düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar sokmayın hayatınıza insanları... kız eşine asılmıyo bile olsa, sürekli soru sormaya gelmesi rahatsız edici değil mi
sana düpedüz çirkin demiş, terbiyesiz
evet ben de rahatsız olduğumu belli ediyorum bahaneler buluyorum. benimde hazırladığım sınavlarım var sana zaman ayıramıcam diyorum o zaman da eşime sarıyo o baksın diyo. eşim de geri adım atmayınca yüz buluyo. ben de eşimi durdurmak istemiyorum varsa içinde aldatma potansiyeli çıksın da madem göreyim gerçek yüzünü

eşim 31 kız da 23 flndır. ben de 29 um.

Gitsin dershane hocalarına sorsun sizde ne işi var iyi sabretmissiniz
Eşiniz de terslesin cevap vermesin
eşim terslemiyor işte sorun orda. ben de izliyorum bakalım iyice kız ilgisini belli edince kendi napıcak. varsa içinde potansiyel illa ki belli edecektir. o zaman koyarım kapının önüne. dün karşılaştılar aşağıda muhtemelen bana söylemedi.

görwmedim. muhtemel karşılaştılar ama bana hiçbir şey söylemedi. bu da kıllandırdı beni. bakalım eşimden de ona karşı bir şeyler var mı izleyeceğim çıksn ortaya

wşim normalde çat kapı gelen kişiden hoşlanmaz. ilk zamanlar bizi hep yalnız bırakırdı. diğer odaya giderdi. ama son zamanlarda bi muhabbetsever oldu şaşırıyorum. bu yüzden sadakatini ölçmem lazım. kendi uzaklaştırmalı artık. ben istwmediğimi belli ettim

Neden abartı olsun ki etrafımızda utanmayan atsız bir sürü insan var.maalesef artık herşey oluyor bu zaman da
memleketim den geçwn sene bir haber gelmişti. gelin görümcesinin kocasını alenen ayartmış. görümce kıllanmış ama konduramamış. sonra yatakta yakalandılar. iki çiftte boşandı. sınra o gelinle görümce kocası evlenmiş. yani cidden abartı olan arsız insanların edepsizliği

o adam efsanedir gerçekten ama bişey diycem konu sahibi lütfen üstüne alınma o aktörün eşi çok çirkin diye baya konuşulmuştur zamanında ama adam karısına fena aşık gülüyorum deminden beri netten araştırıp bakın ve bunu kıza söyleyin bence baya bir morarır

Bende yerinde olsam eşimi izlerdim ...
Bu durumdan rahatsız olup mesafe koyacak kendisi ,koymuyorsa altında aradıklarımın haddi hesabı olmaz

Kem küm e hiç gerek yok. Direk net birşekilde kendisine mesai harcayamayacağınızı, tutum ve davranışlarında sizi rahatsız eden durumlar olduğu için de ailecek görüşmeme kararı aldığınızı açık ve net söyleyin. Eşinize de sadece tutumlarının sizi rahatsız ettiğini, huzursuz olduğunuzu belirtin. Ancak görüşme, konuşma, selam verme vs demeyin. Sadece hissiyatınızı belirtin o zaten anlar ve karşılaştığında da davranması gerektiği gibi davranır.

Hoşunuza gitmeyen hiçbirşeye katlanmak zorunda değilsiniz. Kıza açık net belirtin bunu hiç çekinmeyin.
Ablası mablası da birşey söyler sebep sorarsa bizim kararımız bu yönde diyip konuyu kapatın hiç uzamasın bence.
Ne kızın kendisine ne konu komşu abla teyzeye sebebini açıklamak zorunda değilsiniz.

O kadar da küçük yada ergen değil. Kpss ye hazırlanan 23 yaşında koskoca karakteri ahlakı oturmuş bir "kadın" o artık.
Yapmanız gereken çok net.

haklısınız.. eşim dediğim gibi dikkat çeken biri. yakışıklıdır. ama kimseye bunu malzeme yapmadı bugüne kadar. yanımda oldupu halde bazı kadınların içine düştüğünü bilirim. hatta o an bu cesaretlerine kahkaha atmışlığım vardır. ama eşimden asla şüphe etmemiştim ta ki bugüne kadar. eşimden de ilk defa bir beğenme beğendirme isteği seziyorum sanki.. dün soru çözdürmek istwdi. vaktimiz yok dedim tersledim. aşağı indi eşimi bekledi. ben de eşim geri çevirecek mi acaba desim. ama karşılaştılar muhtemelen. ve bana söylemedi dün. çok üzüldüm. şuan eşimin sadakatini ölçüyor gibitim

Bende yerinde olsam eşimi izlerdim ...
Bu durumdan rahatsız olup mesafe koyacak kendisi ,koymuyorsa altında aradıklarımın haddi hesabı olmaz
çok pis bi durum. ne senaryolar kuruyorum ikisiyle ilgili. inşallah benim kuruntularımdır. eşimden yana bir şey yoktur.

Nekadar çok vakit geçirirse o kadar sıkıntılı ilerleyebilir süreç.
Ama erkekler daha basit düşünürler başlarda. Çocuk gözüyle bakar, aman ders der aman komşu der ayıp olmasın vs diye artniyetsiz davranabilir.

Siz yine eşinizden şüphe etmeyin hissinizi belirtin laf arasında ve sadece kıza net birşekilde kararınızı belirtin.
Kızı da görmezden gelin, uzaktan izleyin ama eşinize baskı yapmayın, surat asmayın hiç belli etmeyin bozulduğunuzu.
Bence 3 5 güne geçer gider böylelikle.

Siz net olun o kıza karşı biran önce yeter.

Yasaklar cezbeder.
Eşinize onunla görüşme,konuşma baskısı kurmayın şahsi fikrim.
Sadece olağan bir akşam yemeğinde o kızın sizi huzursuz ettiğini belirtin ve devamını getirmeyin.
Anlayacaktır muhakkak.

Diğer türlü onunla her karşılaşmada herşeyde hem kendi gerilecek hemde gizli saklı şeyler hep heyecan yaratır, insanları çeker. Gereksiz bir durum yaratır.

Sabahları merdiven/asansör den inene kadar kapıda yolcu edin sıcak ve samimi birşekilde öperek. Kız çıkarsa kapıya görsün sizi. Siz onu görünce farkedince dönüp bakmayın tepkisiz kalın.
Akşamları karşılaştıklarını mı gördünüz mesela.

Bir tel açın hayatım kaç dk ya burada olursun "gibi" samimi sıcak sorgulamayan bir ses tonu ile araya girin.

Ama gördüğünüzü takip ettiğinizi hissetirmeyin.
Ve eve gelince de kocaman gülümseme ve öpücükle karşılayın hoşgeldin diye :)

Erkek huzur bozmak istemez. Ama yasaklar cezbeder. Hassas bir nokta.

Ama büyütmeyin içinizde.
Hiç kendinizi huzursuz etmeyin. Yoksa gereksiz sonuçlara sebebiyet verir.

Rahat olun. Eşiniz sizinle evli ve sizi seviyor.
Bence en fazla gördüğü ilgi hafif hoşuna gitmiştir ego durumları hepsi bu. Sizin sandığınız gibi bir beğeni durumu olmadığını düşünüyorum

Bence yaşınızın ondan daha büyük olmasını avantaja çevirin ve eşiniz yokken alttan alta tehditvari konuşun, o yaştaki kızlar cüretkar olurlar ama aynı zamanda büyük kadınlar hala korkutur onları... Çünkü öyle ya da böyle iktidar onlardadır hatta denk gelirse -burası önenmli denk gelirse olmalı öteki türlüsü sırıtır biraz- ordan burdan söz açıp sözü şöyle bir noktaya getirin "gençler de gençliklerine güveniyorlar ama bizim bir tanıdık vardı, evli adam ama bir kız onun aklına girmiş, beraber olmuşlar cahilce bir anda. Ama sonra kız... çok fena tabii, adamdan hamile kaldı, adam tınmadı bile, evi var yuvası var. Oynayıp bıraktı kızı, e kız depresyona girdi, 2-3 sene tedavi gördü, yazııık ah ah... Sonra da gül gibi soldu gitti, şimdi de evde kaldı, kimse almıyor. Baktıkça çok üzülüyoruz" tadında psikopatça bir hikaye anlatın. Ama o anda öyle bir psikopatlaşın ki, evde sizinle oturduğuna gerilsin... Bunu bir defa yapın sadece. Sonrasında da "ahahahhaha... bir çay daha" tadında kahkahalarla konuyu değiştirip aşırı neşeli ve tatlı olarak sohbete devam edip o günü noktalayın. Kafası karışsın, korksun biraz. Amaaa... bunu yaptıktan sonra da bir daha eve falan almayın Allahın aklı noksan ergenini... tövbe tövbe, yeminle sinirlerim zıpladı okuyunca!

Şimdi git o pisliğe ve ablasina söyle. " eşim rahatsız olmuş kardeşinden, koskoca kız ama kafası 10 yaşındaki çocuk gibi.elinde kitapla beni bekliyor, aciyorum. " dedi gibi şeyler söyle. Eşine de kızın hakkında öyle birşey de ki eşinin en nefret ettiği birşey olsun. Yüzüne bakamasin daha. Yani yalan söyle. Evliliğin için yapmalısın bunu ama sakın kenarda durup bekleme.

dün akşam bunlar kesin karşılaştı aşağıda. artık ne olduysa kız hiç aşındırmadı kapımı. halbuki eşimi görmek için damlardı çoktan. ya birbirlerinin tlfn nolarını falan mı aldılar acaba?

eşinin ağzını yoklın mı x kişi geldi bugün sorusu vardı gösterecekti sana karşılaştınız mı sen geldiğinde aşağıda oturyordu soru mu sorusunu diye . görüyse mecburen söyleyecek ama bunu akşam yap ve eşinin telefonuna bak msj falan var mı diye eve gelene kdar silmesin

bazı yorumları okudum kanım dondu gerçekten.

Kız 22-23 yaşında ama eğer bu bazı tavsiyelerine uyarsanız bence siz, 15-16 yaşına düşersiniz gibi geliyor. Özgüvensiz bir hareket sergilersiniz ve bence, bu eşinize karşı da kötü bir durum oluşturur.

Siz, yaşınızın insanı olun. Olgun davranın, gidip ablasına ya da kızın yüzüne "kocamdan uzak dur" vs tarzı kendinizi özgüvensiz gösterecek davranışlarda asla ama asla bulunmayın derim.

Yapacağınız en güzel şey, laflarınızla değil davranışlarınızla ona haddini bildirmek olur. Eşinize karşı, daha ilgili davranın. Davranışlarınızla soğuk olun kıza. Zırt pırt kapınıza gelecek samimiyeti bulmuş artık mesafe koyun. Bi şekilde, rahatsız olduğunuzu "hissettirin", yani yemeğe kal demişsiniz ya mesela demeyin.

Ve de eşinize de, rahatsız olduğunuzu net şekilde belirtin. O da mesafe koysun.

ne hadle eşimiz e yakışıklılar böyle çirkinlerle evlenio diyebilir deli mi bu? bozuverseydiniz oracıkta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…