- 15 Kasım 2019
- 471
- 526
- 18
- Konu Sahibi dertligelin2014
kızlar 6 sene olmuş olanlar olmuştur hortlatmaya gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynisini ben de demistim.siz kendi cocuklariniza koyun.kendi cocuklarinin adlarini kari koca veriyor ..bizimki daldaki elma zaten kendileri vermeye calisiyor.Bende hamileyken kaynanam ben kendi cocuklarima istedigim isimleri koyamadim sizinkine ben koyucam dedi. Onun cocuklarinin isimlerini kaynanasi koymus. Bende isim koymak isteyen kendi dogursun dedim konuyu kapattim. Yani kendilerinin yasadigini niye geline yasatmak isterler hic anlamiyorum. Bunun adı kötülük vicdansizlik başka açıklamasi yok. Yani fikir verebilirler ama emrivaki igrenc birsey
Yalan be kim koyar kaynanasının adını. Benim ki de istedi ama avcunu yaladı. İstediğim adi koydum kızıma. Kayınpeder oğluma istedi onu kirmadim çünkü çok güzel öz Türkçe bir adı var, ilk isim olarak oğluma onun adını verdim, ikinci ismini de kendim koydumsürekli komşularının, eltilerinin, görümcelerinin gelinlerini örnek veriyor. hepsi kaynanalarının adını koymuş. yani eşime kendi isminin koyulmasını istediğini ima ediyor!
İkinci kıza senin adını koyucam anne deyin mahsustan, ya da ben isimlerin ebced hesabına baktım en şanslı isim bunlar deyin, aslında çok yalnız kalmışsınız kendi anne babanızı hemen devreye sokun, ağırlığını koysunlar bence, ayrıca eşiniz savcıysa insan haklarını adaleti en iyi onun bilmesi gerekmez mi, bu yapılan kişinin düşünce vicdan özgürlüğüne aykırı hareketler..Nil koymak istiyorum ben. Annemin adı Nilüfer. Annemin ismini koyuyormuşum. Nil olmasın da ne olursa olsunmuş. Oldu olacak erkek olursa da Mehmet koyalımmış. Mehmet de babamın adı bu arada. Elalem ne dermiş kocama, kaynanasının adını koydu dermiş.
ahaha kesinlikle ama kesinlikle kızın adını fadime nil koy eşini de ikna et kizin asla kullanmaz o ismi amafadime