düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimin tepkisini olcecegim gibi bir sey demissiniz.
Bu kiza mesafe koymayarak yarattığınız ortam biraz sey gibi, hani bir kadina eşini arattirip işletmek vs...bu gereksiz bir durum.
Siz resmen kizin esinize asilmasina musade ediyorsunuz. Esegin aklina karpuz kabugu dusurmek gibi.
Esi denemek icin bu yontemi dogru bulmadim ben.

kavgada gibi söylemiyor ki bunları şakaya getirip laf araaında sıkıştırıyo. put gibi durmadım tabi. eşim için × in tek kriteri güzellik değil akıl ve özgüven daha cezbedici gelir erkeklere dedim.

Valla işiniz zor. Malesef kızlarımızda ki bu üniforma merakının bekarlarla sınırlı kalması eskidendi. Eşinize söyleyin suratsız bi şekilde bilmiyorum! Desin. Sizde ablasına biz anlamıyoruz diyin rahatsız olduğunuzu anlar belki.

Canım evet ergen ve evet eşine karşı duygular besliyor eşinin aklına karpuz kabuğu sokmadan mesafeni koy kızı tersle gerekirse annesyle konuş direk kes muhabbeti

kavgada gibi söylemiyor ki bunları şakaya getirip laf araaında sıkıştırıyo. put gibi durmadım tabi. eşim için × in tek kriteri güzellik değil akıl ve özgüven daha cezbedici gelir erkeklere dedim.
Oo canım elden telefon düşmüyo wc bile onla giriyorsa ben diyim sana kız senn rahatsızlığını sezdiği için demiştir burdan göndersem soru vs die bi soru arkasına muhabbet yapabiliyorsan eşinin vatsapı kopyala whatscan program indir kendi telefonuna ben öyle yakaldım allah yardım etsin

Yok artık! İyice abartmış bu kız işi. Uzak tutun eşinizden, evinizden. Bir daha soru için gelirse müsait değiliz deyin. Ya da sorduğu soruları artık bilmeyin, çözemeyin. Niyeti pek iyi gibi gelmedi bana. Allah yardımcınız olsun.

Valla boyleleri bundan anlamazlar. Hadi kizim hadi yallah deyip kapiyi gostercen ona.

Bak sana senaryoyu anlatıyım aşağıda karşılaştılar eşinle ve kız kırıta kırıta cilveli edali konuşmaya başladı abiciğiiiiimm yine sorularım vardıııı ama çıkacakmışsınız eve de geç dönersiniz gelemem o saatte numaranı verir misin bir soru olduğunda ordan sorarım dediii numarayı aldııı bugün de gelmesine gerek kalmadı ordan yazışıyolar hemen whatsapp web kur takip et

E yuh artık benım kocam senın sorularınq bakamaz bi zahmet dersaneye çözdür guzelım derim

Aynen böyle olmuştur. Evli adamlara asilmakta bir sakınca duymuyorlar. Benzer bir olay çevremde yaşanıyor .adamın eşinin hiç bir şeyden haberi yok vallahi yazık. O kadar cilve gören adamın aklı başından çıkar zaten ...

Esine göz dikmiş evine sokma onu bida tavrını koy bir daha gelmeye kalkarsan canım kusura bakma suan ev uygun degil x abin de iste cok yoruluyor seni kırmak istemedigimiz icin de bisey demiyoruz bundan boyle sorun olursa hepsini bir kagıtta biriktir bana ver cozumlerini yazar yollarım her gun her gun komsuya gidilmez daha yasın ufak bu tur seyleri dusunemiyorsun ablan olarak bana kırılmayacagını biliyorum hadi iyi aksamlar de sepetle

İnşallah böyle bir şey olmamıştır. Ama kız aşağıda bekliyordu dimi. Olmasın böyle bir şey.

ben aman kıskanc es konusu dıye onyargılıydım konunuza ama okuyunca sasırdım sız cok fazla ıyı nıyetlısınız neden kendınızle dalga gecılmesıne ızın verdınız saka bıle olsa bırının kılosuyla bel altı vurması cok cırkın evımden o sanıyede kovardım ablasıylada sevıyelı bır komsulugunuz varmıs gonderın gıtsın ya kopacaksa muhabbet kopsun sevıyesızlık dız boyu cok terbıyesız bır kız lutfen esınızıde evınızıde bu kızdan uzak tutun sılkelenın lutfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…