düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lut_ran dun sizin ustunuze neden geliniyor diye yazmistim ama siz surekli alintilanacak, insanlari tuhaf seylerle itham eden, yorumlar yapiyorsunuz. Madem boguluyorsunuz niye yaziyorsunuz?
Yanar doner diyor lafi çevirme diyor.ben kizin hamile kaldigini bilmiyordum.bugun fikrim degistigi icin bu ithamlari duydum Nefertiti den.beni durmadan alintiliyor.ben hosgorulu yazmaya çalışıyorum.ev islerimi yapiyorum.onu da faydali islere yönlendiriyorum elimde toz bezi yine bana ne hakaretler yazdi acaba diye tedirginim.bu da konuya son mesajim.beni alintilamayin lutfen.

Yanar doner diyor lafi çevirme diyor.ben kizin hamile kaldigini bilmiyordum.bugun fikrim degistigi icin bu ithamlari duydum Nefertiti den.beni durmadan alintiliyor.ben hosgorulu yazmaya çalışıyorum.ev islerimi yapiyorum.onu da faydali islere yönlendiriyorum elimde toz bezi yine bana ne hakaretler yazdi acaba diye tedirginim.bu da konuya son mesajim.beni alintilamayin lutfen.
Hakaret ettiysem niye kiblemiyorsun ?
Konuyu ayakta tutmak için verdiğin çaba piramitler yapılırken harcanmamıştır .
Kimsenin sana hakaret ettiği falan yok
Daha iyisi sen insanlara işsizsin diyorsun açık açık
Stratejin güzel ama tutarlı değil hadi güle güle

Ya kızmayın ama dünden beri aklıma kızın Josh Josh demesi takıldı, uçak kazası falan derken LOST dizisinde oynayan Josh Holloway diyor sanırım eşinizi benzettiği aktör, mat_ruj mat_ruj kusura bakma ama aklıma takıldı söylemeden edemedim.
Iyy o adama mi benziyormus? At suratli herif dicem de tovbe tovbe gunaha gircem. :KK48:

Eklentiler

• untitled.png
    untitled.png
    91,1 KB · Görüntüleme: 377
Ya kızmayın ama dünden beri aklıma kızın Josh Josh demesi takıldı, uçak kazası falan derken LOST dizisinde oynayan Josh Holloway diyor sanırım eşinizi benzettiği aktör, mat_ruj mat_ruj kusura bakma ama aklıma takıldı söylemeden edemedim.

Evet bence de o. Diziyi anlatmadan önce josh demesinden de anlamıştım..

Tavanda kurt ne arıyor yahu

Valla oluyor. Bizim de geçenlerde oldu. 2 tane gördük.
Rafta poşet içinde çiğ kestane vardı ondan olduğunu düşündük. Bunlar nedense yukarı tırmanıp kelebek olmayı bekliyorlar. Çok iğrenmiştim. O zamandan bu yana açıkta hiç bir şey bırakmamaya çalışırım

Şimdi de gerçekten benziyor mu diye merak ettim :KK43: Benim böyle ufak tefek şeylere takıntım öldürecek beni. Konu sahibi kusura bakma nolur :KK43:

Hayır benim anlamadığım diziden sonra adamın popüleritesi de azaldı. Ben bir daha bir yerde görmedim başka dizisi varsa da görmedim.
Bu 23 yaşındaki şırfıntı ne alaka benzetti yani?

Hayır benim anlamadığım diziden sonra adamın popüleritesi de azaldı. Ben bir daha bir yerde görmedim başka dizisi varsa da görmedim.
Bu 23 yaşındaki şırfıntı ne alaka benzetti yani?

Ufak tefek rollerde falan rastladım ama demek ki takıntılıymış uzun zamandır. Kız baksanıza zaten takıntılı bir tip.

Gelişme var mı acaba ya :KK43: Nedense bu konu beni çok etkiledi...

Şimdi son durum ne oldu? Dün gece konu sahte iddiaları gündeme gelmişti. Gerçekliği tekrar mı gündemde? Ben bir şey anlayamadım.

Şimdi son durum ne oldu? Dün gece konu sahte iddiaları gündeme gelmişti. Gerçekliği tekrar mı gündemde? Ben bir şey anlayamadım.
Fake se yönetim ilgilenir ilgilenmişte zaten kızda açıklama yaptı çocuğumla baba evindeyim millet bana fake sin yazıp özelden avukat adresi kendi adresimi istiyor diye en son da hiç anlamadığım geyik bnm konunun sonunda anladığım bu
Cidden çok üzüldüm kızın çocuğu hastayken aldatıldı aşağılandı eşi pişmanım diyormuş vs .
O kız gitmiş eşinin çalıştığı jandarma birliğinin önüne hamileyim diye bağırmış

Fake se yönetim ilgilenir ilgilenmişte zaten kızda açıklama yaptı çocuğumla baba evindeyim millet bana fake sin yazıp özelden avukat adresi kendi adresimi istiyor diye en son da hiç anlamadığım geyik bnm konunun sonunda anladığım bu
Cidden çok üzüldüm kızın çocuğu hastayken aldatıldı aşağışandı eşi pişmanım diyormuş vs .
O kız gitmiş eşinin çalıştığı jandarma birliğinin önüne hamileyim diye bağırmış
Ben de çok üzüldüm ve etkilendim. Hatta okulda arkadaşıma da bahsettim, o da çok üzüldü. Bizim çevremizde olmaması böyle kötülüklerin var olmadığı anlamına gelmiyor dedik. Dünya gerçekten çok kötü insanlarla dolu. Rabbim iyi insanları var etsin ömrümüzde.

Ben de çok üzüldüm ve etkilendim. Hatta okulda arkadaşıma da bahsettim, o da çok üzüldü. Bizim çevremizde olmaması böyle kötülüklerin var olmadığı anlamına gelmiyor dedik. Dünya gerçekten çok kötü insanlarla dolu. Rabbim iyi insanları var etsin ömrümüzde.
Ben kötü insanlara alıştım cnm iyi insan çıkarsa çok sevinir oldum.

Ben bu konuyu nasil gormemisim yaa Cok ama cok uzuldum konu sahibi. Neler hissettiginizi tahmin edebiliyorum. Ama lutfen bu adami affetmeyin. Yakinda cevre baskisi baslar. Cocugun icin bir sans verin diyenler. Cok zor gunleriniz olacak ama atlatacaksiniz. Sabredin Allah sabredenlerle beraberdir. Kendinize sil bastan bir hayat kurun. Ama kendi evinizde sizi aptal yerine koyup flortlesmelerini affetmeyin. Gozunuzun icine baka baka yaptilar tum bunlari. Evladiniz icin ve en onemlisi de kendiniz icin bunu yapin ve bosanmaktan vazgecmeyin.

Okurken mideme ağrılar girdi strese girdim oturduğum yerden

Konu sahibi lütfen konuyu kapatma ve bizi bilgilendir

İnşallah her şey istediğin gibi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X