• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi 9 sene sonra tanıdım

Shot senin mesajlarına hayranım. Ilk kez bdsm konusunda tanınmıştim seni iyi ki de tanımısim :)
Güzel sözleriniz için teşekkür ederim. Ben de "hah işte" dediğim mesajlara baktığımda birkaç arkadaşla beraber sizin nickinizi görüyorum : )

"Seviyor muyum" derken?
Şaka yapıyorsunuz herhalde? O evlilik aldatmayı öğrendiğinde bitmeliydi fazla bile uzamış.
Mantıklı düşün ve git darp raporu al ve boşan.

Ayrıca bebeğin ne uğursuzluğu var acaba? 3 aylık bebek mi babasını ş...siz yaptı?

sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo hayır sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.
CANIM BENİM ÇOK ÜZÜLDÜMM..ALALAH tn bulsun o adamda.. ne demek hamilesin bide dövdü senii..pislikkk senin çocuğunu doğuracak kadına yapılır mı..valal arkadaşım annen baban gel diyorsa gitt onların yanına..gerizekalı kendi suçunu kapatmaya çalışıyorr..bu tip erkekleri öldüresim geliyorr benim..

suan sana simski sarilip güc vermek isterdim..ama elimden gelmiyor..

yasadiklarin cok zor..kolay degil..ihanet, dayak, iftira..üstüne birde hamilelik.. koca bir hayalkirikligina ugratmis ugursuz esin seni.. ne diyeyim bilmiyorum..su akar yolunu bulur..teselli olarak tek bunu yazabiliyorum.. Allah seninle olsun..

bugün sabah gözlerimin beyazında oluşan kırmızı lekelerle ve dehşet bir baş ağrısıyla uyandım. annemin ısrarlarıyla doktora gittim. yıllarca 9'a 6 olan tansiyonum hamileikle beraber 8-5 e düşmüştü. ancak bugün öğrendimki küçük 13lere büyük 16 lara kadar çıkar olmuş. tansiyonum pig attığı için vücud kendini savunmaya alıyormuş ve gözlere vuruyormuş. bana sen annemisin vicdansız şu bu diye ağır ithamlarda bulunan şahıslar... bi dinleyin beni hele olurmu? ama bi yerinizle değil. kalbinizle beyninizle dinleyin. bebeğimi aldırmadım, aldırcam demedim, ölsün diyede bir çabam yok. elbetteki allahım sağlık sıhhat verirse yaşayacak ömrü varsa gelecek bu dünyaya. ve benim diğer prensesim gibi başımın tacı olacak. oda bildiğim birşey. kaldıki anne olunca tecavüz çocuğu bile olsa 'anne' olursun işte. bende öyleyim. üvey görümcem olacak şahsı bilmeden korudum ben kavga günü yoktur öyle birşey iftiradır dedim. üstelik bende şüphelenirken ondan hiçbirşeyine hatasına şahit olmadım dedim. sırf bu lafımı bahane ederek eşim karnımda taşıdığım çocuğa resmen '' sende o o....nun suçunu sakladığına göre seninde bir açığın var gizlin var. söylesene karnındakide o şerefsizin bi arkadaşındanmı ' dedi. çok merak ediyorum böyle bir lafı duyan kaç hamile kadın karnındaki bebeğe 4 elle sarılır. şimdi hepiniz diyin ben sarılırım. eşimi postalarım yüzüne hasret bırakırım falan. ama bu laflar sadece bana göre bekara karı boşamak....
yok zaten eşin 9 yıldır şerefsizmişte sen yeni anlamışın falan diyenler. kim 9 sene : vaktinde gelip giden, her istediğimi yapan, alan ,maddi manevi beni hiçbir kadına özenerek bakmayacak kadar çok tatmin eden, çocuğunun bir bakışına dünyayı yakan, kadınız zaman zaman öfkeyle gurur kırıcı laflar çıkar ağzımızdan ona rağmen bir kere sesini yükseltmeyen bir erkeğin 9 yıldır şerefsiz olduğunu düşünürki.
önce 2 ay eve geç gelmeye başlar bu adam onada mantıklı bir açıklaması vardır. gece 2ye kadar iş yapan bir mağazaya ortaklığa başlamıştır. sonra bir anda telefonuna şifre konulur, eş şüphelenir. takipdedir. ve birgün yakalar. olay bu.. yeminleride 2 aydır bayan bunu rahatsız ediyor ve bununda gururu okşanmış buluşma yok sadece telde muhabbet falan. doğru yada yalan bu saatten sonra zaten inandım güvendim diyemem.
öbür olaya gelince üvey kardeşi evet bulunduğumuz ilçeye fazla gelen bir bayan. 180 boyunda zayıf sapsarı beline kadar saçlar makyajlı sürekli bir ortama girince kendini fazlasıyla belli eden bir bayan. üstelik eşi şehir dışında onu bile bir şekilde rağzı edip burda ayrı ev açtırıp eşini 2ayda bir gören bir insan. yani tam bir fettan ikinci kadın olmayada müsaitti. ben salak geldim acıdım diyelim her türlü hatasını farkettiğim halde sorgulamadım onu. üstüne düşmedim.. ben yanına takılıp gitmiyorumya bana ne bana ne zararı var dedim. herkes ona o gözle bakarken iş bulmasına ön ayak oldum. kızınada defalarca baktım. hatta işteyken değil gezmeye gittiğinde geceleri... ne oldu acıdım ve bu haldeyim. hala bugün sabah yüzsüz bana msj atıyor diyorki ne olur evet ilişkileri var onla gitti ama ben kimdi bilmiyorum deme inkar et... beni kurtarır haberi yok der diye beklerken o kendini aklama derdinde. demiyorki abim zaten öğrenmiş yalanlarsam eşininde kendini temizlemeye çalışmasına inanmaz... eşimde o yalanlıyor sen yalanlıyorsun birinizde doğruyu anlatmıyorsunuz diyor şimdi.
eşimi affetmedim.... acı çektiğini görmek istiyorum. evet acizim ayrılamıyorum.. çünkü hala 9 senelik bir aşk var belki bu adam değil ama kalbimden atamadığım iyi günlerini unutamadığım bir adam. birgün inşallah allah ya onu ıslah edecek ya beni soğutacak ondan.
her neyse ben sadece biraz kendimi toplamak belkide benim gibi ikilemde olanların desteğini almak için yazmıştım derdimi. özelden msj atanlar, bir şekilde olumlu ve yargılamadan beni anlamaya çalışanlar çok sağolun. sadece yazmak için yazanlar bu olayların bir zerresini bile yaşamadan yargılayanlar sizde sağolun beddua etmek hiçbir zaman bana göre olmadı. allahda size yaşatmasın hiçbirini inşallahda beni anlamak zorunda kalmayın.
konunun kapatılması, kaldırılması için mesaj attım ancak doğru yeremi attım bilemiyorum. kapanır yada kapanmaz bundan sonra ben cevap yazmayacağım. kim ne yazarsa yazsın . anladımki yaşanmadan tecrübe etmeden akıl vermek çok saçma ve bunu gerçekten üslubuyla yapmayı bilmeyen çok insan var. destek olanlar gerçekten bir kadın olarak canı yananlar acımı hissedenler hakkınızı helal edin....

Back