• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köpürüyorum sanırım..

bu varya nası desem öyle senle pata pat kavga etmez der sana lafı oturtur seni kaba etinin üstüne afedersin sonra ne olduki bile demeden hiçbişey yok o çok samimi olduğu gibi dümdüz insan herşeyi söyler normalmiş gibi devam eder bende içimdekiyle kalırım...ama bunu denicem tecrübeler önemli sonuçta ;)

pardonda
size ne eşine ye demiş yeme demiş ben anlamadım ne yani?

tabili bana,aynı zamanda benim ne kadar hazırlık yaptığımdanda ona ne! benim masamda misafir gelmiş karı koca arasındaki meseleyi gitsin başbaşayken halletsin benim masamda değil!

bu varya nası desem öyle senle pata pat kavga etmez der sana lafı oturtur seni kaba etinin üstüne afedersin sonra ne olduki bile demeden hiçbişey yok o çok samimi olduğu gibi dümdüz insan herşeyi söyler normalmiş gibi devam eder bende içimdekiyle kalırım...ama bunu denicem tecrübeler önemli sonuçta :KK66:

Ay bunlar aynı kişi mi diyesim geldiii resmen bizim kuzende aynı bende baş edemedim kestim bitti kesinlikle sende bunu yapmalısın inan çok işe yarayacak ;)

Ay bunlar aynı kişi mi diyesim geldiii resmen bizim kuzende aynı bende baş edemedim kestim bitti kesinlikle sende bunu yapmalısın inan çok işe yarayacak :KK66:
evet bu arkadaşta sanırım böyle ya da tam okumadı ..

tabili bana,aynı zamanda benim ne kadar hazırlık yaptığımdanda ona ne! benim masamda misafir gelmiş karı koca arasındaki meseleyi gitsin başbaşayken halletsin benim masamda değil!
sana neden bu kadar hazırlık yaptın dedıgını ayrı koyuyorumda
neden bu kadar ısrarla yeme dedı yeme dedı
yemesını ıstemıyor ona gore kılolu sıze ne yanı
madem o kadar yakınsınız nedır alıp veremedıgınzıde bu lafına alınıyorsunuz

ya arkadaşım bu sadece yeme demesiyle olup biten şey değil beni ilgilendirmez isterse tosuncuk yapsın isterse fit ..masada adp diye bişey var öncelikle misafirsin ve senden başka misafirler de var sen yemiyosan yeme eşine de kaş göz yap bırak diğerleride bildiğini yapsın herkes yaşını başını almış bak cidden şuan bile sinirleniyorum ben ona uyamadım sna hiç uyamicam alınmadım ayrıca sinirlendim alınacak kadar samimi değilim onunla

canımın içi konu sahibi kurduğu sofraya ettiği aşırı müdahaleye daha çok sinirlenmiş ;)
yeme demeside ayrı bir şey de başka misafirlerin yanında tartışmaya girmek çok hoş değil ki evde tembihleseydi kocasını..
ertesi günde kendini kıyaslamış olay bu yani..

canımın içi konu sahibi kurduğu sofraya ettiği aşırı müdahaleye daha çok sinirlenmiş :KK66:
yeme demeside ayrı bir şey de başka misafirlerin yanında tartışmaya girmek çok hoş değil ki evde tembihleseydi kocasını..

aynen duyguarıma terciman oldun zaten bu bi anlık değil onun sürekli bana karşı olan tavrı sadece masa örneği yok bir sürü örnek verdim biraz dağınık oldu galiba

canımın içi konu sahibi kurduğu sofraya ettiği aşırı müdahaleye daha çok sinirlenmiş :KK66:
ne bıleyım bende bu tarz bu muhabbetler ederım yanı yemegı fılan kıyaslamam
kurdugu sofrayı dert etmesını dert etmesınıde anlayamadım ama banane yanı o kısımdan
abı dedıgı kısıye fazla bır bag hıssedıyor konu sahıbı yoksa o nlar karı koca bunlarda akraba e samımılerde
ye dese ne olur yeme dese ne olur ben altında bısey aramam

aynen duyguarıma terciman oldun zaten bu bi anlık değil onun sürekli bana karşı olan tavrı sadece masa örneği yok bir sürü örnek verdim biraz dağınık oldu galiba
cutecim eksik anladı çok tatlıdır o maşallah benim arkadaşıma ;)
ama o uzaktan elti diyelim yeminle ağzına küreknen vurup dişlerini eline vermelik tam ;)

kurdugu sofrayı dert etmesını dert etmesınıde anlayamadım ama banane yanı o kısımdan
abı dedıgı kısıye fazla bır bag hıssedıyor konu sahıbı yoksa o nlar karı koca bunlarda akraba e samımılerde
ertesi gün aynı misafirlere o kadın yemek hazırlamış,konu sahibine diyomuş ya ne gerek var onu koyma sofraya bunu koyma yemeyin şunu bunu...sonra da o benim gibi hazırladı mı diyomuş..yani alenen bir kıskançlık var ortada iyi niyetten yok kocişim sağlığından falan değil ;)

ya arkadaşım varya sen beni anlamadın ama bak sinirliyim cidden bişey demicem sana tamam haklısın..

şimdi bak şöyle dese ya keşke bu kadar yorulmasaydın balık yeterdi,yada eşine canım çok yiyosun fazla kaçıracaksın...amennaaa
aama nerdeyse eşiyle kavgaya tutuşacaklardı böyle bi ortam hoşuna gidermi yeni ev almışsın ilk kez geliyolar ilk misafirlerin,her yaptığına muhalefet oluyo..hem abim bu sahiplenme aşırı sevgi değil ne demek istedin anlayamadım susayım diyorum neyse diyorumda benim kuzen eşiyle bi akrabalığın mı var senin?

şimdi bak şöyle dese ya keşke bu kadar yorulmasaydın balık yeterdi,yada eşine canım çok yiyosun fazla kaçıracaksın...amennaaa
aama nerdeyse eşiyle kavgaya tutuşacaklardı böyle bi ortam hoşuna gidermi yeni ev almışsın ilk kez geliyolar ilk misafirlerin,her yaptığına muhalefet oluyo..hem abim bu sahiplenme aşırı sevgi değil ne demek istedin anlayamadım susayım diyorum neyse diyorumda benim kuzen eşiyle bi akrabalığın mı var senin?

Arkadasim fazlaca agir konusmuyor musunuz?
Cute digerleri bir kenara ama yeme demesinde bence alinacak bir sey yok demis, bence de daha kibar uyarabilirdi ya da kiskanmis da olabilir, bunlar ayri ihtimaller ama, size buyuk gelen sey baskasina gore kizacak bir sey olmayabilir.
Akraba misiniz demeniz hos degil.
Hayir, avukati degilim.
Hayir, benim de yengenizle bir alakam yok arti polemige de gerek yok.
Ama tepkileriniz abartili.

Ben evliyim ve yaşadığım şehirde ki tek akrabam kuzenim ve eşi ,kuzenim abim gibidir ..ama eşi ,artık ona dayanamıyorum.en son iki gün önce misafirimdi ,teyzem ve iki kuzenim daha gelmişti şehir dışından,onlar bir gece bende kaldı sabah ben işe gittim çok erken saatte ,geldim onlar uyanmamıştı neyse kahvaltı yaptık oydu buydu derken yağmur vardı bi yere gitmedik akşamada kuzenim ve eşi gelecekti bebekleride var.ben yemek hazırladım bi de abim balık sever balık yapacaktık belki gelmezler diye evdeki misafirleride düşünerek başka şeylerde hazırladım.
Neyse bunlar geldi akşam daha gelir gelmez başladı niye bu kadar şey yaptın abime diyo yeme sakın çok yiyosun(duyanda dünyanın en şişmanı sanır abimi),oturduk sofraya ama benim ayaklar şişmişti artık ,olsun ses çıkarmıyorum diğer kuzenlerim teyzem uzaktan gelmişler..masaya oturmadan bu kız kardeşiyle konuşuyo telde kız diyoki sofraya yardım edeceksen ben kapatim ,hanımefendi de dediki yok burası kalabalık bana kalmaz..(iki kuzenim temizliğe yardım etti,hanımefendi bebişi onalara verdi her fırsatta boş kalamadılar zaten o da telde sürekli ,gelip arada yardım teklifinden daha çok onu neden yaptın bunu neden yaptın diyip beni çıldırttı sadece)sofraya oturduk başladı yeme bırak yeme yeme yeme!ayy delirecem anlatırken bile boğuluyorum ,sonunda abim buna ne diyosun sen dedi!korktum bi an ama çıtı çıkmadı şahsen ben o kadar milletin içinde eşim bana bağırsa duramazdım ama adam dayanamadı artık taş olsa çatlar.
Sonlara doğru döndü sende bu fasulyeyi neden yaptın dedi.bende evde misafirlerim vardı belki acıkırlar diye yaptım dedim(ama patlıyorum o anda sinirden )bana dese ki ya iyi hoş canımda zahmet etmişsin keşke bu kadar şey yapmasaydın falan dese canımı yesin..sofra toplanacak bu gene telefonu aldı olmadı kuzenimin kucağında uslu uslu duran çocuğu aldı ....neyse çay yaptım yanına bişeyler koyuyorum koyma onları dedi..sen yemezsen yeme yiyen olur dedim .masada bu kadar şey yenmez diyen kadın kalktı bide benim evimde hazır almış irmik tatlısı, onu yaptı yedi,banada sen niye yemiyon diye ısrar etmezmi .....yemedim tabi
ya arkadaşlar bana bişey diyin çatlamak üzereyim benmi abartıyorum,çok uzun anlattım ama daha neler var uzun yazıp sıkmim diye özetlemeye çalıştım ama içimi soğutamıyorum..
hem gelmis evinde kaliyo hem hicbi ise el surmuyo hem yaptiklarina kulp takiyo iyi tahammul ediyosun yine bu kiskanca

Arkadasim fazlaca agir konusmuyor musunuz?
Cute digerleri bir kenara ama yeme demesinde bence alinacak bir sey yok demis, bence de daha kibar uyarabilirdi ya da kiskanmis da olabilir, bunlar ayri ihtimaller ama, size buyuk gelen sey baskasina gore kizacak bir sey olmayabilir.
Akraba misiniz demeniz hos degil.
Hayir, avukati degilim.
Hayir, benim de yengenizle bir alakam yok arti polemige de gerek yok.
Ama tepkileriniz abartili.
olabilir ama benim öğrendiğim bi sofra adabı var belki de haklsıın sofrada eşinle atışmak misafir olduğun bi evde herşeye kusur bulmak bana göre abartı sizlere göre normal olabilir..polemik ne alaka?

Bu kadar sus pus olma sen de ben olsam abim yokken arada laf sokarım dayanamam

hem gelmis evinde kaliyo hem hicbi ise el surmuyo hem yaptiklarina kulp takiyo iyi tahammul ediyosun yine bu kiskanca

yok arkadaşım baksana benim tepkim abartılıymış ki ben hiç tepki vermedim burda yazıyorum sadece merak ettim abarttım mı diye bendeymiş anormallik..

yok arkadaşım baksana benim tepkim abartılıymış ki ben hiç tepki vermedim burda yazıyorum sadece merak ettim abarttım mı diye bendeymiş anormallik..
Aslinda hazir irmik helvasi aldi pisirdi kismina kadar ben de YEME demesini anliyodum. Kocasinin kilo sorunu var sandim cunku. Ama irmik olayinda anladim ki tek olayi seni kiskanmak.

Back