen başka bir konuda komşu davet etmeyin, içli-dışlı olmayın deyince ""yok artık" deniyor..alın işte millet başkasının kocasına göz diker olmuş..
Konu sahibi müsait değiliz ben sana haber veririm deyip almayın içeri..bilmem farkında mısınız ama o evin sahibi "sizsiniz"..
eveaşağıda gördüğümü söylemwdim. sadece sana sorusu vardı gönderdim almadım eve dedim. iyi yapmışsın deyip geçti. aşağıda karşılaştıklarını düşünüyorum ama görmedim tabi. takip eder gibi olurum diye daha so radan da bak ben gmrdüm ama aşağıda fln demek istemedim. özgüvensiz gmrünmek istemiyorum
normalde de böyle mi evde elinden tel mi oturuyoralmıyorum. eve binanın bahçesinde bekliyordu dün elinde kitapla.. karşılaştılar mı bilmiyorum. eşim vana bişey söylemedi. bugün istirahatlı evde eşim ama kızda tık yok. gelmedi. eşimde elinfen tlfn düşmüyo acaba tlfnlaşıyolar mı diye şüpheleniyorum ama tlfnunu karıştıramam. fırsatım hiç olmuyo. tuvalete de tlfnla giriyo.
ara ara alır yazışır video fln izler. ama elimden düşürmez diyemem. bugün çok yazıştığını fln gmrmedim ama sanki venm elime geçmesini istemez gibi elinsen cebinden vs bırakmadı tlfnu.eve
normalde de böyle mi evde elinden tel mi oturuyor
bebeğiniz varmış eşinizin onunla oynamasını isteyin baklım telefondan uzaklaşacak mı ?ara ara alır yazışır video fln izler. ama elimden düşürmez diyemem. bugün çok yazıştığını fln gmrmedim ama sanki venm elime geçmesini istemez gibi elinsen cebinden vs bırakmadı tlfnu.
hiç şğphelendiğim bir durum olmadı ve evet venim de pat diye aldığım çok olur. ama bugün tlfna bakınca her şeyi temizlenmiş. bir şey çıkmadı. rehberden noları kopyalayıp tek tek arasam mı diyorumEskiden de sürekli tlfn elinde miydi ? Kendi tlfnunuzu kapatın aa biseye bakmam lazım netten acil hemen verir mısın de ve onunkini işte sarjim bitti deyin ve tlfna çok daldığı bir an isteyin bakalım panikleyecek mi yoksa hemen vercek mi ben eşimden arada bi böyle istiyorum pat diye veriyor ikiletmeden sen yeni sekmede bak diyor benim penceremi kapatma diyor verirkende
oynuyor ama tlfn hep cebinde. bi ara aldm elime silinmiş her yer boşbebeğiniz varmış eşinizin onunla oynamasını isteyin baklım telefondan uzaklaşacak mı ?
açık açık konuşun eşinizle o zaman başka birşey elinizden gelmez bekle bekle nereye kadarhiç şğphelendiğim bir durum olmadı ve evet venim de pat diye aldığım çok olur. ama bugün tlfna bakınca her şeyi temizlenmiş. bir şey çıkmadı. rehberden noları kopyalayıp tek tek arasam mı diyorum
Bence çaktırmadan takip et bir süreaçık açık konuşun eşinizle o zaman başka birşey elinizden gelmez bekle bekle nereye kadar
neden temizlenirke her yer bakın bu da soru işareti kafada hep temiz tutma alışkanlığı varda tamam ama ilk defa özellikle her yeri silip verdiyse sıkıntı vi wp engellenenler listesine felan bakın bakalım olmadi alın bütün nolari tek tek kimin adına bakın ya da dokümanını alın nettenhiç şğphelendiğim bir durum olmadı ve evet venim de pat diye aldığım çok olur. ama bugün tlfna bakınca her şeyi temizlenmiş. bir şey çıkmadı. rehberden noları kopyalayıp tek tek arasam mı diyorum
Yuh ya! Kusura bakmayın ama çok sinirlendim arsızlık böyle bir şey demekki. Giderken soru sorarsa tersleyin ben sana demedim mi dışarı çıkacağız diye ne münasebet diye. Eşinizde vaktim yok desin cevaplamasın. Bir daha evinize almayın huzurunuzdan önemli mi?yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.
O senin eşin ver ayari kov gitsin aranız acilmaktansa nasıl laf etmis benim ablam olsa ablama demem yaMerhaba
hemen konuya giriyorum. komşumun kız kardeşi kpss sınavına hazırlık için ablasının yanına gelmişti. çok samimi değilizdir ama arada sırada kahveye çaya çağırırız birbirimizi komşuyla. kız kardeşi hiç gelmezdi ders çalışıcam diye. çok çok güzel bir kız. boylu uzun saçlı renkli gözlü... çok güzel giyinir. bi bakan bi daha bakar yani ki ven bile bayan halimle sıtkı candan allah ne güzeş yaratmış dediğim oluyor baktıkça... neyse buraya kadar normal... son zamanlarda içime sinmeyen bir şeyler var. bana mı öyle geliyo yoksa cidden düşündüğüm gibi mi sormak istedim sizlere.
Eşim tsk personeli. eşimde görünüş itibari ile dikkat çeken birisidir. ama eşim öyle gözü dışarda bi tip değil allahtan. (izlenimlerime dayanarak)
bu kız kardeş son zamanlarda pek bi samimi olmaya başladı benmle.. ablası da sık sık çaya çağırıyo beni. bana gelmek istiyorlar. tmm diuorum. kız geliyo sürekli ayakta konuşurken bile duvarda asılı fotoğraflarımıza bakarak konuşuyo.. oturuyo bi süre sonra yine aynı. sabahları eşimi gönderirken pat diye kapıyı açıyo günaydın diyo içeriye ayakkabı alıyo. akşam eşim gelirken bazen balkondan denk gelirsem hemen apartmandan çıktığını görüyorum. slm veriyo demek ki eşime o da kafasını sallıyo falan. geçen akşam bana matematikle ilgili bi sıru sormaya geldi. yemek saati idi. sonra halleder sana gönderirim çözümü dedim mutfakta işim var dedim olsun ben beklerim dedi. içerde salonda eşimle oturdu. muhabbet açıyo ordan burdan benim yanıma da gelmiyo. yemek hazır oldu gel bizle ye bari dedim. yok ven diyetteyim sonra senin gibi olurum abla falan dedi güldü. gitti. ben kaldım öyle. eşime diyorum bu kız sana mı asılıyo acaba. yok daha neler çocuk daha o diyo. ergen muhabbetleri diyo.
geçen de soru için geldi yine ay x bey sana nasıl bakmış hayret ama genel de yakışıklılar böyle çirkinlerle evleniyo dedi güldü yine. aynı x bey josh a benziyo tam hayallerimdeki erkek josh dedi. ayar verdim biraz. şanslısın onu hatırlatıyorum dedi. neyse yine geçen akşam soru çözdürmeye gelmiş. senin çözümlerin hep yanlış çıkıyo x abi çözsün bir de dedi. eşimde şakayla dershaneye boşuna para verme y hanıö. ordan çok bizm emeğimiz var dedi gülüştüler. aslında eşim de kötü niyet yok ama köpürdüm. bir de gömlek giymiş gelmiş fırlayacak göğüsler neredeyse. neyse çözdü eşim soruyu. güya sayısalı kötüymüş de eşim iyi anlatıyomş hocalardan iyiymiş. yarım saat önce yine mesaj atmış bana x bey gelirse haber ver bi soru var diye. dışarı çıkıcaz vaktimiz yok dedim ki cidden çıkıcaz. aşağı inmiş çardakta oturmuş bekliyo elinde defterle kitapla.
eşim gelir birazdan napıcam ben(((