- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.437
Benim anlamadigim noktalar, 1. Sayfadaki yorumunuz ile 45. Sayfadaki guncellemeniz arasinda kac gun var? Olay 6-7 aylik diyorsunuz ya. Siz buraya konuyu acar acmaz konuyu nihayete erdirdiniz diye anladim ben. Yanlisim varsa duzeltin lutfen.
Bir de kim size ozel mesajla adinizi soyadinizi sordu? Bu kisileri yonetime bildirdiniz mi? Aramizdan kimse boyle bir konuda zan altinda kalmak istemez cunku. Her ne olursa olsun,sizin adinizi sormasi icin sizofren falan olmasi lazim aramizda,umarim sikayetinizi yapmissinizdir
4 nisanda konuyu acip 8 nisanda aldatildigindan emin olmus.
Konu ne kadar hizli ilerliyor diyenlere
Aldatildigini anlamak icin belirli bir sure kisitlamasi varda benim mi haberim yok minvalinde bir karsilik vermis.
6-7 aylik bir mevzu oldugunun uzerinden defalarca gecilmis. Fakat aydinlanmayi burada yazdiklarindan sonra yasamis.
Hatta hic zor olmamis bu. Kizin profiline buradaki konudan sonra bakmis esinin motorunu kapakta gormus. Ablasi konudan 2 gun sonra gelip bizim kiza adamin biri kask almis demis. Konu sahibi israrla ispatim yok demesine ragmen esine sordugunda evet yaa sadece bir iki kere opustuk diyecek kadar cool.
Kizla ablasi baba evine kacmislardi sozde ama en son askeriye onunde hamileyim naralari atarken gormusler falan filan..
En degisik buldugum ise
Konu sahibinin bu yasadiklari cok olaganmis gibi bir tavirla
Kendi haberi bile olmadan acilan konusuna
Ayy yonetim kiyamadi demek bana ihihih yapisi oldu.
Dusunun. Hic beklemediginiz esinizin komsu kardesiyle iliskisi var. Evinize girip cikmis. Ablasinin haberi var. Bir anda ogreniyorsunuz.
Evliliginiz bitmek uzere bir cocugunuz var.
Hic mi tepetaklak olmus hayatinizinin muhasebesini yapacak kadar noldu simdi yaa saskinligi yasamazsiniz.
Bu mevzular bastim gitti, yaptim oldu, bosuyorum bosadim diye 2 gunde olup bitecek seyler degil.
Ve asla guclu olmak yada olmamak meselesi de degil.
Inananlara saygim sonsuz.
Fakat kim ne derse desin buda duygusal anlamda bir istismardir.