düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibinin mesajları arasında “jandarma karakolu önünde bağırmış” diye bir cümle var. Konu sahibi, Üyelerin, konunun fake olmadığına dair Açıklamalarından kabul edilebilitesi en yüksek değerlendirmeleri alıp, kendi konusuna gerçeklik katıyor bence. Konu balon. -ki benim de tsk işleyişiyle ilgili bir mesajım vardı konuda-

Konu çakma dedim diye banlanmam zannımca. Kazen de konuyu neden tekrar canlandırdığını bilmiyormuş. Bu yorum da benim minik kusurum olsun:) bu arada iyi de reyting getirdi.

Üf bir yuva kurtarmaya çalışıyoruz dimi şurda . Bunlar anca boşatsın."Boşan bence, hemen boşa, boşa gitsin."Kendi baslarina gelse ne yapacaklar kimbilir.Beylik laflar etmek kolay.Konuya dönün benimle ugrasmayin artik. Benim fikrim benim zikrim.siz affetmezsiniz olur biter. Belki ben de affetmem orası bile meçhul.
Bak arkadaşım olayı yuva kurtarmak diye dramatikleştiriyorsun ama kadın boşanma kararı aldığında değil, adam aldattığında o yuva zaten yıkılmış oluyor.

Ya size kendimden örnek vereyim. Yıllarca karısını aldatmış bi baba ile ve onu boşayamayan ama içindeki yangını da hiç bir zaman söndüremeyen anne ile yaşadım. 4 çocuk bir gün olsun huzurlu aile ortamı görmedik. Babam hık dese annem ümüğünü sıkmak istedi. Birbirlerini yediler olan bize oldu. Al sana kurtarılmış yuva.. Keşke babasız aç açıkta kalsaydık da öyle bi aile ortamında büyümeseydik. Daha da nasıl anlatabiliriz sana bilmiyorum..

Diyelim ki bir masanın etrafinda oturuyorsunuz bir arkadas gurubu olarak ve bu konu acildi.Aldatilmak üzerine konusuyorsunuz.Sen ne yaparsin diye soruldu.Bazilari, "bilmem ki ben affederim belki"dedi.Bazıları" asssla" dedi. Siz ,"nasil böyle dusunursun aaa senin fikirlerin cok kötü çok berbat" diye o kisiyi rencide edebilir misiniz yüzüne baka baka.İşte bu platformda bunu yapiyorsunuz.
Söylediklerin doğru ya da yanlış diyemem. Yaşamak gerek tahlil edebilmek için. Ama be mesajla güzel, tutarlı ve mantıklı savunmuşsun düşüncelerini. Bu da seni sadakatin sadece kadın erkek ilişkilerinden oluştuğunu zanneden kadınlardan ayırıyor. Sadakat anlaşması, eşin senin dedikodunu annesi ya da arkadaşıyla yaptığında da bozulur bence. Ama bizim yıllarca saçını süpürge eden, eşinin onu bunu savunup, karısının kişiliğini ezerken takındığı tavrın sadakatsizlik olduğuna dair işaretleri göremeyen fedakar hanımlar, tek kusurun başka bir kadın ile aldatılmak olduğunu zannediyor. Yuvayı dişi kuş yapar diye diye ahan da böyle edilgen olduk.

Son düzenleme:
Üf bir yuva kurtarmaya çalışıyoruz dimi şurda . Bunlar anca boşatsın."Boşan bence, hemen boşa, boşa gitsin."Kendi baslarina gelse ne yapacaklar kimbilir.Beylik laflar etmek kolay.Konuya dönün benimle ugrasmayin artik. Benim fikrim.siz affetmezsiniz olur biter. Belki ben de affetmem.bugün fikrim degisti.Affetmeyin
Kurban olam yeter. Allah aşkına bak :olamaz:

Tek bir örnek vereceğim. Tsk hakkında bilgisi olanlara... Çok peşin hükümlüsünüz. Benim zamanımda bir kız arkadaşa sapık gibi bir erkek takılmıştı. Kız ne dese kurtulamıyordu. Kızı okula gelip rezil etmekle tehdit ediyordu ve geldi de. Askeri okula gitip olay çıkardı. Sonuç elini kolunu sallaya sallaya çıktı. Kız hapis cezası aldı. Çünkü onun yüzünden olduğu düşünüldü. Kimse kararı değiştiremedi. Sapık olduğu, tehdit ettiği biliniyordu. Yani öttürmediler.

Diyelim ki bir masanın etrafinda oturuyorsunuz bir arkadas gurubu olarak ve bu konu acildi.Aldatilmak üzerine konusuyorsunuz.Sen ne yaparsin diye soruldu.Bazilari, "bilmem ki ben affederim belki"dedi.Bazıları" asssla" dedi. Siz ,"nasil böyle dusunursun aaa senin fikirlerin cok kötü çok berbat" diye o kisiyi rencide edebilir misiniz yüzüne baka baka.İşte bu platformda bunu yapiyorsunuz.
Polemige girmek amaciyla yazmiyorum
Ilk defa alintiladim sizi
Sizin anlattiginiz durum farazi bir durum ve insanlar tabi ki kendi gorusunu soyler ve kimse kimseye birsey demez
Ancak burada komsuyla aldatilan bir kadin var , aldatildigi kadin tarafindan hakarete ugrayan bir kadin , hamileyim diyen bir komsu kizi yani farazi bir durum degil o yuzden sizin israrla konu sahibine affet , bosanma , yuvani kurtar demeniz insanin sinirlerini bozuyor
O yuzden bu kadar ustunuze gelindi
O yuzden mesajlariniz hepimizi rahatsiz etti

arkadaşlar hepinize çok tşk ederim. Ama özelden bazı işgüzarlar benim kimlik bilgilerimi adresimi avukatımı sorarak güya kendi akıllarınca fakeyim ve bunu ortaya çıkarıp kahraman olma peşine düştüler.
@Mune istersem yönetimle irtibata geçip teyit edebileceğimi söyledim. yapacaktım da. ama bu sorulardan sonra kimin için neye upraşıyorum dedim yaa. yuvam dağılmış. oğlumla ben kalakalmışız. bir de sitedeki inanmayanlara bakın ben bu rezillikleri yaşadım ispat edeyim de rahatlayın diye bir de kafa mı patlayacağım insanlara dedim yaa. aite yönetimi bile insana özel hayata kişisel bilg. özelliğine saygı gösterirken siz ne hakla venim bilgilerimi soruyorsunuz avukatımı soruuorsunuz. benden bu kadar. bu konu ciddiyetini kaybetti. değerli vaktini harcayıp desteğini esirgemeyenlere sonsuz sevgi ve saygılarımla.. uzun bir süre buradan destek istemeyeceğim kesin.

@Mune rica etsem konuyu kapatır mısınız?
Ne münasebetle kimlik bilgilerinizi isterler inanmayan yorum yapmasın ne Saçma

ben fikirlerimi aslanlar gibi savundum.aldattığı kızı hamile bırakmiş.Ben öpüsmekle sınırlı saniyordum.
Bunun affı yok.
Birinizde demiyorsunuz kiz hamile diye
Bana laf yetistirip begeni alacaklar diye tüm çabalar
Demiyor muyuz hamile diye :deli:
Ciddi söylüyorum hayatımda böyle bir dönüş görmedim ben .
Burda alacağım iki like cebime nakit olarak girmeyecek , napiyim ben beğeniyi :deli:
Ha öpüşmüş ha mile bırakmış
Öpüşen aldatmıyor mu yani ?
Fikirlerinizi aslanlat gibi savunduğunuz da acaba zaten
Zira böyle birden 180 derece dönmezdiniz :110:

Eki Görüntüle 2138383

1984 yılında kabul edilen tasarıya göre affeden tarafın dava hakkı yoktur. Yazdığım havada kaldı gibi hissettim de kanıtlama gereği duydum.

Türk Medeni Kanunu’nun 161. Maddesi boşanma sebeplerinden zinayı düzenler. Buna göre; zinanın öğrenilmesinden itibaren 6 ay içinde ve her halde zina eyleminden itibaren 5 yıl içerisinde dava açmak gerekir. Bu süreler geçince boşanma davası yine açılabilir ancak zina ileri sürülemez. Kanunda açıkça, affeden tarafın dava hakkı olmadığı belirtilmiştir.

Yalnız, yürürlükteki Medeni Kanun 2001 yılında yasalaşmış, 1984 yılında hazırlanan bir tasarıya neden değindiğinizi anlayamadım.

Bu arada konu gerçekse o psikopat kız bayağı bir akıllıymış :) kendini rezil etmiş ama adamı da mahvetmiş. Yüz kızartıcı harekete giriyor ve nereye tayin olursa olsun, Askeri kurumlarda seceresi önden gider. Yani bundan kurtulamaz. Hatta amirleri kapatmak istemezse konuyu atılır. Konuyu kapatmak için kızla evlenmesi bile gerekebilir. Abla- kardeş iyi tezgah olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X