Arkadaşlar merhaba,
geçen kurban bayramında eşimin cep telefonundan arkadaşlara akrabalara bayram mesajı attım mesajın sonuna eşimin ve kendi ismimide yazdım.
geçenlerde eşim bana senin bayram mesajı attığın arkadaşlarından biri bana mesajlar gönderiyo dedi mesajlara baktım kimsiniz diye yazmış eşimde ben x in eşiyim diye yazmış sonra bu arkadaş müsait bi zamanda konuşalım diye yazmış eşimde bana bu mesajın arkasından arkadaşı aradığını söyledi senin derdin ne diye konuşacaktım dedi. telefonunu açmamış. 2 gün sonra gece mesaj geldi eşimin telefonuna müsaitim konuşalım diye ara dedim eşime derdi neymiş öğrenelim dedim teli yine açmadı annem geldi yarın konuşalım diye mesaj attı. eşimde ona ben x in eşiyim sen ne yapmaya çalışıyorsun diye mesaj attı benim yanımda neyse ben ertesi sabah kendi telimdem bu kızı aradım çok öfkeliydim kızdım birazda ağır konuştum oda bana senin eşin olduğunu bilmiyordum ayrıldığım erkek arkadaşım zannettim falan dedi. tabi bitirdim arkadaşlığımı. haksızmıyım sizce arıyo sürekli özür mesajları atıyo bilmiyodum diyo ama eşim benim yanımda attı mesajı açmıyorum telefonlarını. buara da bu bayan 36 yaşında