düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizi bosverin de esinize ayar verin.
Konusmasin onunla, cözülür olay.
Yani esinizin terslemesine bakiyor.
Ne münasebet.
Esim benim arkadaslarimal bile konusmaz, kizlarla ayni masada oturup sohbet nedir tabi ders bahanesi. Esiniz mi kaldi bir tek soru cözen. Size karsi zaten diyecegini demis. Coook ayip.
Ben yapsam aynisini? Seytan dürter.
Söyle bakiyim esine, o yaslarda bir erkek gelse sana sürekli soru sorsa bu cevaplari verse amaaan ergen iste diyebilecek mi.
Ben o yaslarda evlenmistim be. Hic cocuktur kücüktür demeyin.

eşinin ağzını yoklın mı x kişi geldi bugün sorusu vardı gösterecekti sana karşılaştınız mı sen geldiğinde aşağıda oturyordu soru mu sorusunu diye . görüyse mecburen söyleyecek ama bunu akşam yap ve eşinin telefonuna bak msj falan var mı diye eve gelene kdar silmesin
aşağıda gördüğümü söylemwdim. sadece sana sorusu vardı gönderdim almadım eve dedim. iyi yapmışsın deyip geçti. aşağıda karşılaştıklarını düşünüyorum ama görmedim tabi. takip eder gibi olurum diye daha so radan da bak ben gmrdüm ama aşağıda fln demek istemedim. özgüvensiz gmrünmek istemiyorum

Mesafenizi koyun ve almayın evinize hiç masum değil sözleri ve davranışları. Benim görümcemin komşusu da kocasına göz koymuş ve sana nasıl baktı ki falan demiş şakayla karışık sonra taşınmak zorunda kalmışlar kadın aşkını ilan edince...

Kizi bosverin de esinize ayar verin.
Konusmasin onunla, cözülür olay.
Yani esinizin terslemesine bakiyor.
Ne münasebet.
Esim benim arkadaslarimal bile konusmaz, kizlarla ayni masada oturup sohbet nedir tabi ders bahanesi. Esiniz mi kaldi bir tek soru cözen. Size karsi zaten diyecegini demis. Coook ayip.
Ben yapsam aynisini? Seytan dürter.
Söyle bakiyim esine, o yaslarda bir erkek gelse sana sürekli soru sorsa bu cevaplari verse amaaan ergen iste diyebilecek mi.
Ben o yaslarda evlenmistim be. Hic cocuktur kücüktür demeyin.
Burnuma pis kokular geldi bu konuda
Kaç yıllık evlisiniz
3 yıllık

Eşinize düpedüz asılıyo. Şaka gibi söylediği onca şeye rağmen niye hala evinize alıyosunuz?

eşin farkında değil mi bence ruhu okşanmaya başlamıştır bana pis kokular geliyor.

Eşinize düpedüz asılıyo. Şaka gibi söylediği onca şeye rağmen niye hala evinize alıyosunuz?
almıyorum. eve binanın bahçesinde bekliyordu dün elinde kitapla.. karşılaştılar mı bilmiyorum. eşim vana bişey söylemedi. bugün istirahatlı evde eşim ama kızda tık yok. gelmedi. eşimde elinfen tlfn düşmüyo acaba tlfnlaşıyolar mı diye şüpheleniyorum ama tlfnunu karıştıramam. fırsatım hiç olmuyo. tuvalete de tlfnla giriyo.

her zaman elinden telefon düşmeyen bir tipse sıkıntı olmaz da bugün böyle davranmaya başladıysa takipte kalın derim.ben çok kıllandım bu olaydan :KK43:
o kızı yolasım geldi ya

her zaman elinden telefon düşmeyen bir tipse sıkıntı olmaz da bugün böyle davranmaya başladıysa takipte kalın derim.ben çok kıllandım bu olaydan :KK43:
o kızı yolasım geldi ya
tlfnunda bir şey bulamadım. msjlar boş whatsap sohbetleri boş. google geçmişi boş. tertemiz tlfn yani yersen. şu yedeklemeler fln nasıl oluyo ya whatsaptn geri gelir mi ya da msjlar falan

Mesafenizi koyun ve almayın evinize hiç masum değil sözleri ve davranışları. Benim görümcemin komşusu da kocasına göz koymuş ve sana nasıl baktı ki falan demiş şakayla karışık sonra taşınmak zorunda kalmışlar kadın aşkını ilan edince...
arsız çok cidden nasıl bir cesaret anlayamıyorum

tlfnunda bir şey bulamadım. msjlar boş whatsap sohbetleri boş. google geçmişi boş. tertemiz tlfn yani yersen. şu yedeklemeler fln nasıl oluyo ya whatsaptn geri gelir mi ya da msjlar falan
telefondan uygulamayı silip tekrar yüklerseniz geri gelebilir.tabi yedekleme alınıyorsa.

kimsenin günahını almak istemem ama, bu devirde erkeklere de güven olmaz. bahsettiğiniz kadar güzel bir kızsa alenen asılıyorsa bir erkeğin kolay kolay rest çekeceğini sanmam. ki burda yanlış anlaşılmasın yapmıştır ya da bütün erkekler güzel kız görünce karılarını aldatır demiyorum, ama güvenilir erkek de çok çok az. bana kalırsa eşinizi de gözlemleyin. mesajlaşıyor olabilir. kızın burnu oldukça büyük, kendini bi b.k sanan kaşarlardan belli ki. ben bunu ayartırım diyerek numarasını bırakmış olabilir. ablasına söyleyin. eşim rahatsız oluyor falan deyin ama en çok eşinize dikkat edin.

Bence kenara çekilip izlemeyin
Direk pat pat söyleyin ve önünü kesin
Eşinizi de takip edin
Hatta zarf atın aşağıda seni kızla gördüm ne konuştunuz neden bana söylemedin gibisinden

Bence telefonu bir şekilde isteyin kendi telefonunuzu bulamuyormus gibi yani kendinizi arayacaginizi söyleyin ve kızın numarasını biliyorsanız çevirin şayet kayitliysa hepsini yazmadan kayitli oldugu isimle çıkar zaten ha bu olmassa ayni oyunu yaparak kizdan telefonu isteyin.esinizin numarası kayitliysa ortaya çıkar

Bence telefonu bir şekilde isteyin kendi telefonunuzu bulamuyormus gibi yani kendinizi arayacaginizi söyleyin ve kızın numarasını biliyorsanız çevirin şayet kayitliysa hepsini yazmadan kayitli oldugu isimle çıkar zaten ha bu olmassa ayni oyunu yaparak kizdan telefonu isteyin.esinizin numarası kayitliysa ortaya çıkar
birbilerinin numaralarını telefonda bırakmazlar ki, baksana adam mesajları silmiş hep.

Geçen başka bir konuda komşu davet etmeyin, içli-dışlı olmayın deyince ""yok artık" deniyor..alın işte millet başkasının kocasına göz diker olmuş..

Konu sahibi müsait değiliz ben sana haber veririm deyip almayın içeri..bilmem farkında mısınız ama o evin sahibi "sizsiniz"..

birbilerinin numaralarını telefonda bırakmazlar ki, baksana adam mesajları silmiş hep.
kendi nosuyla yazmadı kız. dün işte ablasından whatsaptan yazmıştı abla x abi gelirse soru çözdüreceğim diye bende kabul etmedim dışarı çıkıcaz dedim. bak şimdi ne kadar şeytan yaa kendi tlfnundan neden yazmadı bu şeytan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X