düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba arkadaşlar.. annem uzanmış esra erola bakıyor.. bir kadın vardı ağlıyordu.. ablası ile kocası kaçmış 2.5 yıl önce çocuğunu da yanın da götürmüşler.. kadın feryat figan... çocuğunu istiyor. allahım dedim.. evladım yanımda ce sağlıklı şükürler olsun gayrısının ne önemi var... hayatta neler var değil mi? hala fake diyenler gerçek diyenler var bana da.. o kadar mesaj arasında bir ":)" ibaresi koydum diye "aaaa aldatılan kadın da ihihihi gülermiymiş" ler hava da uçuşmuş. vay efendim çok sakin yorumlar yapmışım buraya aldatılışımla ilgili... e napayım ağladığım yırtındığım feryat ettiğim anlarımı çekip buraya mı koymalıydım veya ağlama efektleri mi dökmeliydim kelimelere.. x e ve y ye ağza alınmayacak küfürler mi saymalıydım burada inandırıcı olsun diye... benim kimseyi inandırmak gibi bir çabam olmadı. isteyen konuya dahil oldu istemeyen olmadı. Bana özelden bilgiler soran kişi veya kişileri şikayet ettim ama buradan ifşa etmek kurallara ne kadar uygun bilmiyordum. yapmam da yapıma ters isterse admin açıklar. herkes bir havada bu platformda zaten... içine çeken bir bataklık gibi... başta iyi dilekler manevi destekler görürken gittikçe alaylar dalgaya alınmalar eleştiriler peydah oldu. Artık ben bile bu konudan sıkıldım. artık sahiplenesim gelmiuor. o kadar sıkıldım ki ben bile evet fake diyip kapansın istiyorum. kapattırıyorum geri açılıyor zaten. adminler çok anlayışlı ve nazik insanlar onları üzmeyin. işlerini gerektiği gibi yapıuorlar. bana gelince destekleriniz için tşk ederim ben artık konuyu takip etmeyeceğim. kız hamile mi yatmış mı kalkmış mı umrumda da değiller. ben reelde bir bireyim kk dan ibaret değilim... konu kapansın ne olur canım Mune Mune

merhaba arkadaşlar.. annem uzanmış esra erola bakıyor.. bir kadın vardı ağlıyordu.. ablası ile kocası kaçmış 2.5 yıl önce çocuğunu da yanın da götürmüşler.. kadın feryat figan... çocuğunu istiyor. allahım dedim.. evladım yanımda ce sağlıklı şükürler olsun gayrısının ne önemi var... hayatta neler var değil mi? hala fake diyenler gerçek diyenler var bana da.. o kadar mesaj arasında bir ":)" ibaresi koydum diye "aaaa aldatılan kadın da ihihihi gülermiymiş" ler hava da uçuşmuş. vay efendim çok sakin yorumlar yapmışım buraya aldatılışımla ilgili... e napayım ağladığım yırtındığım feryat ettiğim anlarımı çekip buraya mı koymalıydım veya ağlama efektleri mi dökmeliydim kelimelere.. x e ve y ye ağza alınmayacak küfürler mi saymalıydım burada inandırıcı olsun diye... benim kimseyi inandırmak gibi bir çabam olmadı. isteyen konuya dahil oldu istemeyen olmadı. Bana özelden bilgiler soran kişi veya kişileri şikayet ettim ama buradan ifşa etmek kurallara ne kadar uygun bilmiyordum. yapmam da yapıma ters isterse admin açıklar. herkes bir havada bu platformda zaten... içine çeken bir bataklık gibi... başta iyi dilekler manevi destekler görürken gittikçe alaylar dalgaya alınmalar eleştiriler peydah oldu. Artık ben bile bu konudan sıkıldım. artık sahiplenesim gelmiuor. o kadar sıkıldım ki ben bile evet fake diyip kapansın istiyorum. kapattırıyorum geri açılıyor zaten. adminler çok anlayışlı ve nazik insanlar onları üzmeyin. işlerini gerektiği gibi yapıuorlar. bana gelince destekleriniz için tşk ederim ben artık konuyu takip etmeyeceğim. kız hamile mi yatmış mı kalkmış mı umrumda da değiller. ben reelde bir bireyim kk dan ibaret değilim... konu kapansın ne olur canım Mune Mune
Aldirmayin yazilanlara
o kadar akli basinda ve olgun bir kadinsiniz ki
Insallah bundan sonra hayatiniz hep cok mutlu gecer

Matruj dün kendi isteginle uyelik iptali yaptırdığını zannettim.ama oyle degilmis yönetim açıkladı.keske kapatmasaydin.tamam inanmayanlar olabilir,ama inanip sana destek olmak isteyen sıkıntılarina ortak olmak isteyen bir sürü kisi var.en azindan onlarin hatrina kapatmasaydin konunu keske.bende dahilim buna tabi.

Şu konu içimi yakan nadir konulardan biridir. Bazen girip okurum tek tek. Başta demiş Ya eşim gözü dışarıda biri değil Allahtan ben mi yanlış hissediyorum falan. Eşim namazında abdestinde. Okudukça Allah’ım beterinden koru tam güzel kalpli iyi insanları diyorum

Benim de çok erkilendiğim bir konuydu. Reziller, inşallah hiçbir şey yolunda gitmemiştir ikisi için de. Mutluluk nedir bilmesinler. Sen de inşallah sana layık, harika biriyle karşılaşırsın. Dualarım seninle

Son durumu noldu abaca bende çok merak ettim..allah yardımcısı olsun.. O pislikleride allah bildiği gibi yapsın.. ne zor bişey bir kadın için.. keşke baştan eve hiç sokmasaydı muhatab etmeseydi abi dediği adamla.. yazık ne günlere kaldık.. :KK43:

Konuyu bende hatirliyorum. Aldatma gelismesinide gormedim bildirim gelince bi baktim 152 sayfa girip inceledimde neler yasamis konu sahibi. Konu kapanmis açılmış acaba bi gelisme falan mi var

Yaa kurban olurum 45. Sayfayı okudum. Siz güçlü bir kadınsınız. Her şey yoluna girer. Kurtulun bu pislikten.

Sadakat sözünü tutamamış. Ne güzel ya nefsime uydum yaptım. Allah şaşırtmasın gerçekten ama terbiyesiz.

İşinizin gücünüzün oluşuna çok sevindim. Önünüze bakın. Umarım kolaylıkla atlatırsınız bu günleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X