- 19 Mart 2018
- 135
- 1.064
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar tsk dediğiniz ne kim tsk binası dedi? normal bir jandarma karakol önünde gerçekleşiyor olay. ve içeri alınmayınca bağırarak uzaklaşıyor oradan kız. ve pencereden gayet duyulabilir mesafe de... yani kafanızda betimlediğiniz şeyleri hala bu olaya örgülemeye çalışıyorsunuz. inanan inanır inanmayan yazmaz. Yine diuorum konunun açılmasını ben talep etmedim kimseye de inanın yorum yapın diye zorlamıyorum olaylar çok çabuk gelişiyor demişsiniz kime göre neye göre. zaten ilk konu açış zamanım belli anlattıpım olayların geçmişi 6 7 aya daynıyor dedim. inanmayan yaz ma sın. isteyen de şikayet ettin konuyu üyeliği kapatsın!!
dizi gibi demişsiniz bu kadar senaryo yazacak yeteneğim olsa sizle uğraşmaz yapım şirketlerinin kapısını aşındırırdım sanıyorum.
Yanlis anladin herhalde,sana fake diyen ben degilim.veya konu cok hizli ilerliyor inanmiyorum senaryo vs diyen de ben degilim.tam tersi ben sana inaniyorum.eşim askeri personel dedin.bizde ihtimaller dahilinde tahmin yürüttük.sana inanmadigim icin degil,kocanin yalan soylemis olabilecegine dair bir yorumdu oarkadaşlar tsk dediğiniz ne kim tsk binası dedi? normal bir jandarma karakol önünde gerçekleşiyor olay. ve içeri alınmayınca bağırarak uzaklaşıyor oradan kız. ve pencereden gayet duyulabilir mesafe de... yani kafanızda betimlediğiniz şeyleri hala bu olaya örgülemeye çalışıyorsunuz. inanan inanır inanmayan yazmaz. Yine diuorum konunun açılmasını ben talep etmedim kimseye de inanın yorum yapın diye zorlamıyorum olaylar çok çabuk gelişiyor demişsiniz kime göre neye göre. zaten ilk konu açış zamanım belli anlattıpım olayların geçmişi 6 7 aya daynıyor dedim. inanmayan yaz ma sın. isteyen de şikayet ettin konuyu üyeliği kapatsın!!
dizi gibi demişsiniz bu kadar senaryo yazacak yeteneğim olsa sizle uğraşmaz yapım şirketlerinin kapısını aşındırırdım sanıyorum.
Kesin boşanacak mısınız?kızın hamile olduğuna inanmıyorum aslında ha emin olabilir miyim . değilim. ama sırf rezillik çıkarmak için yapmıştır çğnkü eşim büyük yeminler etti asla öpüşmeden ileri gitmedim diye. ha benim affetmem mesele değil ama değil gibi geliyor bana.
kızın hamile olduğuna inanmıyorum aslında ha emin olabilir miyim . değilim. ama sırf rezillik çıkarmak için yapmıştır çğnkü eşim büyük yeminler etti asla öpüşmeden ileri gitmedim diye. ha benim affetmem mesele değil ama değil gibi geliyor bana.
Evli misiniz acabaOnlari okumadim.Af dileme kısmıni okudum.Adam bebeginin hasta oldugunu biliyor muydu bir, ikincisi kadinin gidip karisina hakaret edecegini biliyor muydu.Sanmiyorum.Karisindan af dilerken istersen onun leşini atarim önüne diye bir tabir kullanmis.Adam o kiza deger vermemis ki.Neyse bosanma davasi actiysa benim anlayamadigim detaylar olabilir.Konu sahibinden cevap bekliyorum.
Kadın senin yuvani yikmak icin ve eşin şu an ona yüz vermedigi icin hıncından gelip sana bagirmistir.
Bir milyon yapilan yorumdan sadece bence esini affet içerikli yorumu beğenmişsinizkızın hamile olduğuna inanmıyorum aslında ha emin olabilir miyim . değilim. ama sırf rezillik çıkarmak için yapmıştır çğnkü eşim büyük yeminler etti asla öpüşmeden ileri gitmedim diye. ha benim affetmem mesele değil ama değil gibi geliyor bana.
Kadın senin yuvani yikmak icin ve eşin şu an ona yüz vermedigi icin hıncından gelip sana bagirmistir.
Her erkek boyle bir kizin agina dusup nefsine yenik dusebilir.Öpüşmek yüz vermemek mi
Ay Allah korusun valla affederse kendine yapar.bize birsey olmaz biz sanal insanlarız bugun variz yarin yokuz.oyle birsey yaparsa kendi hayatini karartırBir milyon yapilan yorumdan sadece bence esini affet içerikli yorumu beğenmişsiniz
Bence affetmeniz an meselesi
Kadınların bu kendilerini kandırma çabasını anlayamıyorum.Onlari okumadim.Af dileme kısmıni okudum.Adam bebeginin hasta oldugunu biliyor muydu bir, ikincisi kadinin gidip karisina hakaret edecegini biliyor muydu.Sanmiyorum.Karisindan af dilerken istersen onun leşini atarim önüne diye bir tabir kullanmis.Adam o kiza deger vermemis ki.Neyse bosanma davasi actiysa benim anlayamadigim detaylar olabilir.Konu sahibinden cevap bekliyorum.
Her erkek boyle bir kizin agina dusup nefsine yenik dusebilir.
Durustce opustum demis.ben hic bisey yapmadim.kiz bana takintili pesimi birakmiyor da diyebilirdi.
İyi biz de yakışıklı adamlarla öpüşüp kocalarımıza itiraf edelim bi bakalım nolcak ?Her erkek boyle bir kizin agina dusup nefsine yenik dusebilir.
Şu malum üyenin yorumuna bakarsan beğenmişAy Allah korusun valla affederse kendine yapar.bize birsey olmaz biz sanal insanlarız bugun variz yarin yokuz.oyle birsey yaparsa kendi hayatini karartır
Düşemez çünkü namus:))))))her kadında düşebilir mi?