- 26 Ağustos 2023
- 1.610
- 2.925
- 53
Çocuğunuz yokken ayrilmaniz hayriniza olur zatenMerhaba artık o kadar bunaldım ki buraya yazmak istedim
Yeni evliyim ama balayından bu yana bitmeyen sorunlar yaşıyorum
Balayındayken eşim altınların derdine düştü
Aslında nişanlıykende eşim ve ailesi tarafından çok sorunlar yaşadım
Benim mesleğim var eşimle sevgiliyken özel sektörde çalışıyordum sonrasında işten ayrıldım
Annem ve kız kardeşim var sadece onlarla yaşıyordum babam vefat etti
Bu durumlardan ötürü eşim benden evlilik hazırlığıyla alakalı bir şey talep etmedi ama ben itiraz ettim çalışıp yapıcam diye istemedi.
Daha sonrasında aileler tanıştı
Çok denk aileler değiliz kültürler çok farklı bakış açıları vs benim ailem daha açık aydın bir aile onunki tam tersi
Bu konuda sorun yaşanmadı fakat
Nişan günü kayınvalidemin zorbalıkları başladı
Biz salona girince beni görünce nasıl olmuş demesi
Nişan boyunca somurtması
Akrabalarıma hoş geldiniz dememesi şehir dışından gelmelerine rağmen vs
Eşim nişanıda kendisi yaptı bana izin vermedi ama belli ki ailesi buna karşı çıkmış
Bana hiç söylemedi bu tarz şeyler sanırım iki tarafıda idare etmeye çalıştı
Nişan sonrası bana hiç değer verilmedi gelin olduğum hissettirilmedi
Ayrılık noktasına geldik kaç kez gelip ablasıyla özür diledi ben istemiyordum artık
Annesi ve ablasına çok bağlı aşırı düşkün nişanlılıktan bu yana onları benden üstün tuttu bana karşı hoş olmamalarına rağmen onu savundu
Bana bir bohça vs bile layık görülmedi
Beni sorarsanız okumuş kültürlü güzel iyi yetiştirilmiş aile kızıyım
4 ay nişanlı kaldık ite kalka arayı uzun tutmak istemediler ayırılırım diye şu an anlıyorum
Neyse evlendik Düğün günü beni eve almaya gelince kaynanamın yüzü cenaze evine gelmiş gibiydi
sonra düğün oldu düğünde de aynı şekilde
Eşim düğünde benle ilgilenmedi resmen bu o kadar açıktı ki gelin olan benken aileside aynı şwkilde
Bunu gören şehir dışından gelen akrabalarım sakın ha çocuk falan düşünme sakın dediler
Siz anlayın artık o tabloyu
Hiçbir şey istediğim gibi olmadı ne gelinliğim ne evim ne tatilim ne düğünüm eşim hep ucuza getirdi beni kandırarak bir şekilde
Şu an evliyiz fakat asla mutlu değilim
Ailesi için ölecek annesi evime geldi ayağımdaki ayakkabıya yeni mi aldın
Montun yeni mi evden mi getirdin daha eve alacak mısın bir şey yatak odama girdi gardırobumu açıp baktı yatağımı kaldırıp nevresime baktı yatağımda yattı hatta şok oldum böyle bir şeyle hiç karşılaşmadığım için tepki dahi veremedim yemek hazırlamıştım asık suratla yiyip beni sorguya çeker gibi bir sürü böyle sorular sordu o kadar zoruma gitti ki
Sabah oldu eşime söyledim bağırıp çağırmaya başladı sonra toparlamaya çalıştı
Başka gün yine bu konu açıldı ben patladım bu kez üzerime o kdr geldiki tabakları kırdım sonrasında bana küfür ederek defol git dedi gidiyordum bırakmadı
Şimdi annesiyle görüşmüyorum
O da misilleme olarak ailenle görüşmüycem dedi
Ve benim kız kardeşimle annem çok iyi insanlardır herkes çok sever onada bir kötülükleride olmadı asla annem bana üç bilezik kendisine bir çeyrek altın taktı
Kendia annesi bana gram takmadı
Kına geceme dahi gelmediler tek ailemle oldu kıma gecesi
Ve eşim elimden kendilerinin taktığı tüm altınları aldı
Ve sonrasında yaptığı nişanı bile başıma kalktı evli olmamıza rağmen
Ben tüm çeyizimi yaptım her şeyin en iyisiyle
Sadece mobilya vs alamadık
Ama şu an onun gözünde hiçbir şey yapmadık oldu
5 aylık evlilik sürecimde cicim ayı yaşamadım
Hep ailesinden dolayı kötü olduk ne gezme yaşadım ne bir şey hep evde yemek temizlik vs
Benide kısıtlıyor atanma dışında çalışmamı istemiyor ben sporcuyum bundan bile beni alıkoydu
Bugün yine tartıştık
Annemin evinden bir dolap çıkacaktı oflayıp pufladı bende ne diyorsun dedim yakıt mı yakıcam şimdi oraya vs dedi
Eski konuları açtı kavga ettik
Annesinin yaptıklarını iyileştiriyor benim ailem naptı diyorum sen görüşmüyorsun
Bende yapmam gidip gelirsem şerefsizim dedi
Bende giyinip çıkıyordum nereye anneme dedim
Bırak dedin de bırakmadım mı ne dedi
Bende bırakırsan şerefsizsin dedim çıktım
Geldim evime annem kahroluyor benle onlarda çok mutsuz gitmeyeceksin dedi
Bende dönmeyerek çıktım zaten evde önemli eşyalarımı alarak çok yoruldum artık yapamıyorum
Ben bu kadar iyiyken bu kadar kötülüğe dayanamıyorum