düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızmayın ama dünden beri aklıma kızın Josh Josh demesi takıldı, uçak kazası falan derken LOST dizisinde oynayan Josh Holloway diyor sanırım eşinizi benzettiği aktör, mat_ruj mat_ruj kusura bakma ama aklıma takıldı söylemeden edemedim.

Türk Medeni Kanunu’nun 161. Maddesi boşanma sebeplerinden zinayı düzenler. Buna göre; zinanın öğrenilmesinden itibaren 6 ay içinde ve her halde zina eyleminden itibaren 5 yıl içerisinde dava açmak gerekir. Bu süreler geçince boşanma davası yine açılabilir ancak zina ileri sürülemez. Kanunda açıkça, affeden tarafın dava hakkı olmadığı belirtilmiştir.

Yalnız, yürürlükteki Medeni Kanun 2001 yılında yasalaşmış, 1984 yılında hazırlanan bir tasarıya neden değindiğinizi anlayamadım.

Tasarı 1984 de hazırlanmış. 2001 de yürürlüğe girdiğini bilmediğim için o tarihi kullandım. Bilgileriniz icin tesekkur ederim :KK37:

Diyelim ki bir masanın etrafinda oturuyorsunuz bir arkadas gurubu olarak ve bu konu acildi.Aldatilmak üzerine konusuyorsunuz.Sen ne yaparsin diye soruldu.Bazilari, "bilmem ki ben affederim belki"dedi.Bazıları" asssla" dedi. Siz ,"nasil böyle dusunursun aaa senin fikirlerin cok kötü çok berbat" diye o kisiyi rencide edebilir misiniz yüzüne baka baka.İşte bu platformda bunu yapiyorsunuz.
Merak ediyorumda hayatınız hep böyle varsayımlar üzerine mi geçiyor ?
Verdiğiniz örnekler bile trajikomik

2 tencere yikadim bulasiklari makineye yerlestirdim tavanda yuruyen 2 kurt temizledim.baktim hala alintilaniyorum.ev işlerinden kaytarmak icin bana yazıyorlar sagolsunlar.

Harbiden kapanan konular nasil tekrardan aciliyor? Ve bu konu nasil oluyor da adeta bir dizi gibi hizli ilerliyor? Gercek hayatta konular bu kadar cabuk ilerler mi yahu?
Burda her yas grubundan kadin var. Hanginiz gidip tsk'nin onunde bu tur bir rezillik cikarabilirsiniz? Sıkar bu. Boyle birsey yapmissa da su an o kizin tutuklanmis olmasi lazim. Tsk'nin sinirlari dahilinde foto cekmek bile yasak yahu.
Benim babam asker cocuklugumda buna benzer bir sey olmustu. Gozumuzun onunde kadin beni hamike halinle ortada biraktin diye bagiriyordu. Ama kinseye bir sey olmadi. Sonucta teror eylemi degil bu.

Tovbe estagfurullah. Ne diyorsunuz nefertiti hanim.
Dün konu sahibi yarım saat konuya bakmadı diye ne affettiği kaldı , ne de gösterdiği erdemlik .
Cart curt .
Şimdi durmuşsunuz " gidin makina doldurun işsiz misiniz " gibi atıflarda bulunuyorsuz .
Ee siz o zaman dün neden o kadar yırtındınız affedip affetmediği konusunda ?
evde işiniz mi yoktu ?
Gökkuşağında bile bu kadar renk yok , yanar döner değil .

Dün konu sahibi yarım saat konuya bakmadı diye ne affettiği kaldı , ne de gösterdiği erdemlik .
Cart curt .
Şimdi durmuşsunuz " gidin makina doldurun işsiz misiniz " gibi atıflarda bulunuyorsuz .
Ee siz o zaman dün neden o kadar yırtındınız affedip affetmediği konusunda ?
evde işiniz mi yoktu ?
Gökkuşağında bile bu kadar renk yok , yanar döner değil .
Cok renkli bir insanimdir sadece.gece gece pek is yapmam.yatiyordum ben yorum yazarken.ayrica lutfen yapmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X