düşünmekten deli olacağım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok bu çıkarıma göre suç Allahta hatta. Sen hem zinayı günah eyle, hem bu kuzu gibi adamların doğasına azgınlık, sapıklık ekle (!)
Ya farkında değiller ama şu namus cinayetine kurban giden tüm kadınların kanları var ellerinde. Anlamıyorlar, anlamayacaklar..

Benim anlamadigim noktalar, 1. Sayfadaki yorumunuz ile 45. Sayfadaki guncellemeniz arasinda kac gun var? Olay 6-7 aylik diyorsunuz ya. Siz buraya konuyu acar acmaz konuyu nihayete erdirdiniz diye anladim ben. Yanlisim varsa duzeltin lutfen.
Bir de kim size ozel mesajla adinizi soyadinizi sordu? Bu kisileri yonetime bildirdiniz mi? Aramizdan kimse boyle bir konuda zan altinda kalmak istemez cunku. Her ne olursa olsun,sizin adinizi sormasi icin sizofren falan olmasi lazim aramizda,umarim sikayetinizi yapmissinizdir

Benim anlamadigim noktalar, 1. Sayfadaki yorumunuz ile 45. Sayfadaki guncellemeniz arasinda kac gun var? Olay 6-7 aylik diyorsunuz ya. Siz buraya konuyu acar acmaz konuyu nihayete erdirdiniz diye anladim ben. Yanlisim varsa duzeltin lutfen.
Bir de kim size ozel mesajla adinizi soyadinizi sordu? Bu kisileri yonetime bildirdiniz mi? Aramizdan kimse boyle bir konuda zan altinda kalmak istemez cunku. Her ne olursa olsun,sizin adinizi sormasi icin sizofren falan olmasi lazim aramizda,umarim sikayetinizi yapmissinizdir
bu olaylar 6 7 ay olmus baslayali ama konu sahibi son demlerinde acmis konuyu.patlak verdiginde

onu 3 kere sordum cevap yok.
kib yapsaydı konuyu da kapattırmak zorunda kalmayacaktı.

Bu benim fikrimdi herkes ne yasadigini kendisi bilir.belki okumadigim mesajlari var konu sahibinin bilmiyorum.Eşini affet dedigim icin bir arkadasin tabiriyle boynuzlu da degilim. 45.sayfada eşinin yorumlari samimi gelmisti.Sonrasini ve gelismeleri takip edemedim belki.Ne karar verdiysen hakkinda hayirlisi olsun.

Yok bu çıkarıma göre suç Allahta hatta. Sen hem zinayı günah eyle, hem bu kuzu gibi adamların doğasına azgınlık, sapıklık ekle (!)
Ya farkında değiller ama şu namus cinayetine kurban giden tüm kadınların kanları var ellerinde. Anlamıyorlar, anlamayacaklar..

ben değişik bir bakış açısı geliştirdim.
erkek doğası gereği nefsi çok demek ki buna engel olabilecek aklı yok.
akılsız erkeklerle evlenmesinler olsun bitsin.

Nasıl bildirmeyecek nizamiye de olan hersey kayda geçer kim girdi kim çıktı ne vukuat oldu hepsi yazılır
Canım girmemiş,çıkmamış kapı önünde bağırmış.Kimse bildirmeyebilir bile.Lojman içinde evinde silah sıkıp görevine devam eden de oldu,Yillar once servisle evine dönerken uyuyup kolu önünde oturan bayana değdiği için (adamın eşi böyle anlattı) görevden atılan da oldu.

Son düzenleme:
Bu kadar kolay olmamali ya. Güzelliģine kapildim. Peh. Iyi bende bi erkegin yakisikliligina kapildim tamam Askim o zaman mi olcak? Neden erkekler kadinlara gore sadik degiller? Cunku toplumda erkek yapinca elinin kiri oluyor kadin yapinca anaya baciya sovuluyo. rabbim kimseye yasatmasin

Hakaret etmezseniz sevinirim.ben yetistirme seklinden degil erkeklerin dogasindan bahsediyorum.Kadinlar daha duygusaldir.Erkekler bu konularda iradeli degildir.Maalesef kadinlarin cogu erkeklerin dogasini kabullenmekte zorlanir.

Yok öyle bir dünya..
Bu erkeklerin doğası böyle diye erkekler bu lafı ortaya attı ama kendi kuyularını kazıyorlar haberleri
yok. Aldatan erkekler karılarını yine başka bir kadınla aldatıyor ve bu kadınların hepsinin bekar
olduğunu filan sanmıyorsunuz değil mi?
Erkekler daha çok yakalanıyor ve kadınlar daha fazla derdini anlatıyor paylaşıyor o yüzden ortaya çıkıyor.
Hangi erkek gidip arkadaşına karım beni aldattı diye dert yanar gördünüz mü böyle bir şey?
Anlatmaz öldürsen anlatmaz. ama kadınlar öyle değil.
Aynı anda kaç adamı idare eden kadınlar var hala şu ama kadınlar duygusaaaal tek eşli
klişesi de bitmedi gitti. Aldatmak bir karakter daha doğrusu karaktersizlik meselesidir.
Kötü olmak, vicdansız olmak, empati yapmamak, şerefsiz olmak bunlar etkendir.
Bir de erkekler de aldatma durumunda oo çapkın erkek ünvanı alıp sırtları sıvazlandıkları için daha kolay bu yola sapmaları.. kadının canından olma ihtimali var yani istesede aldatırken 40 kere düşünmek zorunda
yani iş erkeğin doğası filan değil.

Yok öyle bir dünya..
Bu erkeklerin doğası böyle diye erkekler bu lafı ortaya attı ama kendi kuyularını kazıyorlar haberleri
yok. Aldatan erkekler karılarını yine başka bir kadınla aldatıyor ve bu kadınların hepsinin bekar
olduğunu filan sanmıyorsunuz değil mi?
Erkekler daha çok yakalanıyor ve kadınlar daha fazla derdini anlatıyor paylaşıyor o yüzden ortaya çıkıyor.
Hangi erkek gidip arkadaşına karım beni aldattı diye dert yanar gördünüz mü böyle bir şey?
Anlatmaz öldürsen anlatmaz. ama kadınlar öyle değil.
Aynı anda kaç adamı idare eden kadınlar var hala şu ama kadınlar duygusaaaal tek eşli
klişesi de bitmedi gitti. Aldatmak bir karakter daha doğrusu karaktersizlik meselesidir.
Kötü olmak, vicdansız olmak, empati yapmamak, şerefsiz olmak bunlar etkendir.
Bir de erkekler de aldatma durumunda oo çapkın erkek ünvanı alıp sırtları sıvazlandıkları için daha kolay bu yola sapmaları.. kadının canından olma ihtimali var yani istesede aldatırken 40 kere düşünmek zorunda
yani iş erkeğin doğası filan değil.
Fikrinize saygı duyuyorum ve söylediklerinizin çoguna hemfikirim. çok saygin yazmissiniz.keske herkes fikrini karsi tarafa hakaret etmeden belirtse.

Kesinlikle atarlar ve attılar eşim asker 8 yıllık evliyiz böyle vakalar daha öncede duydum yine hamileyim diye iş yerine gelmis beni kandırdı diye üstelik üst komutanlarla görüşmüş açığa alındı ve atıldı
Oh iyi olmus bak buna cok sevindim.Gerci pek gercekci gelmedi bu kizin gidip deli gibi hamileyim diye haykirmasi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X