düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşin mesafeli birine benziyor ama belliki ergenlik filan diyip normal karşılıyor.her iyi niyetli erkek gibi.sende cok haşır neşir degilsin kıllanmışsın zaten bir kere.eşinin yanında sana birsey derse sende onun ağzının payını guzelce ver kardeşim

neyi nasıl yazacağıımı bilemiyorum kaç kere yazdım sildim..

o günün akşamı evladım rahatsızlandı yine ateşini düşüremediler 39 dan 40 dn düşmedi neredeyse. gece 2 lere kadar hastanede kaldık. hala da antibiyotik kullandığı halde ateşleniyor ağlıyor halsiz bitkin...

motor gezisine falan gitmedi. o da bazı şeylerin yolunda gitmediğini fark etmiş olacak ki neden soğuk davrandığımı bile sormadı. ama kendisi sevecen bi tavırla konuştu hep. neyse cumartesi günü aldım karşıma etrafımda olup bitenleri anlattım salak olmadığımı ama anlam vermeye çalıştığımı söledim. motor gezisi ve pat diye ablasının bana y nin de motor gezisine gideceğini söylemesi... şaka mı bu. bir insan aldatacaksa bunun kılıfını hazırlamaz mı? bu kadar mı açıktan oynar dedim. başta kabul etmedi. yemin etti motor gezisine asla onla gitmeyi düşünmediğini söyledi. ama inançlı bir insandır namazında fln. çok büyük yeminler ettirdim konuştukça artık benden uzak dur dedim geçen gün kestirip attım dedi. başlarda bi kaçamak gibiydi ama iyice kafayı taktığını anlayınca görüşmek istemediğimi söyledim dedi. kafasının karıştığını birkaç kez yolda denk geldiğini dershanesine bıraktığını söyledi. sadece duygusal bir boşlukta olduğunu bunu nede yaptığını bilmediğini söyledi. sesi kısık utangaç bir tavırla.. sevdiğim insanın gözümden düşüşünü yaşadım o akşam. ne kadar ileri gittiniz dedim. knşmak istemiyorum falan dedi. yine yeminler kuranlar.. birkaç kez buluşup çay içmişler. birkaç kez öpüşmüşler arabada fln..... bunları duyunca motormuş kaskmış ne kadar masum şüphelermiş dedim kendime..özürler diledi. beni affet diyemem ama sana olan sevgimden aşkımdan asla şüphe etme nefsime uydum dedi. seven insan bunu yapmaz dedim. madem aşık oldun başkasına buna emin olduğun an geli benimle paylaşmalıydın dedim. aşık değilim saçmalama sadece güzelliğine enerjisine kapıldım dedi.... oğlumu ve seni bırakmak istemiyorum biraz uzaklaş istersen istersen özel nedenlerden tayin isteyeyim gidelim burdan falan dedi. dedi de dedi yani... bitti. hem de çok saçma sapan bir şekilde.
oğlum hasta şuan. enfeksiyondan ateşi düşmüyor. bu durumda iki ğç gündür hem ruhen hem bedenen ölü gibiyim gecem gündüzüm yok. babasına çok düşkün bir oğlum var . gece babasını çağırır ağlar öyle.. hasta iken onu babasından mahrum bırakamam. ama düzelsin bir pedagof yardmı alıp gidişata bakaağız. ven zaten memurum. doğum izninde idim. artık boşanma sürecinde işe döneceğim. zinadan dolayı tanıdık avukata danışıp tüm gereklilikleri yerine getireceğim. artık bundan sonrası belli. şuan çok üşüyorumsanırım venmde ateşim var. farkında olmadan dişlerimi öyle sıkıyorum ki çenemin ağrıaından duramaz oldum. bana inananlaa saygımdan buradayım. tşkler desteğiniz için. bn bu evde kalmam artık memleketime döneceğim. düzenimi oturtacağım. fake diyenlr konuyu kapattırabilirler hatta üyeliğimi kapattırabilirler hiç sorun değil. hakkınızı helal edin. iyi geceler.

bu mesajin uzerine daha okuyamiyorum,gözlerim yaşlı..sanki kendim yaşadım..insanlar ne kadar kötü,kimseye guvenemeyecek miyiz biz? eşimle iyiyizdir ama artik en ufak biseyden şüphelenilmesi mi gerekiyor ki fazla mi iyi
niyetliyim demeye başladım...Yazik degilmi guzelim ailenr cocuguna karina..utanmadan dersanesine birakmis araba halt yemis..nasil kizgin nasil sinirli ve nasil uzgunim konu sahibi adina..Rabbim cook iyi insanlar cikarsin karşınıza,cok cok mutlu etsin sizi inşallah..

İnanmıyorum ya gerçekten bu kadar kolaymı enerjisine güzelliğine kapılmış onca emeği karının sana verdiği sevgiyi zorluklarla doğurduğu çocuğunu bi anlık heves için ateşe atmak bu kadar kolay mı?
..:KK43:

Aynen
Ne de kolay soyluyorlar kapildim diye
Eee konu shibesi de insan, o neden elin heriflerine kapilmiyor??
Yaziklar olsun

.
bu mesajin uzerine daha okuyamiyorum,gözlerim yaşlı..sanki kendim yaşadım..insanlar ne kadar kötü,kimseye guvenemeyecek miyiz biz? eşimle iyiyizdir ama artik en ufak biseyden şüphelenilmesi mi gerekiyor ki fazla mi iyi
niyetliyim demeye başladım...Yazik degilmi guzelim ailenr cocuguna karina..utanmadan dersanesine birakmis araba halt yemis..nasil kizgin nasil sinirli ve nasil uzgunim konu sahibi adina..Rabbim cook iyi insanlar cikarsin karşınıza,cok cok mutlu etsin sizi inşallah..

Valla benim en yakin arkadasim ile kuzenim zamaninda tipi olan karakteri olmayan erkek arkadasima asilinca kizlarin ne kadsr tehlikeli oldugunu anlayip hic bir kiz hakkinda iyi niyetle dusunmemeye baslamistim. Hakliymisim da.

kadının acısı tekrar deşildi sanki Mune Mune konuyu kapatsanız mı?

Konu sahibinin isteğiyle kapatılan konu ilginç bir şekilde tekrar açılıyor. Konu sahibi ortada yok ve konu reyting almaya devam ediyor nedense. :işsiz:
Popüler konu mu seçiliyor arada nedir yani? Boşu boşuna bana da bildirim gelip duruyor..
Ve sanırım çok benzer bir konu açılmış..
Ben neden kapatılmıyordan çok, neden tekrar açıldıyı merak ediyorum sayın Mune Mune ??

Konu sahibinin isteğiyle kapatılan konu ilginç bir şekilde tekrar açılıyor. Konu sahibi ortada yok ve konu reyting almaya devam ediyor nedense. :işsiz:
Popüler konu mu seçiliyor arada nedir yani? Boşu boşuna bana da bildirim gelip duruyor..
Ve sanırım çok benzer bir konu açılmış..
Ben neden kapatılmıyordan çok, neden tekrar açıldıyı merak ediyorum sayın Mune Mune ??

Merhaba,
konu neden açıldı'nın cevabı bende değil çünkü topiği ben açmadım, ayrıca yönetimin popüler konu seçmesine ihtiyacı yok zira maşallah üyeler popüler yapacakları konular açmakta iyiler, bazen başka bir topiği üyenin isteğiyle yeniden aktif ederken kapalı başka konular yanlışlıkla açılabiliyor, belki bu da öyle bir durumdur, konuyu takip listenizden çıkartırsanız bildirim gelme sorunu ortadan kalkar.

Not: konu sahibesinin siteye son girişine baktım konu açılış tarihiyle paralel bir döneme denk geliyor, belki kendisi son gelişmeleri yazmak için açtırmış sonrasında fırsat bulamamış olabilir, bu sebeple rica ediyorum sebebini bilmeden fikir yürütmeyelim.

Saçmalığın daniskası. Şaka gibi niye verecekmişsin bilgilerini üyelere yahu ne alaka..
Kimsenin kimseye bana kişisel bilgilerini ver sana inanayım deme hakkı yok.
İnanan inanır inanmayan konuya bile bakmaz kimse kimseye zorla gelip burda konuyu okutturup
yorum yazdırmıyor sonuçta..
Kimseyi inandırmak zorunda değilsin bu tarz şeyler yüzünden canını sıkıp da gitme..
Ayrıca nedir bu fake inadı onu da anlamadım konuda çok ütopik olan bir şey de yok ki..
Bu fake diyen o... metreslerden biri olmayasin?

Bu tip konularda fake ya da değil diye hiç kafa yormuyorum fake ise zaten ne güzel gerçek olmasın daha iyi, gerçekse de kız boşandık demişti zaten, hakkında hayırlısı olsun

bastan sona butun mesajlarinizi okudum okadar uzuldum ki bu yasadiklariniza.
Suan napiyorsunuz nasilsiniz? mat_ruj mat_ruj

Ablası gayet farkında canım fikrimce,sana tavsiyem ikisiylede alakani ciddi manada kes ve birdaha ne sana ne eşine selam bile vermemelerini sagla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X