• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köpürüyorum sanırım..

Aslinda hazir irmik helvasi aldi pisirdi kismina kadar ben de YEME demesini anliyodum. Kocasinin kilo sorunu var sandim cunku. Ama irmik olayinda anladim ki tek olayi seni kiskanmak.

ya işte bende bunlara sinirlendim tek bi olay değil birikim sürekli böyleyiz yeme diyebilir tabi ama herşey bi adabı var ya beni dövercesine her eline attığına yeme demesi sonra tutup üstüne bolca çikolata soslu irmik helvası yapması son noktaydı evet

bu arada kuzenim asker ve gayet fit ..

olabilir ama benim öğrendiğim bi sofra adabı var belki de haklsıın sofrada eşinle atışmak misafir olduğun bi evde herşeye kusur bulmak bana göre abartı sizlere göre normal olabilir..polemik ne alaka?
Verdiginiz tepki derken bunu kastettim iste.
Ben bana gore de daha zarif olabilirdi dedim zaten ama bu igneleme hos degil.
Bir siz bilmiyorsunuz gorguyu, adabi.

Değişik bir insan tipi.. Besbelli ki sizin maharetinizi kıskanmış, kocasının da yemesini ondan istememiş (sizin yemeğinizi kendi yaptıklarından daha güzel bulacak diye), yemekleriniz onunkilerden güzel demekki.. Kalkıp irmik tatlısı yapması da "bakın bende becerikliyim" deme şekliydi bence. Görüşmeyin, görüşecekseniz de maharetinizle çatlatmaktan geri kalmayın oh olsun:KK11:

yok arkadaşım baksana benim tepkim abartılıymış ki ben hiç tepki vermedim burda yazıyorum sadece merak ettim abarttım mı diye bendeymiş anormallik..
Ayip ediyorsunuz su anki tepkileriniz cok yersiz.
Anormal demedim, yengeyi de hakli bulmadim.
Tepki vermediginizi de okudum.
Ben arkadasa verdiginiz tepkiden bahsettim.

Bir sakin olun.
Herkes sizi hakli bulmak zorunda degil.
He bence haklisiniz ama hakli bulunmayinca anormal olmuyorsunuz.
Fazlaca buyutuyor oluyorsunuz.

ya işte bende bunlara sinirlendim tek bi olay değil birikim sürekli böyleyiz yeme diyebilir tabi ama herşey bi adabı var ya beni dövercesine her eline attığına yeme demesi sonra tutup üstüne bolca çikolata soslu irmik helvası yapması son noktaydı evet
Evet kesinlikle cok saygisiz bi kadin. Allah kocasina sabir versin. Ayrica sen o kadina tek kelime etmemissin o sana o kadar saygisizlik yaptigi halde, buradakiler mevzuyu anlamamis bence

Verdiginiz tepki derken bunu kastettim iste.
Ben bana gore de daha zarif olabilirdi dedim zaten ama bu igneleme hos degil.
Bir siz bilmiyorsunuz gorguyu, adabi.
ben kimseye bi iğneleme görmüyorum ki sizi tanımıyorum bi yaşanmışlık yok neden iğneliyim..kaldı ki öyle bir huyum yok becerebilseydim keşke şuan açtığım konuda bahsettiğim şahsa yapmış rahatlamış burda sizinle tartışmış olmazdım.kaldı ki kırcı konuştuğuma inanmıyorum öylesyse özür dilerim.ama arkadaşın abine fazla değer gördüm demesini anlamadım ve mana veremedim sorunuma onun üstüne dayanamadım cevap verdim

Ayip ediyorsunuz su anki tepkileriniz cok yersiz.
Anormal demedim, yengeyi de hakli bulmadim.
Tepki vermediginizi de okudum.
Ben arkadasa verdiginiz tepkiden bahsettim.

Bir sakin olun.
Herkes sizi hakli bulmak zorunda degil.
He bence haklisiniz ama hakli bulunmayinca anormal olmuyorsunuz.
Fazlaca buyutuyor oluyorsunuz.
tamam arkadaşım sen haklısın..huyum kurusun

Değişik bir insan tipi.. Besbelli ki sizin maharetinizi kıskanmış, kocasının da yemesini ondan istememiş (sizin yemeğinizi kendi yaptıklarından daha güzel bulacak diye), yemekleriniz onunkilerden güzel demekki.. Kalkıp irmik tatlısı yapması da "bakın bende becerikliyim" deme şekliydi bence. Görüşmeyin, görüşecekseniz de maharetinizle çatlatmaktan geri kalmayın oh olsun:KK11:

yok ya öğle maharetli falan değilim yaptğım zehir tadında da olsa o aynı tepkileri verirdi inan..görüşmicem sağlığıma zararlı

Okurken sistim resmen...

Zikkimin kokunu ye deseydin sanane , benim ne yapip yapmadigimdan..
Sana yapmadim zaten deseydin ayy ne buya azarlayin boylelerini topluma zarar valla...

Okurken sistim resmen...

Zikkimin kokunu ye deseydin sanane , benim ne yapip yapmadigimdan..
Sana yapmadim zaten deseydin ayy ne buya azarlayin boylelerini topluma zarar valla...
bundan sonra suspus olmicam yapıştırcam..

Insanlar giderek tuhaflaşıyor, bir kıskançlık fesatlık, aynı şehirde keşke bir akrabam olsaydı gidip gelseydik yemekler yapıp yeseydik hastalığımızda birbirimize sahip çıksaydık ne olur yani kandan candan zarar gelmeyecek.. Iyice yalnızlaşıyoruz, bence eşini değilde kayınvalidesiyle görümcesini kıskanmış, onun yemekleri yada hizmeti kıyaslanacak diye düşünmüş ve kendini eksik hissetmiş .. Araya hiç kırgınlık sokmayın kuzeninize seviyorsanız, belli ki abi gibi görüyorsunuz itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır derler:))

Insanlar giderek tuhaflaşıyor, bir kıskançlık fesatlık, aynı şehirde keşke bir akrabam olsaydı gidip gelseydik yemekler yapıp yeseydik hastalığımızda birbirimize sahip çıksaydık ne olur yani kandan candan zarar gelmeyecek.. Iyice yalnızlaşıyoruz, bence eşini değilde kayınvalidesiyle görümcesini kıskanmış, onun yemekleri yada hizmeti kıyaslanacak diye düşünmüş ve kendini eksik hissetmiş .. Araya hiç kırgınlık sokmayın kuzeninize seviyorsanız, belli ki abi gibi görüyorsunuz itin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır derler:))

malesef böyle güzel güzel geçinmek varken zaten akrabayız ne gerek var..kuzenim ikinci abimdir her seferinde alttan alıyorum sırf abim teyzem üzülmesin diye kendi kendimi eziyorum,sürekli yutuyorum ama araya mesafe koymak şart artık yoksa iyice kaybedecez birbirimizi..

Ben evliyim ve yaşadığım şehirde ki tek akrabam kuzenim ve eşi ,kuzenim abim gibidir ..ama eşi ,artık ona dayanamıyorum.en son iki gün önce misafirimdi ,teyzem ve iki kuzenim daha gelmişti şehir dışından,onlar bir gece bende kaldı sabah ben işe gittim çok erken saatte ,geldim onlar uyanmamıştı neyse kahvaltı yaptık oydu buydu derken yağmur vardı bi yere gitmedik akşamada kuzenim ve eşi gelecekti bebekleride var.ben yemek hazırladım bi de abim balık sever balık yapacaktık belki gelmezler diye evdeki misafirleride düşünerek başka şeylerde hazırladım.
Neyse bunlar geldi akşam daha gelir gelmez başladı niye bu kadar şey yaptın abime diyo yeme sakın çok yiyosun(duyanda dünyanın en şişmanı sanır abimi),oturduk sofraya ama benim ayaklar şişmişti artık ,olsun ses çıkarmıyorum diğer kuzenlerim teyzem uzaktan gelmişler..masaya oturmadan bu kız kardeşiyle konuşuyo telde kız diyoki sofraya yardım edeceksen ben kapatim ,hanımefendi de dediki yok burası kalabalık bana kalmaz..(iki kuzenim temizliğe yardım etti,hanımefendi bebişi onalara verdi her fırsatta boş kalamadılar zaten o da telde sürekli ,gelip arada yardım teklifinden daha çok onu neden yaptın bunu neden yaptın diyip beni çıldırttı sadece)sofraya oturduk başladı yeme bırak yeme yeme yeme!ayy delirecem anlatırken bile boğuluyorum ,sonunda abim buna ne diyosun sen dedi!korktum bi an ama çıtı çıkmadı şahsen ben o kadar milletin içinde eşim bana bağırsa duramazdım ama adam dayanamadı artık taş olsa çatlar.
Sonlara doğru döndü sende bu fasulyeyi neden yaptın dedi.bende evde misafirlerim vardı belki acıkırlar diye yaptım dedim(ama patlıyorum o anda sinirden )bana dese ki ya iyi hoş canımda zahmet etmişsin keşke bu kadar şey yapmasaydın falan dese canımı yesin..sofra toplanacak bu gene telefonu aldı olmadı kuzenimin kucağında uslu uslu duran çocuğu aldı ....neyse çay yaptım yanına bişeyler koyuyorum koyma onları dedi..sen yemezsen yeme yiyen olur dedim .masada bu kadar şey yenmez diyen kadın kalktı bide benim evimde hazır almış irmik tatlısı, onu yaptı yedi,banada sen niye yemiyon diye ısrar etmezmi .....yemedim tabi
ya arkadaşlar bana bişey diyin çatlamak üzereyim benmi abartıyorum,çok uzun anlattım ama daha neler var uzun yazıp sıkmim diye özetlemeye çalıştım ama içimi soğutamıyorum..
sesin çıksın abinle konuş saf msın saftrik misin ben olsam çoktan ağzının payını vermiştim bu nedir yaaaa taaa ben bunaldım zıkkım yesin :KK35:

Back