- Konu Sahibi Pardonbakarmisiniz
Buradaki pekçok kişi köye gezmeye gitmek ile köyde yaşamayı karıştırıyor. Köye bir süre kafa dinlemek için gitmek güzel gibi gözükse de, tamamen yaşamak çok zor. Kesinlikle herkesin yapabileceği bir şey değil. Çocuğunuz sıkıldığında günlük bir yarım saat parka çıkartayım demeniz çok zor çünkü çoğu köyde park bile olmaz, olanlarda da köpek sürüsü olur, siz gitmezsiniz. Acil durumlarda hastaneye ulaşmak sıkıntı, en basit markette bulunabilecek bir ürüne bile hemen erişim sağlayamazsınız. Yazsam çok şey yazarım ama uzatmaya gerek yok. Sorduğunuz için söylüyorum, ben yapamam.
Bazı arkadaşlar alakasız bir şekilde öğretmenlerle kıyaslamış, herkes köylerde harikalar yaratıyor gibi .. Ben öğretmenim ama hiç de görev yaparken o muhteşem köy öğretmeni hayalini yaşayamadım. Köpek sürüsünden okula gitmek bile çok zordu. Kesinlikle köy ilçe (gelişmemiş) yaşamları bana göre değil. Yorumlarda 1 dk düşünmem diyenlerin en az yarısı, gitse geri gelir eminim.
Bazı arkadaşlar alakasız bir şekilde öğretmenlerle kıyaslamış, herkes köylerde harikalar yaratıyor gibi .. Ben öğretmenim ama hiç de görev yaparken o muhteşem köy öğretmeni hayalini yaşayamadım. Köpek sürüsünden okula gitmek bile çok zordu. Kesinlikle köy ilçe (gelişmemiş) yaşamları bana göre değil. Yorumlarda 1 dk düşünmem diyenlerin en az yarısı, gitse geri gelir eminim.