• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam Doğmamış Çocuğumun İsmine Karışıyor!

sen de artık bir annesin ve doğacak çocuğun değerlisisin. ama eşin arkanda durmadığı müddetçe işin zor gözüküyor. o kadın ne yapar eder dediğini yaptırır. yalnız ben savcı olayına takıldım. görümcen de kayınvaliden de kaptın savcıyı diyorlarmış. madem öyle vitrine koysalardı oğullarını. izler izler ego tatmin ederlerdi. bir gün evlenip kendi yuvası olacağını farkındalardı heralde.

çok sıkıntılı kardeş. Allah yardımcın olsun.

Benim kaynanam da ben daha bir hafta gelinken "..bebeğiniz olursa adını x koyacam.."

Neyse bir şey demedik.. 1 sene sonra Kaynım evlendi ve Eltim hemen hamile kaldı ve bizim çocuğumuza düşündüğü ismi şimdi Eltimin doğmamiş çocuğuna da koydu ..

Bende eşim de çıldırdıkk.. Neyse zaten çocuğumuzun olması artık mucize ye kalmış..

RabbiM hasretimizi dindirsin..

Konu sahibi bana beddua etmişsin Allah'ın takdiri hak ettiysem başıma gelir zaten hakaret olarak algılıyorsan kib yapabilirsin ama benim fikrim hala aynı.

ben isimden çok eşinizin sizi hamile halinizle isim yüzünden silmesine takıldım..
boşanmak zor,sizide üzmek istemiyorum yeterince üzülmüşsünüz ama isim yüzünden olmasa başka bişeyden dolayı annesi boşa dese boşayacak eşiniz..

• Beğen
Reactions: anu
Asla çocuğumun ismini Fadime koymazdım:KK57: Yani çocuk soğur zaten kendinden ya,fadime mi kaldı.
Nil çok güzel bir isim,inadınıza Nil koyun çocuğunuzun adını.:63:
Benim annem ismimi koyamamış,babaannem ismime karar vermiş,çok içinde kalmış annemin,ben de sırf bu yüzden ismimi hiç sevmiyorum.

öncelikle konu isim koyma mevzusundan çıkmış ama

yaşanmışlıklar daha acı

sizin hamile psikolojinizle haliniz eşinizin tepkisizliği daha acı bence

bugün bunu yaşadınız yarın başka bi sorunda eşiniz size böylemi sahip çıkacak onu bi sorgulayın bence

bu arada benimde oğluma k.validem mahmut ismini koymak istedi :KK48::KK48::KK48:

k.pederimi çok severim ama bunu istemediğimi söledim

onlarda çok diretip entrika çevirmediler Allah var

oğluma istediğim ismi koydum çok şükür

ama doğduktan sonra bütün sülalesi eşimin neden mahmut değil diye k.valideme sordu

sanki zorunlu bişeyyy hey Allahım

sonra geldi bana dedi ahtımm var kız olursa bidahakine benim ismimi koy diye:KK57::KK57::KK57:

bende annecim mümkün değil seni çok seviyorum ama eski isim koymayı düşünmüyorum

bunun sözünüde doğmamış bi çocuk için zaten veremem dedimm:D:D:D

Hamile bir kadina bunları yazmak istemezdim ama gor gerçekleri diye yazıyorum. Esiniz sizi sevmiyor umursamiyor fikirlerinize onem vermiyor senin uzulmeniz aglamaniz dusuk tehlikesi yaşamanız bile onu inadindam vazgecirmiyor. Siz evi terkederken ağlaması kapıyı kilitlemesi size deger verdiği sizi sevdiği anlamina gelmiyor. Bosanma aşamasına gelmenize rağmen evliliği umrunda degil ki hala inadindan vazgeçmiyor.

Sizin probleminizin kayinvalidenizle hicbir alakası yok. Siz ona bilenip duruyorsunuz ama hic bosuna geeceklerden kacmaya calismayin. Tek suclu sizin 9 ay karninizda tasidiginiz cocugunuza isim verme zevkini elinizden almaya calisan ESINIZ.

Tum bunları ben de yaşadım. Ve kayinvalideme hic kizmadim hangisi karismak istemez ki. Benim kizima istediğim ismi begenmeyip cok kotu bi tavırla istemedikklerini söylediler. Esimin söylediği üzülme sen ne istersen o olacak. Cunku bizim kararimiz buydu kiz olursa ben oglan olursa o koyacakti adını. Sonuc benim istediğim isim oldu ve kayinvalidem dahil bayila bayila söylüyor.

Simdi nasipse oğlum olacak ve eşim babasının ismini koymak istiyor. Yanina bir isim daha koyup ikinci ismini soylersek koyarim dedim kabul etti.

Bunlari niye anlatıyorum? Normal olanın bu olduğunu görün diye. Asla ama asla yanina bir isim de koysaniz Fadime koymayın. Kuzenimin ismi Fadime nefret eder Fatmaa dedirtir kendine. Ismin demode olmasjni da gectim kendinizi ezdirmeyin lutfen.

Ah ah bu kayınvalideler ve kocalar.
Çünkü tek başına kızamıyorum kocalara, eğer kocanız ona bu cesareti bu yüzü vermese kayınvalideniz asla bu tavrı takınamaz.
Ama acı olan sanırım eşiniz bir anne kuzusu. Allah yardımcınız olsun, ne diyeceğimiz bilemedim.
Diretirseniz mutsuz olacaksanız, boyun eğseniz ezileceksiniz ve bu hep böyle devam edecek. Keşke ortak bir yol bulabilseniz.

nilgün değil annemin adı, nilüfer
annenin ismine yakın olduğu için kabul etmediği ortada bence daha fazla uzatmadan iki isim düşünün nil kısa sonuçta onun yanına onların istediği isimi koyarsınız :) biz öyle yapıcaz çünkü :)

annenin ismine yakın olduğu için kabul etmediği ortada bence daha fazla uzatmadan iki isim düşünün nil kısa sonuçta onun yanına onların istediği isimi koyarsınız :) biz öyle yapıcaz çünkü :)

Konu sahibinin eşi ve kayinvalidesi nil ismini istemiyor, annesinin ismini andırdığı için.

Konu sahibi daha önce nil ile birlikte kayinvalidesinin ismini (fadime) koymayı önermiş, kabul etmemişler.

Fadime ile birlikte başka bir isim olacakmış ama nil asla ve kat'a.

Konu sahibinin eşi ve kayinvalidesi nil ismini istemiyor, annesinin ismini andırdığı için.

Konu sahibi daha önce nil ile birlikte kayinvalidesinin ismini (fadime) koymayı önermiş, kabul etmemişler.

Fadime ile birlikte başka bir isim olacakmış ama nil asla ve kat'a.
aaaaa ben onu duymamıştım Fadime konur mu beee kız fadimeyi kabul ettiği halde nili istemiyorlar demek :KK62: okaynanayı boğmak lazımmmmmmmm :KK62::KK62:

Ya kv ve eşin ile ilgili bi sey diyecegim de ban alirim. Tovbe tovbee. Cok sinir oldum.

Neyse sakin vazgecme. Istedigin ismi koy. Kv ile de mesafeli ol.

O çocuga istedigin ismi koy !
Sen annesisin. Karninda sen tasiyorsun.
Asla ezdirme kendini. Bagir cagir tartis ama dedigini yaptir.
Ne munasebet !
Hadsiz kadin.
Bak simdi eger ipleri eline almazsan cok uzuleceksin.
Karninda sen tasiyorsun sen bakacaksin
ay sinir oldum.
Lutfen rica ediyorum baskın ol.

Back