• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Aylık Evliyim Anlaşamıyoruz

Anladım teşekkür ederim.Zaten tüm suç bende pisliğin birini eş yaptım kendime
Sen olmasaydın ben evlenmezdim diyor haklı benim gibi enayiyi nerden bulacaktı
Artık kendime laf söylüyorum öyleki bıktım
Ailesini ve kendisini başka biri çekemez de o yüzden demiştir. Dişli ol. O kim ki seni evden kovuyor hangi hadle sen gönder onu o evden iyice kendini bir şey zannetmiş hiç kaybetme korkusu yok. Dişe diş kana kan. Bu saatten sonra hayat felsefem bu. Biri benim canımı mi yaktı aynı şekilde canını yakacağım dinsizin hakkından imansız gelir. Sen hakkını savunmazsan herkes senin hakkını alır

Ailesini ve kendisini başka biri çekemez de o yüzden demiştir. Dişli ol. O kim ki seni evden kovuyor hangi hadle sen gönder onu o evden iyice kendini bir şey zannetmiş hiç kaybetme korkusu yok. Dişe diş kana kan. Bu saatten sonra hayat felsefem bu. Biri benim canımı mi yaktı aynı şekilde canını yakacağım dinsizin hakkından imansız gelir. Sen hakkını savunmazsan herkes senin hakkını alır

90 gram altın toplam altınsa boşver gitsin bu muameleyi çekmeye değmez 1 senelik asgari ücret. Umrumda olmazdı benim. Vermez çünkü. Başta vermemen lazımdı

Okumus, kulturlu, guzel, iyi yetistirilmis aile kiziysaniz nisanliligin basindan beri bu sacmaliklara neden tahammul ediyorsunuz , yolunuza bakin. Bu adam cekilmez

Onun kaybetme korkusu yoksa benimde yok artık kimseye eyv olmaz.O kim ki
Bundan sonra ona yapacağımı biliyorum ben çok ağladım gözümün yaşına bakan olmadı bundan sonra bende bakmam.Kendi pisliğinde boğulsun o iki altını kâr sanıyor ya acıyorum ona hayatını yakıyor farkında değil o iğrenç ailesiyle yaşasın çöplüklerinde kahvaltı yapamadığı akşam yemeğine oturamadığı bir aile benim annem kötü olsada atamam dedi.Boşanıyorum kal cadı annenle başbaşa şeytan bacınla

90 gram altın toplam altınsa boşver gitsin bu muameleyi çekmeye değmez 1 senelik asgari ücret. Umrumda olmazdı benim. Vermez çünkü. Başta vermemen lazımdı
Değmez zaten biliyorum Allah yedirmezde hakkımı bunuda biliyorum

Okumus, kulturlu, guzel, iyi yetistirilmis aile kiziysaniz nisanliligin basindan beri bu sacmaliklara neden tahammul ediyorsunuz , yolunuza bakin. Bu adam cekilmez
Çok ayrıldım yakamı bırakmadı bende sevgime yenik düştüm hep duyguları ön planda mantığı geri plana atınca böyle oluyormuş yapacak bir şey yok

Baştan belliymiş aceleye getiriliyorsa çıkar birşey inşallah iyi bir iş bulur yeniden daha güzel başlarsınız ben çocuksuz boşanmayı boşanmaktan saymayanlardanim

Değmez zaten biliyorum Allah yedirmezde hakkımı bunuda biliyorum
E niye katlanıyorsun bu adamla bir de sevişip hizmetini görüyorsun. Seni eşi gibi görmüyor sevmiyor. Muhtemelen baban yok diye üstüne geliyor. Mesaj at ss al darp raporu al. Neden bunlara göz yumuyorsun canının kıymeti yok mu

Hep uzatma yolundaydım adam biliyormuş pisliklerini ondan kısa tuttu.5 aylık evliliği evlilikten değil kötü bir tecrübe olarak sayıyorum
Allah daha güzel günler yaşatacak biliyorum
Çevremde var evlenip kısa sürede ayrılıp bekar insanlarla bile evlenenler kafa yapısı zihniyet önemli

E niye katlanıyorsun bu adamla bir de sevişip hizmetini görüyorsun. Seni eşi gibi görmüyor sevmiyor. Muhtemelen baban yok diye üstüne geliyor. Mesaj at ss al darp raporu al. Neden bunlara göz yumuyorsun canının kıymeti yok mu
Öyle yapacağım.Katlanmam ki artık bitti
Ona yapacağımı biliyorum ben zaten normal değil iyice kafayı yesin

Öyle yapacağım.Katlanmam ki artık bitti
Ona yapacağımı biliyorum ben zaten normal değil iyice kafayı yesin
Hiç altın peşinde sürdürme anca mahkemede alırsın. O da avukat vs tutup. Mesleğin varsa çalış atan yaşın daha küçük. Benim bi arkadaşım 24 yaşında kocaya kaçtı. Ailesinden çekindi ayrılamadı. Sonra çekip aldılar ailesi. Gitti atandı güvenlik oldu. Tekrar evlendi çocuk bile yaptı. Dünyanın sonu değil

Hiç altın peşinde sürdürme anca mahkemede alırsın. O da avukat vs tutup. Mesleğin varsa çalış atan yaşın daha küçük. Benim bi arkadaşım 24 yaşında kocaya kaçtı. Ailesinden çekindi ayrılamadı. Sonra çekip aldılar ailesi. Gitti atandı güvenlik oldu. Tekrar evlendi çocuk bile yaptı. Dünyanın sonu değil
Yok ya altınları mezarına götürsün.Mahkemede hallederim.Öğretmenim
Pilates eğitmeniyim atanmazsamda buradan devam ederim
Evlilikte gözüm yok artık gerçekten
Sadece ayaklarımın üzerinde durmak mutlu huzurlu bir hayat istiyorum
Evlilik delilik bunu anladım

Yok ya altınları mezarına götürsün.Mahkemede hallederim.Öğretmenim
Pilates eğitmeniyim atanmazsamda buradan devam ederim
Evlilikte gözüm yok artık gerçekten
Sadece ayaklarımın üzerinde durmak mutlu huzurlu bir hayat istiyorum
Evlilik delilik bunu anladım
90 gram evet kötü miktar değil mehir vs ise hakkın 1 senelik maaş kira vs ama onun peşini beklemeye değmez. Zaten artık damada takılan damadın sadece bilezik kolye vs geline diyorlar.

Nişanlıyken ayrılırdım ben olsam, onu geçtim kına gecesine gelmemek nedir yaa hiç olmadı o zaman atardım yüzüğü. Zaman geçmiş, olan olmuş ve zararın neresinden dönerseniz kardır, boşanın hiç çekilmez bu tip insanlar.

90 gram evet kötü miktar değil mehir vs ise hakkın 1 senelik maaş kira vs ama onun peşini beklemeye değmez. Zaten artık damada takılan damadın sadece bilezik kolye vs geline diyorlar.
Damat kendisine takılanları ablasına verdi zaten direkt düğün günü kaçırdılar bildiğin benim ailemin taktıkları bende
Kendisinin ve ailenin taktığıda toplamda 90 gr mehirim 100 gr 😄 mehirimde yok ama Allah katında görüşücez umrumda değil ama altın geceleri uyku uyuyamıyorum böyle hayat geçer mi psikolojimden olucam korkum bu kurtulmak istiyorum biran önce

Nişanlıyken ayrılırdım ben olsam, onu geçtim kına gecesine gelmemek nedir yaa hiç olmadı o zaman atardım yüzüğü. Zaman geçmiş, olan olmuş ve zararın neresinden dönerseniz kardır, boşanın hiç çekilmez bu tip insanlar.
Nişanlıyken altınları verdim ayrılıyordum içeri girip özür dilediler bilmem ne yaptıkları her şrfsizliği normalleştirdiler hepsi bu amacım çocuk yokken kurtulmak.Gün yüzü görmesinler duam bu

Damat kendisine takılanları ablasına verdi zaten direkt düğün günü kaçırdılar bildiğin benim ailemin taktıkları bende
Kendisinin ve ailenin taktığıda toplamda 90 gr mehirim 100 gr 😄 mehirimde yok ama Allah katında görüşücez umrumda değil ama altın geceleri uyku uyuyamıyorum böyle hayat geçer mi psikolojimden olucam korkum bu kurtulmak istiyorum biran önce
Yani kına gecesine niye gelmediler mesela orada bi noluyo demediniz mi annen noluyo demedi mi

Yani kına gecesine niye gelmediler mesela orada bi noluyo demediniz mi annen noluyo demedi mi
Kınayı aileme hiç söyleme gelmezler dedi.Düğünde yapmak istedim onada engel oldular.Nişanıda ben evimde yapacaktım
Annesi salonda olsun dedi
Salonuda damat tuttu
Yine bizde bir suç yok burda ben evimde yapacaktım organizasyon tutup annesi öyle diyince salon tutuldu damat ödedi size ödetmem sne çalışmıyorsjn bu arada ben çalışcaktjm iş görüşmesinede gitti oldu bırakmadj ben yapıcam her şeyi dedi
Hatta çeyizime bile laf etti hiçbir şey istemiyorum diye ama biz dört dörtlük yaptık her şeyi
O konuda da onu dinleseymişim ne olurmuş bilmiyorum
Nişanı kendisi yaptığı için kinlendiler ailecek kınayıda naparsan yap biz ne gelirz ne karışırız olayı oldu
Anlıycağınkz kaynana kişi bir çeyrek altından korktu
ZTen bir gram dahi takmadı oğluna taktı bana takmadı

Back