• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi 9 sene sonra tanıdım

Iyi de patafix ne yardımı istiyor ki? Bu konuda yapilacaklar zaten belli degil mi ? Annesi de arkasindayken boyle bir adami sevdiğini söylüyor. Hatta sevdigi icin ayrilamadigini itiraf etmek yerine kizim babasiz yapamaz diyerek kızını one sürüyor.

Psikolojisi bozuk evet ama bunu duzeltmek icin bir adim atmiyor. Bosan ayril demek yasamayana kolay tabi diyerek verilen onerileri de bu sekilde geri çeviriyor. Ben hala konuda ne yardimi istedigini anlamadim
Buraya konu açması bir adim değil mi? Ilımlı yaklasilsaydi çok daha farklı kararlar alabilecekken bence şu an hayatına gomulmeyi tercih edecek duruma geldi. Belki bilinçsizce inatlasacak ve gücünün farkına bile varamayacak. Keşke çatır çatır karşı koyabilseydi tüm bu yazılanlara. Tek cevap yazmıyor artık baksaniza. Daha açtığı konuyla başa cikamazken boşanmaya kalkisabilecek kudreti kim bekleyebilir şimdi bu kadincagizdan. Öyle yerlerden vurdular ki gardı düştü resmen!

Buraya konu açması bir adim değil mi? Ilımlı yaklasilsaydi çok daha farklı kararlar alabilecekken bence şu an hayatına gomulmeyi tercih edecek duruma geldi. Belki bilinçsizce inatlasacak ve gücünün farkına bile varamayacak. Keşke çatır çatır karşı koyabilseydi tüm bu yazılanlara. Tek cevap yazmıyor artık baksaniza. Daha açtığı konuyla başa cikamazken boşanmaya kalkisabilecek kudreti kim bekleyebilir şimdi bu kadincagizdan. Öyle yerlerden vurdular ki gardı düştü resmen!

Belki de ve umarım tam tersi olmuştur.
Ben napıyorum diye düşünür ve ayağa kalkar..

Her şeye rağmen kocasını seviyor olabilir, boşanıp boşanmaması da kendisini ilgilendirir, ama adamın böyle olmasını karnındaki bebeğe mal edecekse yerin dibine batsın o sevgi...

Belli ki sinirleri bozuk, zaten hamilelik psikolojisinin üstüne çok yakın zamanlarda hiç beklemediği bir şekilde hem aldatılmış hem dayak yemiş, psikolojisi bozuk. Konu açıp dürüstçe içinden geçenleri paylaştığına pişman edersiniz insanları.

Herkes her zaman pespembe düşünemiyor, özellikle umutsuz olduğu zamanlarda stresini yanlış yerlere yansıtabiliyor. Kadıncağızın tek suçu aklından geçeni buraya yazmış olması.

Hadi taşlayalım.
Shot senin mesajlarına hayranım. Ilk kez bdsm konusunda tanınmıştim seni iyi ki de tanımısim :)
benim sezgilerim çok iyidir tatlım.uzman psikolog değilim. yalnız iyi okuyucuyumdur.ben konudan bebeğe olan kızgınlıktan başka bir şey çıkaramadım.
iyi okuyuculuk gibi bir durum yok . Sizin üzerinde çıkarımlar yaptığınız alanın eğitimini aldım (psikoloji) yorumlariniz son derece yüzeysel,yanlış ve tehlikeli.insan psikolojisine dair bilgileriniz belli ki çok kulaktan dolma . Insanlar öfke, travma anlarında hislerini yanlış iifade edebilir,duygu karmaşası yaşayabilir .annelik vitrinde ki parlatilmis elma değildir . Sinanmadiginiz acının masumu olmayın .veya tamam vazvazgectim en anne sizsiniz. En uzman psikolog en kutsal anne en yüce gönüllü sizsiniz.kanaat önderi eşik bekcisisiniz

Karnınızda ki sizin bebeğiniz . o hepinizden daha masum.. Nasıl böyle konuşabiliyorsunuz... O sizin canınız! Ama onu hiç düşünmüyorsunuz . Öğrendiğinizde (mutluyken, sorun yokken) umrunuzdaydı sevinmiştiniz. Şimdi değil öyle mi ? Annelik bu kadar basit mi .

Tamamdır öldü vurmayin artık! Daha da gelip bu konuda yardım istemez. Rahatlamak için başka konular seçin bence.
Kasım sıkıntısından mıdır, nedir?
Bu aralar KK da bir öfke patlaması görüyorum.
Bu gün çok iyiyim diye yazsam,
bize hava mı atıyorsun diye dövebilirler!
Ha darp Raporu almaması konusunda milletle, aynı fikirdeyim.
E ezelimsin06
Sanki acile gidip Raporu alınca,
Boşanmak zorunda kalınıyor kocayı da anında hapse tıkıyorlarmış gibi.
DARP RAPORU GEREKTİĞİNDE, HERİFİN NE MAL OLDUĞUNU İSPAT EDER, BOŞANMAYA KARAR VERDİĞİNİZDE HAKLARINIZI, KORUMANIZA YARDIMCI OLUR. EŞİNİZİ KIZINIZDAN AYIRMAZ.

Umarım en kısa zamanda, toparlar ve sağlıklı bir karar verirsiniz.
RAB yolunuzu açık etsin.

iyi okuyuculuk gibi bir durum yok . Sizin üzerinde çıkarımlar yaptığınız alanın eğitimini aldım (psikoloji) yorumlariniz son derece yüzeysel,yanlış ve tehlikeli.insan psikolojisine dair bilgileriniz belli ki çok kulaktan dolma . Insanlar öfke, travma anlarında hislerini yanlış iifade edebilir,duygu karmaşası yaşayabilir .annelik vitrinde ki parlatilmis elma değildir . Sinanmadiginiz acının masumu olmayın .veya tamam vazvazgectim en anne sizsiniz. En uzman psikolog en kutsal anne en yüce gönüllü sizsiniz.kanaat önderi eşik bekcisisiniz

siz iyi misiniz? bana en iyi psikolog sizsiniz derken kendinizin ne kadar iyi oldugunuza vurgu yapmışsınız.travmadan bahsediyorsunuz, oysa burada 3 aylık bir süreçten bahsediliyor.travma ilk anlarda olmaz mıydı? ilk olayda ve son olaylarda hep bebek üstüne ve özellikle hayat felsefesi haline gelmiş olan "uğur" olayına değinilmiş.hayatın incelikleri kavranılmamış.bir annenin masum bir bebege yuklenmesini hangi travma haklı gösterir.

Ben çekip çekmemesine laf etmiyorum.
İster seviyorum düzelir der katlanır.
İstemezse bitirir.
Anneniz de hazır değildi isteksizdi doğurdu..
İyiki de doğurmuş ve hayırlı evlatmışsınız ki anneniz bugün sizi doğurduğu için çok mutlu..
Ama bir bebeğe uğursuz demeyi benim anne kalbim almıyor.
Doğmamış bebeğe böyle yüklenmek yerine eşinin belki de öncesinde görmediği karakterine kızmak gerekir diye düşünüyorum.
Sözüne istinaden söyledim tavrını bilemiyorum..
Kolaya kaçmasın.
Gözünü açsın istiyorum..
Bu duruma getirenle sorunlarını çözsün istiyorum.
.

Anne olmasam da bir bebeğe uğursuz denmesini desteklemiyorum, bu konunun defalarca altını çizdim sanıyorum. Demek istediğim aslında bunu demek istemediği ve psikolojisi bozuk olduğu için ne dediğini kimi suçlayacağını şaşırmış olması.

O söylediklerinizi bende istiyorum inşallah

Son düzenleme:
siz iyi misiniz? bana en iyi psikolog sizsiniz derken kendinizin ne kadar iyi oldugunuza vurgu yapmışsınız.travmadan bahsediyorsunuz, oysa burada 3 aylık bir süreçten bahsediliyor.travma ilk anlarda olmaz mıydı? ilk olayda ve son olaylarda hep bebek üstüne ve özellikle hayat felsefesi haline gelmiş olan "uğur" olayına değinilmiş.hayatın incelikleri kavranılmamış.bir annenin masum bir bebege yuklenmesini hangi travma haklı gösterir.
Kimse hakli bulmaz. Olsa olsa "anlaşılabilir" bulur. Tabii azıcık empati yapılsa.

Arayıpta bulamayanlar lütfen bebeğinizi suçlama onun ne günahi var suan yasadigin olaylar senin piskolojini bozmuş. O adamdan hayir gelmez ama belki o hayri dogmamis bebegin getirecek bilemezsin.

sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo hayır sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.

bebeğin bu olayda suçu ne ? yaşananlar hoş değil.biraz ayrı kalıp kafanı dinlemeli o şekilde karar vermelisin.

sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo hayır sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.
yazık günah karnındaki meleğe kıyma o seni hissediyo bize akıl vermek kolay ben olsam diyorum direk çekip gitmiştim anne evime aldatılmak ne demek ya sevmiyorsan başka hislerin varsa defolup gitsin hayatından yani ailen arkanda nesine acıyosun ki seni hamileyken dövmüş oda ayrı bişey

Yazik gunahsiz yavruya. Hem pislik bir babasi var hem kiymet bilmez annesi. Allah onu iyi insanlarla karsilastirsin. Iki dunya huzuru versin. Sizlerle veya siz olmadan...

sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.

Sana sadece şunu soruyorum.Sen anne misin ?!! Uğursuz diye karnımdaki diye adlandırdığın senin evladın.Bu nasıl bir vicdan ! Yazıklar olsun ! Ben ikibucuk aydr anneyim ama senin kadar merhametsizini görmedim.kocan olcak şerefsizi de Allah ıslah etsin.Aynı zaman da seni de.bu konuya başka yorum YAPILMAZ !!!!

oncelikle sakin ol o karnindaki ugursuz falan degil once boyle dusunmeyi birak nasil kizin yavrun evladinsa oda ayni sekilde senin adamda is yok o bebegin ne sucu var adam adam degil ki Rabbim hakkinizda hayirlisini nasip etsin

:KK57:
Siz şimdi sizi aldatan, yüzünüzü mosmor eden adamı bir şekilde affediyorsunuz ama uğursuz olarak da daha dünyanın pisliğine bulaşmamış bir bebeği yaftalıyorsunuz.
Şaşkınım doğrusu.
Yazdıklarınızı iyice okuyup yaşadıklarınızı sağlam bir şekilde idrak etmenizi öneririm.
Öyle sanıyorum ki eşiniz muhtemelen bebek henüz karnınızda yokken aldatıyordu sizi.
Öğrenin diyeceğim ama dürüst cevap alacağınıza da ihtimal vermiyorum.

Back