düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok son söylwdiklerinden sonra. dünkü isteğini geri çevirdim dışarı çıkıcaz hem vaktimiz olmuyo falan dedim. başka da cvp yazmadım. daha almam eve ama eşimle başka türlü iletişim kurmayacağı ne malum.

eve
normalde de böyle mi evde elinden tel mi oturuyor

Eskiden de sürekli tlfn elinde miydi ? Kendi tlfnunuzu kapatın aa biseye bakmam lazım netten acil hemen verir mısın de ve onunkini işte sarjim bitti deyin ve tlfna çok daldığı bir an isteyin bakalım panikleyecek mi yoksa hemen vercek mi ben eşimden arada bi böyle istiyorum pat diye veriyor ikiletmeden sen yeni sekmede bak diyor benim penceremi kapatma diyor verirkende

ara ara alır yazışır video fln izler. ama elimden düşürmez diyemem. bugün çok yazıştığını fln gmrmedim ama sanki venm elime geçmesini istemez gibi elinsen cebinden vs bırakmadı tlfnu.
bebeğiniz varmış eşinizin onunla oynamasını isteyin baklım telefondan uzaklaşacak mı ?

hiç şğphelendiğim bir durum olmadı ve evet venim de pat diye aldığım çok olur. ama bugün tlfna bakınca her şeyi temizlenmiş. bir şey çıkmadı. rehberden noları kopyalayıp tek tek arasam mı diyorum

Benim anlamadığım 23 yaşında eşşek kadar kıza niye ergen muamelesi yapıyorsunuz.Hadi siz 45-50 yaşlarda olsanız.çok küçük gelirdi de sizde 29 muşsunuz.kıza 15 yaşındaymış gibi davranmayı bırakın.bide eşinizin ilgi hoşuna gitmiş siz rahatsız olmayın diye çoluk çocuk diyor kıza.öyle gördüğünü hiç sanmıyorum.tavsiyem eşinizi denemekten vazgeçin ve kıza ayarını verin

Biran once kızın no sunu isteyin ablasindanda isteyebilirsiniz dersaneyle ilgili birşey sorcam bahanesiyle yalnız bende çok daraldim.Sanki ben yaşıyorum

açık açık konuşun eşinizle o zaman başka birşey elinizden gelmez bekle bekle nereye kadar

neden temizlenirke her yer bakın bu da soru işareti kafada hep temiz tutma alışkanlığı varda tamam ama ilk defa özellikle her yeri silip verdiyse sıkıntı vi wp engellenenler listesine felan bakın bakalım olmadi alın bütün nolari tek tek kimin adına bakın ya da dokümanını alın netten

Ay ben okudukça delirdim siz nasıl bu kadar sakinsiniz o kızın sarı saçlarını elime dolar kökünden kopartırdım herhalde

Ben olsam telefonu elinden alır bugün bu telefon bende kalacak soru sorma yarın açıklarım al sen benimkiyle ne yapıyorsan yap derim telefonu vermek istemezse sorun var verirse ve bir şey olmasa neden aldın diye sorarsa bir yerde okudum bu bir sevgi güvenirlik testiymiş Eşiniz telefonu veriyorsa herşey yolundaymış testi geçtin seni seviyorum felan dersiniz..durumunuza çok üzüldüm en çabuk yöntem düşünüyorum zira bu durum çok yorar insanı

Ben olsam telefonu elinden alır bugün bu telefon bende kalacak soru sorma yarın açıklarım al sen benimkiyle ne yapıyorsan yap derim telefonu vermek istemezse sorun var verirse ve bir şey olmasa neden aldın diye sorarsa bir yerde okudum bu bir sevgi güvenirlik testiymiş Eşiniz telefonu veriyorsa herşey yolundaymış testi geçtin seni seviyorum felan dersiniz..durumunuza çok üzüldüm en çabuk yöntem düşünüyorum zira bu durum çok yorar insanı

Yapacağın şey eşinin internetten telefon arama detaylarına girmen. Ama eşinin telefonu yanında olması lazım ki onay mesajı geliyor çünkü. Son arama kayıtlarina mesajlara bakarsan numarayı bulabilirsin.

Yuh ya! Kusura bakmayın ama çok sinirlendim arsızlık böyle bir şey demekki. Giderken soru sorarsa tersleyin ben sana demedim mi dışarı çıkacağız diye ne münasebet diye. Eşinizde vaktim yok desin cevaplamasın. Bir daha evinize almayın huzurunuzdan önemli mi?

Bu tur olaylarda cok sakin kalip kalitesinden odun vermeyen kadinlara da bayiliyorum. Ben olsam "diyetteyim, yersem senin gibi olurum" deyip guldugu anda kapi disari etmistim o kizi. Cok terbiyesizmis. Ha bire laf vurmus size. Ne demek "x bey sizle nasil evlenmis ya" Cidden nasil sessiz kalabiliyorsunuz boyle durumlarda???

O senin eşin ver ayari kov gitsin aranız acilmaktansa nasıl laf etmis benim ablam olsa ablama demem ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…