- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıskanılmışsınız :) Boşverin herkes sizin maharetlerinizi bilsin o da öyle size bulaştığıyla kalsın.. Ben olsam böyle bir durumda mutlu olurdum :)
Biraz ayarsız bir hatun gibi geldi.
İçine atma, pat diye söyle söyleyeceğini.
O çekinmiyor sen mi çekineceksin? Nezaket anlayana gösterilir.
öylemi dersiniz ama keşke böyle olmasada güzel güzel yaban ellerde beraber olsak ,arada görüşsek ,mutlu olsak..
Canım benimde eşimin kız kuzeni var beraber büyümüş bunlar kardeş gibiler falan benimle de yaşıt zamanında çok iyi anlaşırdık sonra bunun eşi ve biz çok güzel bi dörtlü olmuştuk her hafta görüşüoduk ama sonra başta eşim olmak üzere kıskançlıklarını huzur bozduklarını farkettik ve başta eşim ilişkimizi kesmemizi istedi..sana şöyle söyleyim daha yeni evliyken evimde huzur yoktu bunlarla ilişkiyi bi kestik o gün bugündür inanılmaz huzurlu ve mutluyuz..tabi eşimin teyzesi annesi bu duruma bozuluolar ki ailedekilere bile yapmadığı bencillik yok ama hiç kusura bakmasınlar kimse benden ve aile hayatımdan önemli değil..evet kuzenini çok sevebilirsin ama artık onun ailesi farklı ve bu senin huzurunu kaçırıosa görüşme yoksa bunu sürekli yaşar mutsuz olursun..
Evet bence öyle, çünkü bir misafirlikte ev sahibi ne kadar çok şey hazırlarsa özenirse gelen misafiri o kadar çok önemsiyor seviyor demektir. Onlara ne kadar değer verdiğinizi gösterir. Boşverin bazı insanlar böyle geçimsiz oluyor eşine bile illallah dedirtmiş ben o adama üzüldüm açıkçası..öylemi dersiniz ama keşke böyle olmasada güzel güzel yaban ellerde beraber olsak ,arada görüşsek ,mutlu olsak..
Bu tür insanların ayarsızlıklarına nezaket göstereceğiz diye milletce hastalıklı olduk çıktık.sormayın kaç zamandır tuta tuta artık patladım ama malesef ona yüzüne bişey diyemedim henüz demeden de rahatlıyamicam ,buraya yazmak istiyodum ne zamandır belki ben abartıyorumdur diye ama şuan daha iyiyim sağolun..
Zıkkım yesin. Gırtlaklayasım geldi. Az önce bi arkadaşımla konuştum. Haftasonu kayınvalidesi falan gelmişti yemeğe. Kızın yaptığı çorbayı beğenmemiş mercimek çorbası yapmış kayınvalidesi. Görümcesinin kayınpederi çayı beğenmemiş acı bu çay demiş. Duyunca sinirlerim zıpladı yemin ederim. O çayı kaynar kaynar döküceksin boğazından.
evet aynı durum sanırım ama ben onun bu huylarını çok öncelerden ben bekarken farkettim sadece teyzem geldiğinde görüşmeye çalışırım,o da teyzem darılıyo ama haklısın böyle giderse daha fazla dargınlık olacak.benim eşim şehir dışı çalışıyo zaten çoğu zaman iş dışında zamanlarda onun yanına gidiyorum onlarla görüşmemek için çoğu zaman bahane yaratıyorum ama işte annem teyzem hatta bazen kendisi bile arar ay aramıyosun sormuyosun...ya sanki arayıp sorunca bi halta yarıyon da...
ayy şurdan neler diyesim var neler...
Seni çok ii anlıorm çünkü bende farkediodum bencilliklerini ama sırf onuda öyle kabul edecez napalım diye iyimser olduğum için ne hallere geldim çokta severdim kendisini ama herkes bunu haketmiyor..yani ben senin yaşadıklarını neredeyse birebir yaşadım ve bu konuyu bu şekilde çözdüm şimdi çoook mutluyum kafamda rahat inanki..bıçak gibi kes o arayıp sorarsa birşey olmamış gibi davran ama bahaneler üret ve de bilmesin neden olduğunu o seni yeterince salak yerine koymuş sıra sende..anne teyze falanda dinleme onlar isterse kız sana küfür etsin yine alttan al kızım o da öyle işte falan diyecekler sakınn dinleme zamanla onlarda alışır kabullenmek zorunda kalır ve bu durum mutlu sonla biter emin ol ki :)
haklısın hele o çay bardağını koltuğun üstünde gördüm ıslak ıslak al dedi şeytan onu kafasında patlat! görüşmicem ben hatta telefon açarsa cevap vermemeyi düşünüyorum çünkü bişey demeden duramam heleki benim için dediğini duyduktan sonra asla napim abimle aramı açarsa da açsın yoksa ben sağlığımdan olacam sanırım,teşekkür ederim bu arada